Erkek İnfertilitesi Spermiogram Yaptıranlar, Yaptıracaklar Buraya

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Bana kalırsa sizin değerler hamile kalınmayacak gibi değil canım ya.. Bunda morfoloji %5, ilk testte nasıldı?

Arkadaşlar şimdi doktordan geliyorum değerlerimizin kısa sürede böyle olmasının çok çok iyi olduğunu yine de şansımızı daha da artırmak için ürolojiye gidip ilaç almamızı söyledi ve bu değerle hamile kalabileceğimi söyledi . İçim en azından biraz daha rahat Rabbim mücadelimizi muvakkak kılsın inşallah Rabbim herkesin yardımcı olsun inşallah Bilgileriniz için sizlere çoook çoook teşekkür ederim Allah sizden de razı olsun Rabbim muradınıza biran önce erdirsin kızlar sağolun denizege34 thetisthetis Z zeynepp77 N nergiz001

Canım çok sevindim. En güzeli de için rahatlamış, moralin düzelmiş :)

Allahım hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah daha güzel haberlerle görüşürüz. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın; hayırlı, sağlıklı, eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin.

Kizlar bilen yardimci olabilir mi

Eklentiler

• 1422027862948.jpg
    118,7 KB · Görüntüleme: 133
Canım sayı ve hareketlilik çok iyi. Morfoloji Kruger'e göre mi bakılmış? Eğer öyleyse morfoloji de çok iyi.
Yalnız biraz enfeksiyon var sanırım, bu da likefaksiyon süresinin artmasına neden oluyor. Sanırım bu sürenin 30 dakikanın altında olması gerekiyor, sizde tam sınırda. Gebe kalmaya engel olur mu bilmiyorum tam sınırda olması.

Ne kadar zamandır deniyorsunuz?

Benim normalde oglum var canim4.5 yasinda ama benim 8 haftalik bi bosgebelik sonrasi kurtaj bi kimyasal gebelik ve bide dis gebelik gecirdim ikinci dusunme fikri yollarimiza cikan RABBİM DEN gelen imtihan la sürüyor genetik kromozom bir cok test verdik bakalim 6 martta hepsi cikacak

Who ya goreymis canim

Allah yardımcınız olsun ya çok zor bir dönem geçirmişsiniz. Ben bir kez düşük yaptım, hala etkisinden kurtulamadım. İnşallah sonuçlarınız iyi çıkar.

Morfolojinin Who'ya göre bakılması eski bir yöntem, aslında Kruger'e göre bakan bir yerde test yaptırmak lazım. Bildiğim kadarıyla Who'ya göre morfolojinin % 80 üzerinde olması gerekiyor. Buna göre morfolojiniz biraz düşük görünüyor

Sağol canim hakkimizda hayirlisi biz elimizden geleni yapalim da takdir Allah'ın

#Zeynepp77 internette araştırmama göre %30dan yukarisi normal deniliyo who da onu yanlis mi anlamisim

#Zeynepp77 internette araştırmama göre %30dan yukarisi normal deniliyo who da onu yanlis mi anlamisim
Valla canım ben de bir kaç yerde okumuştum. Bazılarında % 50, bazılarında % 70-80 yazıyordu. Yanlış bir şey yazmaktan da çekiniyorum.

İyi bilen biri cevap yazsa daha iyi olur aslında.

İnşallah senin dediğin gibidir.

arkadaşlar bizde test yaptırdık
sperm sayısı:135 milyon
morfoloji:5
ileri hareketli: 10 benim hormon değerlerim normal çıktı ama hamile kalamıyorum,sizce nasıl

Herkese merhaba bizde test yaptirdik normalde ben pko hastasym klomen kullandm ilcm dun bitti bugunde esimin testini doktora gosterdim ve asilama yapmamz gerek esinin spermleri hareketss varikosl olablr dedi. Degerleri paylasmak istedm yardimci olursaniz cok sevinirim

Sayi 96 milyon
Total motil sperm sayisi 19 milyon
Motil sperm yuzdesi % 20
Ileri hizli % 0
Ileri yavas % 20
Yerinde hareketli % 14
Hareketsiz % 66
Lokosit 3,8 milyon yuvarlak hucre goruldu

Simdiden tesekkur ederim

Mrb bizim de sonuçlarımıza bakabilir misiniz..
Perhiz suresi.3
Miktar.5 ml
Gorunum.gri
Likefaksiyon suresi.30 dk
Vizkozite.yok
Lokosit.yok
Konsantrasyon.123 milyon\ml
Motolite a.%10
Motolite b.%49
Motolite c.%8
Motolite d.%33
Aqqlutinasyon.yok
Kurger.%16

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…