Canım havuç suyu hareket için diye biliyorum ben.inşallah zeynebim çok sağol morfoloji için havuç suyu diyorlar doğrumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım havuç suyu hareket için diye biliyorum ben.inşallah zeynebim çok sağol morfoloji için havuç suyu diyorlar doğrumu
Canım havuç suyu hareket için diye biliyorum ben.
Canım morfoloji için özellikle ne kullanılması gerektiğini bilmiyorum malesefmorfoloji için ne yapalım zeynepcim
canım morfolojiniz kurugere göre yapıldığı için normal merak etme..kuruger %4 ve üzeri normal.. waho ise %14 ve üzeri normalinşallah zeynebim çok sağol morfoloji için havuç suyu diyorlar doğrumu
canım morfolojiniz kurugere göre yapıldığı için normal merak etme..kuruger %4 ve üzeri normal.. waho ise %14 ve üzeri normal
canım bu şekilde hamile kalanlar çok ama kalmayanlarda.. doktorlar sayının en az 20 milyon olmasını istiyor.. morfolojinizde normal canımSayımız 13 milyon morfoloji %5 yani hamile kalabilir miyim ?
canım bu şekilde hamile kalanlar çok ama kalmayanlarda.. doktorlar sayının en az 20 milyon olmasını istiyor.. morfolojinizde normal canım
inşALLAH canım.. test doğruysa dört haftada çok güzel ilerleme devam et böyle canım..bu arada kendinide ihmal etme çünkü birçok insan bu değerlerden daha düşük değerlerde hamile kalabiliyor..Canım bizim 4 hafta önce 2 milyondu sayımız şimdi 13 milyon inşallah daha iyi olacak bebişlerimiz hayırlısıyla gelsin =)
canlılıkta arttımı canım?Canım bizim 4 hafta önce 2 milyondu sayımız şimdi 13 milyon inşallah daha iyi olacak bebişlerimiz hayırlısıyla gelsin =)
canlılıkta arttımı canım?
canım 13 milyon çıkan testi olduğu gibi yazsana buraya bir bakalımHareketsizlik yoktu hatta doktorum hareketlı ama sayı az deyip ürolojiye yönlendirdi gitmedik kürler meyveler kuıruyemişler yedirdim 4 hafta sonra sayı bu çıktı yarın doktoruma ıkı test sonuçlarını göstericem bakalım ne diyecek
canım 13 milyon çıkan testi olduğu gibi yazsana buraya bir bakalım
hayatım eşinde sayı yükselirken harekette çok güzel artmış hızlı hareketliniz%21 doktor bize A ve B hareketlerinin toplamının %50 olması gerektiğini söyledi sizinki yeteri .. bazen vitaminsizlikten kansızlıktan sayı ve hareket çok düşebiliyor eşinin kilosu nasıl ? sen böyle devam et hatta sende yumurta takibi yaytır neler kullandınız banada anlatAbstinans süresi : 4 gün
Hacim (mL) : 6 mL
PH : 7.2
Görünüm : (X) Normal ( ) Anormal
Viskozite : (X) Normal ( ) Anormal
Likefaksiyon : (X) Normal ( ) Anormal
Aglütinasyon : (X) Yok ( ) Var
__________________________________________________________________________________
BAZAL ÖRNEK YIKAMA SONRASI
Sperm Konsatrasyonu(M/mL) 13 milyon/ml 20 milyon/ml
% Total motilite % 57 % 100
% A (ileri hizlı hareketli) % 21 % 50
% B (yavaş hareketli ) % 28 % 50
% C (yerinde hareketli ) % 8 % 0
% D (hareketsiz) % 43 % 0
TPSM(M)(Total Progressive Sperm) 38 milyon 20 milyon
KRUGER MORFOLOJİ % Normal % 5
Yuvarlak hücre (M/mL) <1 milyon/mL
__________________________________________________________________________________
EK TESTLER :
VİTALİTE % Eosin( ) Host( ) :
MAR :
LEUCOSCREEN :
SPERM MORFOLOJİK ANALİZ
Normal : (% 5 )
BAŞ ANOMALİLERİ
Hafif Amorf :39
Şiddetli Amorf :27
Büyük Baş Anomalisi :
Küçük Baş Anomalisi :
Uzun baş Anomalisi :6
Çift Baş Anomalisi :
Round Head Anomalisi :
hayatım eşinde sayı yükselirken harekette çok güzel artmış hızlı hareketliniz%21 doktor bize A ve B hareketlerinin toplamının %50 olması gerektiğini söyledi sizinki yeteri .. bazen vitaminsizlikten kansızlıktan sayı ve hareket çok düşebiliyor eşinin kilosu nasıl ? sen böyle devam et hatta sende yumurta takibi yaytır neler kullandınız banada anlat
kadındoğumcuda ovulasyon takibi canım.. hani bayanlar doktora gidip yumurtalarını ilaçla büyütüp çatlatıp doktorun dediği günlerde ilişkiye girip hamile kalıyorlarya işte bu yumurta takibidir canım..Canım eşim çok zayıf yiyor ama asla kilo alamıyor genetik ailece çok zayıflar. Valla canım keçiboynuzu pekmezini ve kürünü uyguluyoruz sık sık muz yiyor ceviz badem antepfıstığı fındık kırmızı et karnıbahar tüketiyor inşallah en yakın zamanda hamile oldğumz haberlerimizi alırız canım bu arada yumurta takibi nedir ?
kadındoğumcuda ovulasyon takibi canım.. hani bayanlar doktora gidip yumurtalarını ilaçla büyütüp çatlatıp doktorun dediği günlerde ilişkiye girip hamile kalıyorlarya işte bu yumurta takibidir canım..
eğer yaptırmaya her imkanınız yoksa bile, adet tarihinin 1. gününden itibaren sayarak 10. günü gün aşırı ilişki öneriyorum. adetleriniz düzenli midir kaç gün sürerHımmm yaptırsammı acaba ?