- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.256
Arkadaslar yorumlarmisiniz
İleri hareketli sperm sayısı az çıkmış.
Normal yolla hamile kalabilmek için o değerlerin yüksek olması gerekiyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaslar yorumlarmisiniz
kurugere göre en az % 4 wahoya göre ise en az %14 olmalıArkadaşlar morfolojinin % kaç olması gerekiyor?
ileri hızlınız az canım en az %25 olmalıarkadaşlar bizde test yaptırdık
sperm sayısı:135 milyon
morfoloji:5
ileri hareketli: 10 benim hormon değerlerim normal çıktı ama hamile kalamıyorum,sizce nasıl
kurugere göre en az % 4 wahoya göre ise en az %14 olmalı
ileri hızlı hareketli sperminiz yok canım yani spermler yumurtaya ulaşamıyorHerkese merhaba bizde test yaptirdik normalde ben pko hastasym klomen kullandm ilcm dun bitti bugunde esimin testini doktora gosterdim ve asilama yapmamz gerek esinin spermleri hareketss varikosl olablr dedi. Degerleri paylasmak istedm yardimci olursaniz cok sevinirim
Sayi 96 milyon
Total motil sperm sayisi 19 milyon
Motil sperm yuzdesi % 20
Ileri hizli % 0
Ileri yavas % 20
Yerinde hareketli % 14
Hareketsiz % 66
Lokosit 3,8 milyon yuvarlak hucre goruldu
Simdiden tesekkur ederim
kurugere göre en az % 4 wahoya göre ise en az %14 olmalı
Sperm sayısı 159 milyonkurugere göre en az % 4 wahoya göre ise en az %14 olmalı
canım ben sperm değerlerinizi görmedim.. morfoloji kaç olmalı diye sormuşsun ya ona yorum yaptımEşimin %87 çıkmış yani dediğiniz değerlerden çok farklı kafam karıştı :S
değerler çok iyiSperm sayısı 159 milyon
PH 8
İleri hareketli %46
Hareketsiz %33
Morfoloji %87
Bu değerler iyi mi?
değerler çok iyi
ne kadar oldu evleneli?Ay çok sevindim.
O zaman bizde de sebepsiz infertilite var.
Çünkü ikimizde de bir problem çıkmadı.
ne kadar oldu evleneli?
ovulasyon takibi yaptırdınmı? tüplerine baktırdınmı?Biz 6.5 senelik evliyiz ama nisan ayından beri çocuk istiyoruz.
ovulasyon takibi yaptırdınmı? tüplerine baktırdınmı?
eğer çok istiyorsanız doktorda yumurtanın çatlayıp çatlamadığına baktırmalısın..belki olmama sebebi çok dikkat etmediğinizden denk gelemiyordur sperm ve yumurta..Ovü testini evde kendim yapıyorum.
Tüplere baktırmadım. Vajinal muayene istemediğimden cesaret edemedim.
Bir de biz çok üzerine düşmüyoruz.
Olmama sebeplerinden biri o olabilir.
Cnm bizde a % 20 b %25 sansimiz az mi yaniileri hızlınız az canım en az %25 olmalı
yok canım az değil bir çok bayan yerinde hareketli sperm ilede hamile kalabiliyor .. o rakam sadece doktorların kattığı sınırCnm bizde a % 20 b %25 sansimiz az mi yani
Sagol cnm bende yeterince sorun var birde esimde cikarsa normal yolla sansimiz iyice azalir die korktum...yok canım az değil bir çok bayan yerinde hareketli sperm ilede hamile kalabiliyor .. o rakam sadece doktorların kattığı sınır
korkmakta çok haklısın canım bu tür sorunlar insanı çok yıpratıyorSagol cnm bende yeterince sorun var birde esimde cikarsa normal yolla sansimiz iyice azalir die korktum...
Ereksiyon sorunu mu yasiyoreşim enerjiktir fakat cinsel konularda zorlanıyor kısırlıkla bağlantısı varmıdır spermogram yaptırmak gerekir mi?