Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
XXYYXXYY canim benim de bu ay tutmadı galiba yine. Tüm belirtilerim başladı çünkü
bu ay hic takmadim aslinda. Ev tasima telaşı filan vardi. Bu ay umutluydum ama yine yok galiba
Ben gününe bakmıyorum bu ay. Stres yapıyorum sonra. Ne zaman gelirse gelsin artık napalim
Aminnnn canım inşallah. Ama tüm belirtiler mevcut bende
Inşallah sen olmazsin. En azından degerlerinizin iyi cikmasinin rahatlığı var kafanizda.
Insallah Allahim bunca emegimizin karşılığını verir
Kızlar özet geçiçem hemn size normalde bu ayın 23.de olmam gerekıyordu ben yıne dayanmdm test aldım öğle arası yaptım baktım tek çizgi akşamüstü cantama gdp baktm bu silik çiZgi var eşime sölemedm daha şimdi yıne test aldım eve gdyrm 4yıık evlym kac kez test yaptk saysnı hatrlamyrm umutlanmak istmyrm yınekızlar yaaa
İnş canım inş hayrlısı olur hakkımda kan testi en erken cumrtsi yaptrabılcem haberleşrz yıne inş hepımız güzel haberlerle burda olurzzCnm ilk 5-10 dk da cikinca sonuç geçerli diye biliyorum ben..ama baya belirgin çıkmış çizgi. Sen dediğim gibi sabah ilk idrarinla tekrar yap testi ilk 5 dk da çıkıyorsa çizgi kesin vardır hastaneye gidip kan testiylede netlestirirsin.. ayrıca zaten adetin geçmiş bence var ya..canım hakkında hayırlısı olsun inşallah bebeğin seninledir..
Sabah ilk idrarinla yap mutlaka canim. Sonuctan da haberdar et bizi. Insallah hamilesindirKızlar özet geçiçem hemn size normalde bu ayın 23.de olmam gerekıyordu ben yıne dayanmdm test aldım öğle arası yaptım baktım tek çizgi akşamüstü cantama gdp baktm bu silik çiZgi var eşime sölemedm daha şimdi yıne test aldım eve gdyrm 4yıık evlym kac kez test yaptk saysnı hatrlamyrm umutlanmak istmyrm yınekızlar yaaa
İnş canım inş hayrlısı olur hakkımda kan testi en erken cumrtsi yaptrabılcem haberleşrz yıne inş hepımız güzel haberlerle burda olurzz