Ben yazmadım mı sana birden öyle patladı ki bende kendimi şaşırdım bi de çilekeş anam evde bir de onun seronomisi varAllah aşkına sana mesaj attık falla ilgili cevap versene sadece bana yaz ben diğerlerine ileticem
Çok teşekkürler yani dr kontrolü de şart buna ona göre hareket etmeliIki kez zztaktirdim ve vücudum kabul etmedi cikarttirdim her bunyeye uygun degil malesef kanamam doğaldı ve adet gunum 9 günü buldu en sonunda esim iliskide bisey değiyor dedi ve bende ipler koptu ama memnun olanlarda var tabiki ama bende ise yaramadı
Bende var cnm 4. Doğurunca taktırmak farz oldu gibi biseyşimdilik sıkıntı yok çok şükür iyiyim
Yok cnm yok zaten en yüksek koruyan sprail diye tercih ettimGüzel bahtları olsun :) sağlık sorunu vs yok değil mi?
Bende de var ama ben 2 kat korunuyorum. Memnunum yani çevremde yıllardır takılı olan arkadaşlarım var. Kimisi hamile kalan olmuş diyor ama doktorum bunu önerdi
Benn kullaniyorum ama cikartacaktim.Sansima korona belasi cikti.Bende enfeksiyon agri ve fazlasiyla kanama yapti.3 aylik asidan iyi ama bu da olmadi
Riskli bir yöntem kayma olabiliyor. Ben kullanmadım bir de düzenli kontrol ettirmek lazım bana göre değil o yüzden
Kiz omurluk mu taktirmis. Kontorle gidiyo mu. Anneminde vardi kardesim 20 yasindayken cikarttiracak oldu tabi miyadini coktan doldurmus spiral. kanamasi coktu etine batmis nasil biseyse kurtaj yaparak cikardilarBenim annemde 12 yıldır var memnun olmasa bişey derdi zaar
Ömürlük sanırım çünkü sıkıntısı olsa illaki duyardım ay bi irkildim vallahiKiz omurluk mu taktirmis. Kontorle gidiyo mu. Anneminde vardi kardesim 20 yasindayken cikarttiracak oldu tabi miyadini coktan doldurmus spiral. kanamasi coktu etine batmis nasil biseyse kurtaj yaparak cikardilar