Spiral kullanan var mı?

Rahat olayım dedim ama bu da rahat değilmiş ve yine şans işi

Ömürlük sanırım çünkü sıkıntısı olsa illaki duyardım ay bi irkildim vallahi
Sor mutlaka. son zamanlarda annemin kanamasi coktu 10 senelik spirali 20 sene takmis (ki en fazla 10 senelik diye biliyorum) bi kere gitti doktora cikaramamislar etimi soktu resmen diyodu. Pesinden kurtaj tarihi aldiydi.

Bazıları sağlıksız diyerek kafamı karıştırdı kullanan deneyimi olanlar siz ne dersiniz ileri de sorun oluyor mu gerçekten?
Bende takdirdim zamanında çok ağrı yaptı adet olurken artı çok kanama yaptı adetliyken, ipini kısa yapmis doktor ömrümden ömür gitmişti çıkartırken kişiye göre değişir tercih senin

Ayyy Ben anneme nasıl derim ki
Teyzem bu sebepten çok zor zamanlar geçirdi tedavi oluyor 13 yıl kullanmış aynı spirali ve hiç kontrole gitmemiş, kanaması artınca hastaneye gitmiş ve rahmini kaybetme ihtimali vardı şuan hala tedavisi devam ediyor . Çok ciddi bi durum mutlaka ilgilenin

Ertesi gün hapları ve eş kişisinin dışarı boşalması yeterli bi tedbir gibime geldi ama bi şekilde bebeğin ruhu üflendi ve dünyaya gelecekse alacak nefesi varsa ve bunda da seni sebep kıldıysa rabbim (sözde spiral kayar prezervatif delik olur haplar etkisini göstermemiş olur ) istersen menopoza gir yine de olur ..( tv de haberlerde görmüştüm bunu )

Diyom bende en iyi yol adamdan uzak olmak baska %100 caresi yookkk

Bende gynefix in spirali taktırdım 1 yıl 3 ay oldu biraz pahallı ama kayma yok hormon bozukluğu yok adet değişimi yok memnunum ben

Ben kullandim 3yila yakin 2-3aydan bir kontrole gidiyordum cikarttirdim kendi istegimle bebek istedigimiz icin
Ama kizimdan sonra yeniden taktiricam insallah ,en rahati benim fikrimce ,adetlerimde duzenliydi hicbir sorun olmadi bende sadece ilk taktirdikta 2hafta oglumu kucagima almadim ,agir birsey tasimadim

Benim annemde vakti zamaninda taktirmis onunla hamile kaldi .bebek 7 aylik dogdu 4 saat yasadi malesef öldü. Iyi dusunmek lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…