Erkek İnfertilitesi spermiyogram sonucu yardım :(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
XXYYXXYY canim benim de bu ay tutmadı galiba yine. Tüm belirtilerim başladı çünkü

bu ay hic takmadim aslinda. Ev tasima telaşı filan vardi. Bu ay umutluydum ama yine yok galiba

Ben gününe bakmıyorum bu ay. Stres yapıyorum sonra. Ne zaman gelirse gelsin artık napalim

Ben gününe bakmıyorum bu ay. Stres yapıyorum sonra. Ne zaman gelirse gelsin artık napalim

Bende senin gibi düşünmüştüm kafam rahat olur en azından diye önümüzdeki ay sadece adet olduğum tarihi bileyim yeter diyordum ama takvimde bir sonraki adet tarihide yazdığından malesef bir dahaki aya hangi gün adet olacağımı öğrenmiş oldum :) :) Ama iyi yapmışsın..

Az cok tahmin ediyorum canim ama net tarih yok aklimda

benim zaten bir iki gün değişiyo illa her ay. O yüzden daha rahatım :)

Aminnnn canım inşallah. Ama tüm belirtiler mevcut bende

Inşallah sen olmazsin. En azından degerlerinizin iyi cikmasinin rahatlığı var kafanizda.

Insallah Allahim bunca emegimizin karşılığını verir

Aminnnn canım inşallah. Ama tüm belirtiler mevcut bende

Inşallah sen olmazsin. En azından degerlerinizin iyi cikmasinin rahatlığı var kafanizda.

Insallah Allahim bunca emegimizin karşılığını verir

İnşallah canım inşallah sende olumsuz olma.. sende elbet o rahatlığa erişeceksinn eminim

angell canim bence de hamilesin. Acile gidip kan testi yaptirsana. Baş dönmesi halsizlik var dersen alirlar testi.
Sabaha kadar dayanamazdim ben olsam :)
Test pozitif görünüyo

Kızlar özet geçiçem hemn size normalde bu ayın 23.de olmam gerekıyordu ben yıne dayanmdm test aldım öğle arası yaptım baktım tek çizgi akşamüstü cantama gdp baktm bu silik çiZgi var eşime sölemedm daha şimdi yıne test aldım eve gdyrm 4yıık evlym kac kez test yaptk saysnı hatrlamyrm umutlanmak istmyrm yınekızlar yaaa

Cnm ilk 5-10 dk da cikinca sonuç geçerli diye biliyorum ben..ama baya belirgin çıkmış çizgi. Sen dediğim gibi sabah ilk idrarinla tekrar yap testi ilk 5 dk da çıkıyorsa çizgi kesin vardır hastaneye gidip kan testiylede netlestirirsin.. ayrıca zaten adetin geçmiş bence var ya..canım hakkında hayırlısı olsun inşallah bebeğin seninledir..

İnş canım inş hayrlısı olur hakkımda kan testi en erken cumrtsi yaptrabılcem haberleşrz yıne inş hepımız güzel haberlerle burda olurzz

Sabah ilk idrarinla yap mutlaka canim. Sonuctan da haberdar et bizi. Insallah hamilesindir

XXYYXXYY Günaydın canim iyiyim calisiyorum. Benim belirtiler de iyice arttı dayanamayip.takvime baktim 4 gün kalmis.

simdi camdan bakarken hamile.bi bayan gördüm

Ne zor yaa millet hemen kaliyo. Bizim 11. Ay oldu artik.

Inancim tukenmeye başladı gerçekten. Bu ay stres yapmamak.icin dua bile etmedim inan.

hayirlisi diyorum hep ama artik hic mutlu değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…