• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

spiral cikartma

sevgi korhan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2014
1.022
726
123
33
kizlar ben ikinci cocugumu dusunuyorum ama yalniz ben de spiral var o nasil cikariliyor aci veriyor mu bilgi veriri misiniz lutfen

kizlar ben ikinci cocugumu dusunuyorum ama yalniz ben de spiral var o nasil cikariliyor aci veriyor mu bilgi veriri misiniz lutfen
Merhaba :) adetliyken çıkarttırmanızı tavsiye ederim daha kolay oluyor. Ağrılı bir işlem değil hatta bir kaç saniye sürüyor diyebilirim. Korkulacak bişey yok rahat olun :)

Bende çok korkuyordum takılırken canım yanmıştı birde bana yaramadığı halde çıkarttıramadım korkudan taa ki ikinci çocugu düşünmeye başlayana kadar aradım doktoru adetliyken mi gelmem gerekiyor diye hiç farketmez gel hemen çıkartalım dedi gittim ve 2 dk bile sürmedi bu muymuş dedim anlamıyorsun bile🤗

Bende çok korkuyordum takılırken canım yanmıştı birde bana yaramadığı halde çıkarttıramadım korkudan taa ki ikinci çocugu düşünmeye başlayana kadar aradım doktoru adetliyken mi gelmem gerekiyor diye hiç farketmez gel hemen çıkartalım dedi gittim ve 2 dk bile sürmedi bu muymuş dedim anlamıyorsun bile🤗
adetli normal fark etmiyor mu

Merhaba :) adetliyken çıkarttırmanızı tavsiye ederim daha kolay oluyor. Ağrılı bir işlem değil hatta bir kaç saniye sürüyor diyebilirim. Korkulacak bişey yok rahat olun :)
insallah ya ben yatırırken korkmadim da çıkartmaya gelince ne bileyim endişeliyim biraz 4 sene oldu taktirali

Taktirmak daha zor gayet kolay cikartiliyor. Adet doneminde rahim acildigi icin adet doneminde cikarilir

yok be kuzum hiç anlamıyorsun bile.... bende 2. çocuk için çıkartmaya gittim tam 10 sene kullandım. ben taktırırken sıkıntı yaşamıştım korka korka gittim ama inan hiçbirşey anlamadım hatta hastaneden çıkıp gezmeye gittim o derece.... o gün sadece lekelenme tarzı kanama olabilir...

Back