Erkek İnfertilitesi spermiyogram sonucu yardım :(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım benimde bu ay yumurtlama gününden beri kasık ağrım geçmedi.ara ara vuruyor.ama bende ara kanama hiç olmadı.
Sende öyle bir durummu var

Canim 10 gün oldu damla damla kanamam var gecmiyo. Ağrılar da cabası.

Arada bir oluyo bende bisey de çıkmıyo.

esime derken bende de mi sorun var diyorum

Canim 10 gün oldu damla damla kanamam var gecmiyo. Ağrılar da cabası.

Arada bir oluyo bende bisey de çıkmıyo.

esime derken bende de mi sorun var diyorum
Evet canım önceki yazılarından okumuştum.iyi bir doktora göründünmü

Farklı farklı doktorlara gittim canım ama hiçbişey çıkmıyo.

Ama canimi sikmaya başladı artik. Bebek düşünmezken pek umursamiyodum ama artık kafami cok karıştırıyo.

Farklı farklı doktorlara gittim canım ama hiçbişey çıkmıyo.

Ama canimi sikmaya başladı artik. Bebek düşünmezken pek umursamiyodum ama artık kafami cok karıştırıyo.
Canım bişey olsa çıkardı sanırım.kötü düşünme önemli birşey yoktur inşallah

10. Deneme de tutmadı kızlar

yok yaa ben artik ümidi kesiyorum galiba. Çünkü umut etmek daha cok yoruyo.

umudu kesip beklenti içinde olmazsam daha az üzülürüm

Herseyi denedik stres yapma dediler onu da denedik. Demekki nasipte yok

Umutsuzluğa kapılma canım seni o kdr iyi anlıyorum ki. benim de ağrılarım başladı bugün yarın adet olurum. sanki hiç hamile kalamıycakmışım gibi hissediyorum bazen. gecen gün daha evleneli 2 ay olan arkadasımızın hamilelik haberini aldım. sevindim tabiki ama içten içe kendi halime üzülmekten geri alamadım kendimi haberi duyar duymaz gözlerim doldu. bazen biz mi yanlış yapıyoruz bi yerde diyorum. ama yok olmayınca olmuyo. bi zamanı var belli ki. keşke 20 li yaşlarımın başında olsam da sorun yok beklerim desem ama 30 yaşındayım ne kadar daha bekleyebilir ki bilmiyorum Allah daha fazla bekletmez inş. bizde güzel haberlerimizi alırız.

_balprensesi_ canim bende 30 oldum esim 33 geckaldik cocuk icin.

Bende ayni iki aylik evli arkadaşımın hamile haberini aldim.

dün de yeni doğmuş bebek gördüm kötü oldum iyice.

Inan beklenti içinde olmak cok zor yaaa. Alistirsam kendimi olmayacak fikrine hersey daha kolay olacak sanki.

Duydugumuz her olacit bitkiyi denedik. Millet küre başlıyo başladığı ay kaliyo. Biz aylardir yapıyoruz ama yok.

Allah sabır versin hepimize de. Sizin ne zamandir olmuyo

biz 1.5 yıldır evlıyız gecen senekı agustostan berı de korunmuyoruz 1 yılı gectı yanı. ben 2 ay daha bekleyip tüp bebek deniycem artık. caksır suyu içiyo spermleri arttırıyo ve kaliteleştiriyomus. henüz sperm testı tekrardan vermedi ama bence bizim doğal yolla olmıycak onu hissedebiliyorum. siz denediniz mi bu suyu?

Ben kendim kaynatıp suyunu iciriyodum. Sonra balin icine karıştırdım yedirdim. Cinko folik asit l arginin keçiboynuzu. Zeytinyağında bekletilmis incir. Havuç suyu selenyum.

bunları aylardir kullaniyo eşim. Ama sonuç hic değişmedi hatta sayı daha da düştü.

Sayi sınırda hiz düşük. Lökosit fazla. Bizimde normal yoldan zor anlayacağın.

