eğer yaptırmaya her imkanınız yoksa bile, adet tarihinin 1. gününden itibaren sayarak 10. günü gün aşırı ilişki öneriyorum. adetleriniz düzenli midir kaç gün sürer
evet düzenli 6 gün sürüyor
Abstinans süresi : 4 gün
Hacim (mL) : 6 mL
PH : 7.2
Görünüm : (X) Normal ( ) Anormal
Viskozite : (X) Normal ( ) Anormal
Likefaksiyon : (X) Normal ( ) Anormal
Aglütinasyon : (X) Yok ( ) Var
__________________________________________________________________________________
BAZAL ÖRNEK YIKAMA SONRASI
Sperm Konsatrasyonu(M/mL) 13 milyon/ml 20 milyon/ml
% Total motilite % 57 % 100
% A (ileri hizlı hareketli) % 21 % 50
% B (yavaş hareketli ) % 28 % 50
% C (yerinde hareketli ) % 8 % 0
% D (hareketsiz) % 43 % 0
TPSM(M)(Total Progressive Sperm) 38 milyon 20 milyon
KRUGER MORFOLOJİ % Normal % 5
Yuvarlak hücre (M/mL) <1 milyon/mL
__________________________________________________________________________________
EK TESTLER :
VİTALİTE % Eosin( ) Host( ) :
MAR :
LEUCOSCREEN :
SPERM MORFOLOJİK ANALİZ
Normal : (% 5 )
BAŞ ANOMALİLERİ
Hafif Amorf :39
Şiddetli Amorf :27
Büyük Baş Anomalisi :
Küçük Baş Anomalisi :
Uzun baş Anomalisi :6
Çift Baş Anomalisi :
Round Head Anomalisi :
Canım çok sevindim. En güzeli de için rahatlamış, moralin düzelmiş :)Arkadaşlar şimdi doktordan geliyorum değerlerimizin kısa sürede böyle olmasının çok çok iyi olduğunu yine de şansımızı daha da artırmak için ürolojiye gidip ilaç almamızı söyledi ve bu değerle hamile kalabileceğimi söyledi . İçim en azından biraz daha rahat Rabbim mücadelimizi muvakkak kılsın inşallah Rabbim herkesin yardımcı olsun inşallah Bilgileriniz için sizlere çoook çoook teşekkür ederim Allah sizden de razı olsun Rabbim muradınıza biran önce erdirsin kızlar sağolundenizege34 thetisthetis Z zeynepp77 N nergiz001
Benim normalde oglum var canim4.5 yasinda ama benim 8 haftalik bi bosgebelik sonrasi kurtaj bi kimyasal gebelik ve bide dis gebelik gecirdim ikinci dusunme fikri yollarimiza cikan RABBİM DEN gelen imtihan la sürüyor genetik kromozom bir cok test verdik bakalim 6 martta hepsi cikacakCanım sayı ve hareketlilik çok iyi. Morfoloji Kruger'e göre mi bakılmış? Eğer öyleyse morfoloji de çok iyi.
Yalnız biraz enfeksiyon var sanırım, bu da likefaksiyon süresinin artmasına neden oluyor. Sanırım bu sürenin 30 dakikanın altında olması gerekiyor, sizde tam sınırda. Gebe kalmaya engel olur mu bilmiyorum tam sınırda olması.
Ne kadar zamandır deniyorsunuz?
Who ya goreymis canimCanım sayı ve hareketlilik çok iyi. Morfoloji Kruger'e göre mi bakılmış? Eğer öyleyse morfoloji de çok iyi.
Yalnız biraz enfeksiyon var sanırım, bu da likefaksiyon süresinin artmasına neden oluyor. Sanırım bu sürenin 30 dakikanın altında olması gerekiyor, sizde tam sınırda. Gebe kalmaya engel olur mu bilmiyorum tam sınırda olması.
Ne kadar zamandır deniyorsunuz?
Allah yardımcınız olsun ya çok zor bir dönem geçirmişsiniz. Ben bir kez düşük yaptım, hala etkisinden kurtulamadım. İnşallah sonuçlarınız iyi çıkar.Benim normalde oglum var canim4.5 yasinda ama benim 8 haftalik bi bosgebelik sonrasi kurtaj bi kimyasal gebelik ve bide dis gebelik gecirdim ikinci dusunme fikri yollarimiza cikan RABBİM DEN gelen imtihan la sürüyor genetik kromozom bir cok test verdik bakalim 6 martta hepsi cikacak
Sağol canim hakkimizda hayirlisi biz elimizden geleni yapalim da takdir Allah'ınAllah yardımcınız olsun ya çok zor bir dönem geçirmişsiniz. Ben bir kez düşük yaptım, hala etkisinden kurtulamadım. İnşallah sonuçlarınız iyi çıkar.
Morfolojinin Who'ya göre bakılması eski bir yöntem, aslında Kruger'e göre bakan bir yerde test yaptırmak lazım. Bildiğim kadarıyla Who'ya göre morfolojinin % 80 üzerinde olması gerekiyor. Buna göre morfolojiniz biraz düşük görünüyor
Allah yardımcınız olsun ya çok zor bir dönem geçirmişsiniz. Ben bir kez düşük yaptım, hala etkisinden kurtulamadım. İnşallah sonuçlarınız iyi çıkar.
Canim ya internette araştırdığıma göre %30dan yukari normal diyo yani morfoloji ne demek
Morfolojinin Who'ya göre bakılması eski bir yöntem, aslında Kruger'e göre bakan bir yerde test yaptırmak lazım. Bildiğim kadarıyla Who'ya göre morfolojinin % 80 üzerinde olması gerekiyor. Buna göre morfolojiniz biraz düşük görünüyor
Valla canım ben de bir kaç yerde okumuştum. Bazılarında % 50, bazılarında % 70-80 yazıyordu. Yanlış bir şey yazmaktan da çekiniyorum.#Zeynepp77 internette araştırmama göre %30dan yukarisi normal deniliyo who da onu yanlis mi anlamisim