- 14 Ağustos 2018
- 19.233
- 72.099
yanlış hatırlamıyosam boğmuştuNasıl ölümüne sebep oldu ki?
aayanlış hatırlamıyosam boğmuştu
önce taktırdı tabiki, spiral çok riskli bence korunma açısından.ben kendi çevremde bile spiralle hamile kalan çok duydum annem dahil, kardeşime öyle hamile kaldı tehlikesiz bir pozisyondaydı spirali çıkardılar hamile kalınca.aa
aa ilk defa duydum . demekki o da tehlikeli olabiliyormuş. ama şey de ilginç acaba hamile kaldıktan sonra mı taktırdı. hamileyken gerek yok çünkü. öncesinde taktırsa da hamile kalmazdı. şaşırdım
Yani annen bile öyle kaldıysa riskli demek ki. Ben hiç kullanmadım zaten ilk doğumu yapmak lazımmış taktırmak için de. Taktırmayı da düşünmüyorumönce taktırdı tabiki, spiral çok riskli bence korunma açısından.ben kendi çevremde bile spiralle hamile kalan çok duydum annem dahil, kardeşime öyle hamile kaldı tehlikesiz bir pozisyondaydı spirali çıkardılar hamile kalınca.
7 yildir kullaniyorum hic bir sikinti vermedi super bisey benim icin koruyuculugunda hic sikinti olmadi sadece biraz fazla adet oldum en baslaŕdaBazıları sağlıksız diyerek kafamı karıştırdı kullanan deneyimi olanlar siz ne dersiniz ileri de sorun oluyor mu gerçekten?
Merhaba bakir mi hormonlumu kullaniyorsunuz7 yildir kullaniyorum hic bir sikinti vermedi super bisey benim icin koruyuculugunda hic sikinti olmadi sadece biraz fazla adet oldum en baslaŕda
BakirMerhaba bakir mi hormonlumu kullaniyorsunuz
Çıkardıktan kac ay sonra hamile kaldınız bende çıkardım henüz olmadıBende var ilk olarak kızımı dogurduktan hemen sonra taktırdım 10 sene kaldı ve 10 yıl korudu hic bir sorun yaşamadım cok şükürgebelik düsününce cıkarttırdım...ogluma hamile kaldım...ikinci olarak geçen sene oğlumun doğumun sonra taktırdım tekrar...bir sene oldu...ben bir sorun yaşamadım valla herhangi bir yan etki, aşırı kanama fln... yani tavsiye ederim canım
Bir şey sorabilir miyim?Bende de var ama ben 2 kat korunuyorum. Memnunum yani çevremde yıllardır takılı olan arkadaşlarım var. Kimisi hamile kalan olmuş diyor ama doktorum bunu önerdi
çok şaşırdım 10 yıl aynı spiral ne demek? ayrıca çocuklar arasında 10 yaş mı var?Bende var ilk olarak kızımı dogurduktan hemen sonra taktırdım 10 sene kaldı ve 10 yıl korudu hic bir sorun yaşamadım cok şükürgebelik düsününce cıkarttırdım...ogluma hamile kaldım...ikinci olarak geçen sene oğlumun doğumun sonra taktırdım tekrar...bir sene oldu...ben bir sorun yaşamadım valla herhangi bir yan etki, aşırı kanama fln... yani tavsiye ederim canım
ben bir de bir medikal ürün duymuştum serviks ağzını kapatan bir korunma yöntemiymiş. doktora gerek kalmadan takıp çıkarılıyormuş. karuyuculuğunu bilemem amaBir şey sorabilir miyim?
Diğer korunma yöntemleriniz nedir? Ben de deri altına enjeksiyon düşünüyorum.. tavsiye eder misiniz? Kullandınız mı?
Bir araştırayım. Tesekkur ederim. Peki siz hiç deri altı enjeksiyon ya da aylık periyodlu iğneleri kullandınız mı? Tavsiye eder misiniz?ben bir de bir medikal ürün duymuştum serviks ağzını kapatan bir korunma yöntemiymiş. doktora gerek kalmadan takıp çıkarılıyormuş. karuyuculuğunu bilemem ama
PrezervatifBir şey sorabilir miyim?
Diğer korunma yöntemleriniz nedir? Ben de deri altına enjeksiyon düşünüyorum.. tavsiye eder misiniz? Kullandınız mı?
İğnelerin çok yan etkisi var onu biliyorum ama deri altı uygulamayı yaptıran tanıdığım yok maalesef, ama hapla aralarında çok fark yok hormon açısından, hap daha avantajlı onlara bakarak yan etkisini gördüğünde marka değiştirir ya da bırakırsın, onlar öyle değilBir şey sorabilir miyim?
Cervical cap - WikipediaBir araştırayım. Tesekkur ederim. Peki siz hiç deri altı enjeksiyon ya da aylık periyodlu iğneleri kullandınız mı? Tavsiye eder misiniz?
Canım ilk çıkarıldı Aralık ayıydı ocak ayında hamile kaldımÇıkardıktan kac ay sonra hamile kaldınız bende çıkardım henüz olmadı
Evet canım 10 yıllıktı spiralim takan doktor 10 yıl korur demisti oylede oldu.hic bir sorun yasamadim senede bir kontrol ettirdim çıkarırken de hic bir sıkıntım olmadı evet 2 çocuğumun arasinda 11 yas var kızım 2008 oğlum 2019 dogumluçok şaşırdım 10 yıl aynı spiral ne demek? ayrıca çocuklar arasında 10 yaş mı var?
maşallah size mutluluklar :) bir de spiralinize maşallahEvet canım 10 yıllıktı spiralim takan doktor 10 yıl korur demisti oylede oldu.hic bir sorun yasamadim senede bir kontrol ettirdim çıkarırken de hic bir sıkıntım olmadı evet 2 çocuğumun arasinda 11 yas var kızım 2008 oğlum 2019 dogumlu