Imtihan işte hersey. Millet spiralden sperm kaciyo hamile kalıyo kazayla hamile kalıyo. Biz onca şeye rağmen yok

Isyan etmiyorum ama hayattan soğudum resmen.

evliliğin bile bi anlami kalmiyo sanki

evet aynen öyle bazen diyorum hiç çocuğum olmasa da eşimle mutlu olabilirim ama bazen de o eksiklik yüzünden içten içe hep mutsuz olucam. şuan herşey bana o kadar sıradan geliyoki evliliğimin hiç bi heyecanı yok. hergün aynı şeyler. hamile olsam oysa herşey nasıl da değişirdi kimbilir

Arkadaşlar kocaniza hergun 1 tane klomen hap icirin. Ben 23 ay boyunca hamile kalamadim. Bende hiçbir sorun yoktu eşini zor zar ikna edip doktora goturdum. Test yapıldı sperm sayısı 4.300.000 çıktı hızı ise %87 hız iyi ancak sayı çok dusuk dedi doktor ve ultrason istedi ancak eşim reddedip hastaneyi terketti. Müthiş derecede gurur meselesi yaptı bir daha hiçbir şekilde doktora gitmedi ve tedavi gormedi. Sonra bir şekilde klomen denilen ilacın sperm sayısı arttırdığını öğrendim ve eczaneden 2 kutu aldım. Tabi eşime hergun onu vitamin diye icirdim. İlacı vermeye başladıktan 3.5 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Kesinlikle ise yarıyor ve hiçbir yan etkisi olmadı içiniz rahat olsun. İnşallah sizinde mutlu haberlerinizi alırım buradan. Ha bu arada şimdi 16 aylık çok cici bir kızım var. Allah her isteyene versin inşallah.

merhaba canım Allah bagıslasın evladını ıns bıze de nasıp eder. benim esime de doktor klomen verdı 1 aydır kullanıyo 2 ayı daha var. onun yanında da bıtkısel urunlerı kullanıyo. esımın sperm sayısı yaklasık 1 yıl once 19 mılyondu sonra 15 mılyona dustu 1 ay oncekı tahlılde de 4 mılyon cıktı. doktorlar sebebını anlayamadı strese baglı dedıler. sımdıde klomenı kullanıyo ste ıns bızde de ıse yarar benım pek umudum yoktu ama tecrubelerın moral verdı :)

Klomen bazilarinda ters tepiyomus. Bize doktor hiç önermedigi icin kullanmadık.

size vesile olmus ne güzel. Bizim yaptigimizin % 10 unu yapmadan hamile kalanlar da var.
Hersey nasip işte. Nasipte yoksa ne yaparsan yap olmuyo

Inşallah rabbim bizim nasibimize de bir evlat koymuştur. Esim bide hacamat deneyecek. Faydasi olursa yazarim burdan

selam arkadaşlar..eşim dün sperm testini yaptırdı sonuçlar yükselmiş ekte görebilirsiniz sonuçları..3 ay içinde yaptıklarım aşağıdaki gibi.. umarım yardımcı olur sizede...en kısa sürede sizlerde inşallah güzel sonuçlar alırsınız..

(sonuçların yanına kalemle yazdıklarım ağustos ayında yapılan sperm testi sonucu..)

* ilk olarak eşimin doktoru proxeed plus verdi vitamin ilacı sabah akşam kullandı. 3 ay içinde 5 kutu bitirdi.aksatmadan içti.
* 1 ay boyunca havuç suyu akşam yemeklerden 2 saat sonra bir bardak içti
* keçiboynuzu özü sabah akşam bir yemek kaşığı yedi.
* her sabah aç karnına zeytinyağında bekletilmiş 1 adet kuru incir yedi.
* bol bol karışık çerez
* akşamları 1 adet muz
* son iki haftadır da sabahları aç karnına ceviz yedi ve keçiboynuzu kürü yaptım onu içti, içmeye devam ediyor..

Eklentiler

• 001.jpg
    171,1 KB · Görüntüleme: 48
XXYYXXYY canım maşallah değerleriniz cok cok iyi bebegin gelmesi yakindir.

ama kafama su takıldı toplam sperm sayisi mi 50 milyon ml deki sayımı? ?

Birde keçiboynuzu kürü ile havucu aynı anda önermiyo Saraçoğlu. Sizde ters tepmemis maşallah.

Tsk ederim cnm.inşallah sizinde sonuclariniz tez zamanda duzelir..
ml deki 50 milyon toplam Sperm 150 milyon ...yok cnm ayni anda yapmadim havuc suyuyla keciboynuzu kürünü.Ağustos ayında başladık havuç suyuna 1 ay içti esim,sonra bıraktik 1 ay yeterli havuç suyu..keçiboynuzu kurune de daha 2 hafta oldu başlayalı. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…