Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba :) adetliyken çıkarttırmanızı tavsiye ederim daha kolay oluyor. Ağrılı bir işlem değil hatta bir kaç saniye sürüyor diyebilirim. Korkulacak bişey yok rahat olun :)
Bende çok korkuyordum takılırken canım yanmıştı birde bana yaramadığı halde çıkarttıramadım korkudan taa ki ikinci çocugu düşünmeye başlayana kadar aradım doktoru adetliyken mi gelmem gerekiyor diye hiç farketmez gel hemen çıkartalım dedi gittim ve 2 dk bile sürmedi bu muymuş dedim anlamıyorsun bile
Bende çok korkuyordum takılırken canım yanmıştı birde bana yaramadığı halde çıkarttıramadım korkudan taa ki ikinci çocugu düşünmeye başlayana kadar aradım doktoru adetliyken mi gelmem gerekiyor diye hiç farketmez gel hemen çıkartalım dedi gittim ve 2 dk bile sürmedi bu muymuş dedim anlamıyorsun bile
Merhaba :) adetliyken çıkarttırmanızı tavsiye ederim daha kolay oluyor. Ağrılı bir işlem değil hatta bir kaç saniye sürüyor diyebilirim. Korkulacak bişey yok rahat olun :)
yok be kuzum hiç anlamıyorsun bile.... bende 2. çocuk için çıkartmaya gittim tam 10 sene kullandım. ben taktırırken sıkıntı yaşamıştım korka korka gittim ama inan hiçbirşey anlamadım hatta hastaneden çıkıp gezmeye gittim o derece.... o gün sadece lekelenme tarzı kanama olabilir...