XXYYXXYY canim hormonlar normal çıktı şükür. Tsh fsh bide prolaktin bakti. Hepsi normal dedi. Hsg icin beklemen lazım eşinin durumu ciddi dedi.
onun degerler normale dönerse yumurta takibi yapalim dedi.
Kültür testi 3 gün sonra cikiyomus. Sabirsiz bejlicez artik :)
Sonucu yüzümüzü güldürur inşallah. Onca ilaç kür Rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin inşallah
Angelll88 cnim bildiğim kadariyla polip icin ameliyat şart. Sogan kürü yeterli gelmiyomus.
ama.ben senin yerinde olsam denerim küçükse erir gider inşallah.
Bende dün muayene oldum sorun yok hormonlar da normal şükür
ama eşimin bellli değil. Sali günü ogrenicez. Rabbim mutlu eder inşallah hepimizi de
Kizlar kac zmandr sayfma grmyrm cnku cok sknti cekiyorm hmile oldgmu ogrendkn snra kansm oldu ve dusuk twhlikm cok yuksek 2 hftadr yatatkym hc klmkyrm progestan hap kullnyrm bebegm 6 haftlk oldu once ultrasyonda gzuktu ama en son gdisimde bebk ultrasynda gozukmedi dusuk ypackmisim ve bebgm hic glismiyrmus 10 gun snra gttgmde kalp atsi duylmzsa kurtaj ypilackms ltfn bna dua edin bebgme bsy olsn :'(
Saol cnm insallhXXYYXXYY canim sonuçları aldık eskiye göre biraz daha iyiymiş. Netim yoktu giremedim epeydir.
Ilaclara devam :) B beritanriyad canim dualarimiz seninle inşallah bebegini sana bağışlar Rabbim.
İyiyiz canım şükür sen nasılsın :)Kizlarrr nasilsinizm B beritanriyad canim nasilsin bebis nasil haberdar et bizi
XXYYXXYY canim güzel haberlerinj bekliyorum hayirlisyla artık.
Bizdede aynı canım bi değişiklik yok bekliyoruz :) istanbuldamısın senSagol cnm. Çalışıyorum bide ev tasidik fırsatım olmuyo girmeye.
Bekliyorum hâlâ :) sende durumlar nasil.
Kizlarrr nasilsinizm B beritanriyad canim nasilsin bebis nasil haberdar et bizi
XXYYXXYY canim güzel haberlerinj bekliyorum hayirlisyla artık.