Erkek İnfertilitesi Spermiogram Yaptıranlar, Yaptıracaklar Buraya

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
morfoloji için ne yapalım zeynepcim
Canım morfoloji için özellikle ne kullanılması gerektiğini bilmiyorum malesef
Bizim doğal kürler ve sağlıklı beslenmeyle sayı ve hareketle beraber morfolojimiz de artmıştı Rabbimin izniyle.

Ama görüştüğümüz doktor sık ilişki önermişti, ortalama haftada 3 kez demişti. Spermler bekledikçe morfolojisi bozulur, sık sık boşalmalı demişti.

Canım bizim 4 hafta önce 2 milyondu sayımız şimdi 13 milyon inşallah daha iyi olacak bebişlerimiz hayırlısıyla gelsin =)
inşALLAH canım.. test doğruysa dört haftada çok güzel ilerleme devam et böyle canım..bu arada kendinide ihmal etme çünkü birçok insan bu değerlerden daha düşük değerlerde hamile kalabiliyor..

canlılıkta arttımı canım?

Hareketsizlik yoktu hatta doktorum hareketlı ama sayı az deyip ürolojiye yönlendirdi gitmedik kürler meyveler kuıruyemişler yedirdim 4 hafta sonra sayı bu çıktı yarın doktoruma ıkı test sonuçlarını göstericem bakalım ne diyecek

canım 13 milyon çıkan testi olduğu gibi yazsana buraya bir bakalım

canım 13 milyon çıkan testi olduğu gibi yazsana buraya bir bakalım

Abstinans süresi : 4 gün
Hacim (mL) : 6 mL
PH : 7.2
Görünüm : (X) Normal ( ) Anormal
Viskozite : (X) Normal ( ) Anormal
Likefaksiyon : (X) Normal ( ) Anormal
Aglütinasyon : (X) Yok ( ) Var
__________________________________________________________________________________
BAZAL ÖRNEK YIKAMA SONRASI
Sperm Konsatrasyonu(M/mL) 13 milyon/ml 20 milyon/ml
% Total motilite % 57 % 100
% A (ileri hizlı hareketli) % 21 % 50
% B (yavaş hareketli ) % 28 % 50
% C (yerinde hareketli ) % 8 % 0
% D (hareketsiz) % 43 % 0
TPSM(M)(Total Progressive Sperm) 38 milyon 20 milyon
KRUGER MORFOLOJİ % Normal % 5
Yuvarlak hücre (M/mL) <1 milyon/mL
__________________________________________________________________________________
EK TESTLER :
VİTALİTE % Eosin( ) Host( ) :
MAR :
LEUCOSCREEN :
SPERM MORFOLOJİK ANALİZ
Normal : (% 5 )
BAŞ ANOMALİLERİ
Hafif Amorf :39
Şiddetli Amorf :27
Büyük Baş Anomalisi :
Küçük Baş Anomalisi :
Uzun baş Anomalisi :6
Çift Baş Anomalisi :
Round Head Anomalisi :

hayatım eşinde sayı yükselirken harekette çok güzel artmış hızlı hareketliniz%21 doktor bize A ve B hareketlerinin toplamının %50 olması gerektiğini söyledi sizinki yeteri .. bazen vitaminsizlikten kansızlıktan sayı ve hareket çok düşebiliyor eşinin kilosu nasıl ? sen böyle devam et hatta sende yumurta takibi yaytır neler kullandınız banada anlat

Canım eşim çok zayıf yiyor ama asla kilo alamıyor genetik ailece çok zayıflar. Valla canım keçiboynuzu pekmezini ve kürünü uyguluyoruz sık sık muz yiyor ceviz badem antepfıstığı fındık kırmızı et karnıbahar tüketiyor inşallah en yakın zamanda hamile oldğumz haberlerimizi alırız canım bu arada yumurta takibi nedir ?

TE="zeynepp77, post: 38910716, member: 629036"]Allah yardımcınız olsun canım, varikosel varsa eşinin vakit kaybetmeden ameliyat olması lazım. İnşallah en kısa zamanda doktor bulup halledersiniz.

Allah gönlünüze göre versin :)[/QUOTE]
Sali günü olduk ameliyatı inş şifa olur ama doktor tek tarafli yaptı ameliyatı.

kadındoğumcuda ovulasyon takibi canım.. hani bayanlar doktora gidip yumurtalarını ilaçla büyütüp çatlatıp doktorun dediği günlerde ilişkiye girip hamile kalıyorlarya işte bu yumurta takibidir canım..

merhaba arkadaşlar, spermiogram sonucunda sperm sayımız 14 milyon haraketimiz %20 bir üroloji doktoru çok umutsuz konuşuğ aşılama deneyin dedi ama aşılama sonuçlarını malum biliyorum ben zaten sağlıkçıyım. Eşime şu anda ginseng, proxeed, e vitamini ve keçi boynuzu başladım, sonuçları sizlerle paylaşacağım ilerleme olursa, sevgiyle kalın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…