Spiral kullanan var mı?

RazEy

Herkes kendi içine baksın....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2013
2.679
2.089
Bazıları sağlıksız diyerek kafamı karıştırdı kullanan deneyimi olanlar siz ne dersiniz ileri de sorun oluyor mu gerçekten?

Iki kez zztaktirdim ve vücudum kabul etmedi cikarttirdim her bunyeye uygun degil malesef kanamam doğaldı ve adet gunum 9 günü buldu en sonunda esim iliskide bisey değiyor dedi ve bende ipler koptu ama memnun olanlarda var tabiki ama bende ise yaramadı

Allah aşkına sana mesaj attık falla ilgili cevap versene sadece bana yaz ben diğerlerine ileticem
Ben yazmadım mı sana birden öyle patladı ki bende kendimi şaşırdım bi de çilekeş anam evde bir de onun seronomisi var

Çok teşekkürler yani dr kontrolü de şart buna ona göre hareket etmeli

Bende var cnm 4. Doğurunca taktırmak farz oldu gibi bisey şimdilik sıkıntı yok çok şükür iyiyim

Bende de var ama ben 2 kat korunuyorum. Memnunum yani çevremde yıllardır takılı olan arkadaşlarım var. Kimisi hamile kalan olmuş diyor ama doktorum bunu önerdi

Benn kullaniyorum ama cikartacaktim.Sansima korona belasi cikti.Bende enfeksiyon agri ve fazlasiyla kanama yapti.3 aylik asidan iyi ama bu da olmadi

Ben kullanıyorum bir yıldır. İlk 3 ay kadar adetim uzun sürdü ve yoğun oldu. Sonra düzeldi. Memnunum. Sanırım bünye ile alakalı bir durum.

Bende de var ama ben 2 kat korunuyorum. Memnunum yani çevremde yıllardır takılı olan arkadaşlarım var. Kimisi hamile kalan olmuş diyor ama doktorum bunu önerdi

Kayma ihtimali varmış ondan oldu belki hamilelik

Benn kullaniyorum ama cikartacaktim.Sansima korona belasi cikti.Bende enfeksiyon agri ve fazlasiyla kanama yapti.3 aylik asidan iyi ama bu da olmadi

Kişiye göre değişir o zaman ben de şansımı denesem ama korkuyorum böyle bir şey olur diye

Riskli bir yöntem kayma olabiliyor. Ben kullanmadım bir de düzenli kontrol ettirmek lazım bana göre değil o yüzden

Uzun yillar spiralle korundum hic bir skinti yasamadim. Ama ablam da surekli kayma oldu hatta 3.yu bu yuzden hamile kaldi. Sans isi

Benim annemde 12 yıldır var memnun olmasa bişey derdi zaar
Kiz omurluk mu taktirmis. Kontorle gidiyo mu. Anneminde vardi kardesim 20 yasindayken cikarttiracak oldu tabi miyadini coktan doldurmus spiral. kanamasi coktu etine batmis nasil biseyse kurtaj yaparak cikardilar

Kiz omurluk mu taktirmis. Kontorle gidiyo mu. Anneminde vardi kardesim 20 yasindayken cikarttiracak oldu tabi miyadini coktan doldurmus spiral. kanamasi coktu etine batmis nasil biseyse kurtaj yaparak cikardilar
Ömürlük sanırım çünkü sıkıntısı olsa illaki duyardım ay bi irkildim vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…