Sor mutlaka. son zamanlarda annemin kanamasi coktu 10 senelik spirali 20 sene takmisÖmürlük sanırım çünkü sıkıntısı olsa illaki duyardım ay bi irkildim vallahi
Ay bana bişeyler oluyoKiz omurluk mu taktirmis. Kontorle gidiyo mu. Anneminde vardi kardesim 20 yasindayken cikarttiracak oldu tabi miyadini coktan doldurmus spiral. kanamasi coktu etine batmis nasil biseyse kurtaj yaparak cikardilar
Bende takdirdim zamanında çok ağrı yaptı adet olurken artı çok kanama yaptı adetliyken, ipini kısa yapmis doktor ömrümden ömür gitmişti çıkartırken kişiye göre değişir tercih seninBazıları sağlıksız diyerek kafamı karıştırdı kullanan deneyimi olanlar siz ne dersiniz ileri de sorun oluyor mu gerçekten?
Aynen oyle bacim. %100 korunma yontemi (ki evliyken zor) adamdan uzak olmak. Bak adetim geciyo ama kafam rahat cunki adam 1 bucuk aydir zaten yok yanimdaRahat olayım dedim ama bu da rahat değilmiş ve yine şans işi
AyyySor mutlaka. son zamanlarda annemin kanamasi coktu 10 senelik spirali 20 sene takmis(ki en fazla 10 senelik diye biliyorum) bi kere gitti doktora cikaramamislar etimi soktu resmen diyodu. Pesinden kurtaj tarihi aldiydi.
Gir iste adet su bu ayy sende de spiral vardi dimi kontrole gidiyon mu falan de iste. Valla uzun sureli takilmasi cok saglikli bisey degilAyyyBen anneme nasıl derim ki
Sağol canım çok haklısın söyliycem inşallahGir iste adet su bu ayy sende de spiral vardi dimi kontrole gidiyon mu falan de iste. Valla uzun sureli takilmasi cok saglikli bisey degil
Annemde degildi iste canim. Sans eseri cikti ortayaSağol canım çok haklısın söyliycem inşallah
Belki zararlı oldugunun farkında bile değildir
Teyzem bu sebepten çok zor zamanlar geçirdi tedavi oluyor 13 yıl kullanmış aynı spirali ve hiç kontrole gitmemiş, kanaması artınca hastaneye gitmiş ve rahmini kaybetme ihtimali vardı şuan hala tedavisi devam ediyor . Çok ciddi bi durum mutlaka ilgileninAyyyBen anneme nasıl derim ki
Kontrolleri aksatmamak lazım sadece demek kiAynen oyle bacim. %100 korunma yontemi (ki evliyken zor) adamdan uzak olmak. Bak adetim geciyo ama kafam rahat cunki adam 1 bucuk aydir zaten yok yanimda
Evet kaymadigi surece aslinda korumasi var ama oynadigini hamile kalana kadar yada spiralin ipi eline gelene kadar anlamazsinKontrolleri aksatmamak lazım sadece demek ki
Evet kaymadigi surece aslinda korumasi var ama oynadigini hamile kalana kadar yada spiralin ipi eline gelene kadar anlamazsin
Adetlerin duzenliyse taktirip yumurtlama gunleri przervtifle de cift korumayi deneyebilirsinBu kötü anlaşılmaması yani
Bende gynefix in spirali taktırdım 1 yıl 3 ay oldu biraz pahallı ama kayma yok hormon bozukluğu yok adet değişimi yok memnunum ben