Erkek İnfertilitesi spermiyogram sonucu yardım :(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
XXYYXXYY canim hormonlar normal çıktı şükür. Tsh fsh bide prolaktin bakti. Hepsi normal dedi. Hsg icin beklemen lazım eşinin durumu ciddi dedi.

onun degerler normale dönerse yumurta takibi yapalim dedi.

Kültür testi 3 gün sonra cikiyomus. Sabirsiz bejlicez artik :)

Sonucu yüzümüzü güldürur inşallah. Onca ilaç kür Rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin inşallah

İyi akşamlar kıZlar kadın doğumcuya gttık bugün eşimin sperm testi sonuçları için hareketlılık tam sınırda dedı ama ilacı üroloji yaZıcakmş.
Benıde vajinal muayne etti yumurtlama günüm dedım fakat rahimde polip gördü buda engeller hamile kalmanı dedı adetten sonra amelyatla alıyorlarmş yarm saatlık bir operasyonmuş ama aklıma takıldı özel hastane diye mı hemen amelyat dedı sızce soğan kürü falan bişey önerirmisniz???

Angelll88 cnim bildiğim kadariyla polip icin ameliyat şart. Sogan kürü yeterli gelmiyomus.

ama.ben senin yerinde olsam denerim küçükse erir gider inşallah.

Bende dün muayene oldum sorun yok hormonlar da normal şükür

ama eşimin bellli değil. Sali günü ogrenicez. Rabbim mutlu eder inşallah hepimizi de

Çok sevindim canım adına inşallah eşinin sonucu güzel çıkar da rahat bir nefes alırsın..zamanın da benim doktorumda bir tek hsg kaldı onuda eşinin sonuçları düzeldigi zaman kendinize biraz daha zaman tanıyin eğer yinede olmazsa hsg cekeriz demisti. .bende şöyle ocak ayına kadar deneyecem olmazsa tekrar bir doktora görunecem..o zaman artık hsg mi çeker yumurta mı takip eder gorcez :)

nehirim24 çok şükür canım inş hayrlı sonuçlar alırsınız Allahım sağlık versin ya önce..
Bu ay son kez bekıcam bende adet olursam soğan kürüne başlıcam inş hayrlsı olur hakkımzda...

nehirim24 canım henüz gidemedık cumartsi günü inş hafta içi ikimzde çalştğmzdan yumurtlama günlerini değerlendryz:) bu arada incir kürüne başadık geceden 2tane inciri Zeytin yağına koyuyrm sabh aç karnına yiyoruz adet olursamda bu ay soğan kürüne başkıcam polip için( siz ne yaptnz canım??

Kizlar kac zmandr sayfma grmyrm cnku cok sknti cekiyorm hmile oldgmu ogrendkn snra kansm oldu ve dusuk twhlikm cok yuksek 2 hftadr yatatkym hc klmkyrm progestan hap kullnyrm bebegm 6 haftlk oldu once ultrasyonda gzuktu ama en son gdisimde bebk ultrasynda gozukmedi dusuk ypackmisim ve bebgm hic glismiyrmus 10 gun snra gttgmde kalp atsi duylmzsa kurtaj ypilackms ltfn bna dua edin bebgme bsy olsn :'(

Canım Rabbim bebeğini sana bağışlaşın inşallah...Dualarım seninle..

Sagol cnm. Çalışıyorum bide ev tasidik fırsatım olmuyo girmeye.

Bekliyorum hâlâ :) sende durumlar nasil.

Nasılsız kızlar cımartesi gttık tekrar doktora zaten fıx her cumartesı doktrdayzbu defa kı başka doktordu kıZlar ve polip falan yok dedı sadece kıst varms sol yumrtalgmda.. Rahim temiz dedi smear testi yaptı.
Eşim için ürolojiye grdık sperm sonçlarnı gösterdık varikosel amelyat önerdi muayne etti...bende tekrar gözüksün diye ümraniye eğitim araştrmya sıra aldım çarşamba gidicek..
Ve keçiboynuZna başadık dün inş doğal yolla Hamile kalırızzzz

Kizlarrr nasilsinizm B beritanriyad canim nasilsin bebis nasil haberdar et bizi

XXYYXXYY canim güzel haberlerinj bekliyorum hayirlisyla artık.

slm cnm iyiyiz çok şükür..hayırlısıyla hepimiz o güzel haberi veririz inşallah..eşimin sonuçlarının iyi olduğunu öğrendikten sonra çalışmaya başladığımız ilk ay ama ben pek ümitli değilim pazar günü regl olcam adetin 3.günü tekrar bir genel kontrolden geçeyim diyorum. ilk aydan tutacağını sanmıyorum yine uğraştıracak gibi geliyor bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…