Kizlar morfoloji icin e vitamini kullanın. Birde kirkklit otu çayı öneriyo Saraçoğlu.
E vitamini tamirci vitamin
kirkkilit tamirci bitki
cok sagol canim. Gene ben cok sucker diyorum cunku burda tedavi cok pahali. Ilaclari bile 4000 dolar tutuyor Turkiye cok ucuz yani buranin yaninda (ki ayni tedavi ayni ilaclar hicbir fark yok cidden). o yuzden devletin karsilayacak olmasi cok iyi denk geldi. O yuzden valla cok sukur o kadar beklemisiz Mayisa kadar da bekleriz ya :) cunku devlet bu sene karsilamaya basladi hatta ilk tedavi 21 aralikta baslicakmis. O yuzden cok denk geldi. vardir bir hikmet :) size de cok kolay gelsin insallah 2016 yilinda hepimizin cocuk hasreti biter.Amin canım inşALLAH en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize. CoQ10 aklımda ama eşim bu aralar folik asit hapı alıyor e vitamini ile başlayalı henüz 1.5 ay oldu.Bkalım umarım etki eder de bizde tüp bebeğe geçmek zorunda kalmayız. ALLAH yardımcınız olsun sizin işinizde zormuş.
cok sagol canim. Gene ben cok sucker diyorum cunku burda tedavi cok pahali. Ilaclari bile 4000 dolar tutuyor Turkiye cok ucuz yani buranin yaninda (ki ayni tedavi ayni ilaclar hicbir fark yok cidden). o yuzden devletin karsilayacak olmasi cok iyi denk geldi. O yuzden valla cok sukur o kadar beklemisiz Mayisa kadar da bekleriz ya :) cunku devlet bu sene karsilamaya basladi hatta ilk tedavi 21 aralikta baslicakmis. O yuzden cok denk geldi. vardir bir hikmet :) size de cok kolay gelsin insallah 2016 yilinda hepimizin cocuk hasreti biter.
Ben %1 morfoloji ile hamile kaldım :))sweet-73 canım hayirli olsun hamileliğin.
Sizde spermiyogramda sorun var miydi?
Inşallah vardi de bize umut ol :)
Yok hiz sayı iyiydi sadece morfoloji yüzde 1 di çok şükür hamile kaldimsweet-73 Allah tamamina erdirsin canım.
Bizde morfolojik sorun yok ama hiz problemi var.
Bide bende tek tüp tıkalı. . Sizde hiz problemi yoktu galiba
Hatırlamıyorum ama iyi dedi doktorsweet-73 canim hiziniz kaçtı ??
Bu ayda tutmadı kızlar moralim cok boZuk cumartesi doktora gidicez tekrr bakalım tüp bebek düşünyrz artık dua edin bizede lütfen
Benim bu ay 15. Deneme olacak canimBiz 5yıılık evliyiz canm ama 2yıldır korumnuyrouz tık yokgrçtiğimiz kasım ayı kimyasal gebelik geçirdim nekadar umutlanmıştım anlatmam...eşimin sperm sayısı iyi fakat hızımız sınırdaymış keçi boynuzu incir kürü yaptm kaç ay olmuyor olmuyor Allah hayırlısını versin umudumu kaybetmek istemiyorum.. nehirim24 siz nezamndr deniyosunz canm?