canım sağolasın çok kötü günler geçirdim ama çok şükür mucize gibi tekrardan hamileyim.hamileliğim iyi geçiyo çok şükür. 9. haftaya girdik. her gün dua ediyorum Allah'ım olmayanlara da nasip et diyorum.matsiyahoje canım hayirli olsun hamileliğin. Rabbim.yeniden nasip etmiş inşallah sag salim kucağına almayi da nasip etsin.
ben hâlâ beklemedeyim
11. Ay da hüsran gibi lekelenme başladı. Antibiyotik bitti lökosit kalmamış ama hâlâ yok
Senin nasil gidiyo hamilelik bi sıkıntın yok inşallah
Yapma böyle nolur. Biz iki sene bekledik. On sene bekleyen var. Naptın canım hemen yelkenleri suya indirme. Çaba göster ama stres yapma. Zor biliyorum ama böylesi en iyisi olcak.matsiyahoje canim inan senin adina cok sevindim rabbim kucagina almayi nasip etsin.
Son test sonucunu henüz almadik canim alinca aticam buraya. Biraz daha iyilesme var dedi doktor sadece.
Benim umutlarim tükendi cnm artik buraya bile yazmak istemiyorum
Kizlar B beritanriyad canim sesin çıkmıyo inşallah sende bebeginde iyisinizdir.
XXYYXXYY canim senden de güzel haberler bekliyorum inşallah. Rahim filminin cekildigi ay kalacaksin inşallah.
Ben kendimce karar aldim artik sayfaya girip okumak istemiyorum. Dedim ya beynim yoruldu diye. Bi ilacı olsa da alinca unutsam.
yiprandigimi hissediyorum artik. Buraya takılmaya devam etttikce daha cok aklima geliyo daha cok üzülüyorum.
Biraz uzak kalip kafami dinlemek istiyorum.
Inşallah müjdeli haberi verene kadar yazmicam. Ne kadar uzak kalsam da aklkm sizlerde kalacak aslında. hepiniz icin dua edicem.
Rabbim bizleri de beklemesin inşallah. Insanlarin kazara hamile kaldigi bu dünyada bizim bunca cabamiz emeklerimiz masraflarimiz dualarimiz boşa degildir inşallah.
Inşallah Rabbim imtihanimizi evlat kokusuyla vermez. Cok şükür diye sevincini yaşatır bize de.
hersey bahane aslında sayiymis hizmis kistmis. Stresmis..... hepsi bahane ....
Imkansiz denilen insanlarin da oldugunu duyduk. Rabbim inşallah bizleri de o cennet konusundan mahrum birakmasin.
Hepinize de Allaha emanet olun. Dualarimda olacaksınız
mutlaka kürü uygula belirli bi dakika kaynayıp dakika içinde bekletip sonra içmesi gerekio ki etkin maddeler ortaya çıksın...Kizlar eşim keciboynuzunu direk kitir kitir yiyor seviyorda illa kaynatip suyunu mu icmeli direk yese olmuor mu bende esime ari poleni balla karistirip bir tatli kasigi yediriorum iste gunluk 2ser 3er tane ceviz findik kuru incir kuru kayisi hurma yediriorum insallah Allah hepimizi guldursun
Himm tmm canim benim cok saol o zaman kür seklinde uygulayimmutlaka
mutlaka kürü uygula belirli bi dakika kaynayıp dakika içinde bekletip sonra içmesi gerekio ki etkin maddeler ortaya çıksın...
kütür kütür boşuna yemesinher akşma yap bu kürü canım.. allah yardımcınız olsun :)
mutlaka
mutlaka kürü uygula belirli bi dakika kaynayıp dakika içinde bekletip sonra içmesi gerekio ki etkin maddeler ortaya çıksın...
kütür kütür boşuna yemesinher akşma yap bu kürü canım.. allah yardımcınız olsun :)
merhaba canım,
Eczanelerde veya aktarlarda satılan pekmezler var.Soğuk pres keçi boynuzu pekmezi diye geçiyor. Acaba bu pekmez ile kür arasında fayada bakımından fark varmıdır?
biz once soguk pres kullandik sonra kur denedik ama zahmetli oluyordu hazirlamasi sonra tekrar pekmeze gectik. saracoglu morfoloji icin keci boynuzu ile dogal e vitamini demisti iki kutu killanilacak diye ama bizdebence pek fark yok. saraçoğlu da ya soğuk pres pekmez kullanın yada kürü yapın diyo zaten.
Masallah sayi ve hiz cok iyiymis. Esimin hiz %48 sayi 26 milyon ama morfoloji %1-2 arasinda. Doktor bize tup bebek onerdi ama kanadadayiz ve burda tup bebegi bir kerelik devlet karsiliyo ve siraya girmek gerek. Bakalim mayis ayinda yapabiliriz sizinkini dediler bekliyoruz. Keci boynuzu maalesef burda yok. Olanda 4-5 tanesini 5 dolara satiyolar, altin daha ucuz ya! Ama doktor esime vit e, cinko, selenyum multivitamin tableti verdi, bir de ben arastirdim CoQ10 erkek inferlitisene iyi geliyormus esim ona basladi. 3 haftadir falan kullaniyor. Insallah mayisa kadar bir duzelme olur da tup bebege kalmadan hamile olurum. Tum dualarim hepimiz icin gecerli cidden ceken bilir. Ama CoQ10 isterseniz kullanabilirsiniz.Merhaba canım. Bizim hızımız ve sayımız ALLAH'a çok şükür iyi. Sayı 600 milyon civarı hızda 1. saatte %70 civarı. Ama ne yazıkki morfolojimiz çok kötü tedaviye başladık başlayalı %1 hiç artmadı. Bizde buna bağlıyoruz olmamasını.