Erkek İnfertilitesi Spermiogram Yaptıranlar, Yaptıracaklar Buraya

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
15 gun proxeed plus ve arginin kullanmisti esim.bi de her gun 1 bardak keciboynuzu. Proxeed kullanip hic azalan duymadim.ben ilkim galiba:)
Ah korktum simdi, biz de aynilarini kullaniyoruz ama daha test yaptirmadik ondan sonra.
Yalniz lokosit fazlaysa degerleri dusurebilirmis bu takviyeler ona bi bak istersen. Insallah artar yine.

Evet iste olur da diyemem olmaz da diyemem isterseniz bi asilama sonra tup yapalim dediler genelde. Ameliyatin uzerinden yaklasik 7-8 ay gecti. Evlendik 2 ay korunduk sadece ekimde 2 yil olcak ama bana bir omur gibi geldi Allah sabir versin bekleyen herkese ve hayirlisiyla bebekler..
Sizin ne kadar oldu canm?

Canim serm yestine baktim.lokosit yok. Hayirlisi. Belki de bisey tetiklemistir. 30 nisanda kaan aydosa gidicez insallah. Bi de ona danisalim dedik

Testiniz kruger yöntemine göre yapılmışsa morfoloji %4 normal sayılıyor.Bugün bende eşimin test sonuçlarını doktoruma gösterdim gayet iyi dedi.Eşimin morfolojiside %4 yazıyordu,normal dedi.

Canim serm yestine baktim.lokosit yok. Hayirlisi. Belki de bisey tetiklemistir. 30 nisanda kaan aydosa gidicez insallah. Bi de ona danisalim dedik
Hadi hayirlisi canim.
Testiniz kruger yöntemine göre yapılmışsa morfoloji %4 normal sayılıyor.Bugün bende eşimin test sonuçlarını doktoruma gösterdim gayet iyi dedi.Eşimin morfolojiside %4 yazıyordu,normal dedi.

Yok iste anomali % 70 yaziyor bir tek onu cozemedim kotu mu acaba:/

Anladim canim ilacla duzelir sanirim.film cekilcek varikosel yoksa sorun yoktur insallah

evet tatlım eğer varikosel yoksa ilaç etki eder..biz varikosel varken ilaç içtik 3 ay proxeed plus hiç etki etmedi değerlere.ameliyattan sonra 7.ay 1 ay argınmax kullandık çok fayda etti...

bizimde ameliyatın 9.ayı canım 2.5 yıldan fazla oldu korunmayı bırakalı

bizimde ameliyatın 9.ayı canım 2.5 yıldan fazla oldu korunmayı bırakalı
Hemen hemen ayni sayiliriz canm insallah daha fazla beklemeyiz.

Doktorunuza gösterdiniz mi?Şimdi bende merak ettim.Normalde morfolojinin yanında normal yazmalı ve normalin yanında değer yazmalı diye biliyorum.
Duzenli gittigimiz bir doktor yok su an birkac ayda bir test yaptiriyoruz bakalim.

Canim anomali morfoloji bozuklugu demek.sizin normal morfolojiiz yuzde 30 oluyor ki bu da cok iyi bir deger

Gercekten mi? Iyi mi yani canim ay cok tesekkur ederim % 70i normal degil cok kotu diye tahmin edip uzulduk biz de insallah sonuc aliriz artik.

sperım sayısı 20 mılyondan fazla ise ileri yavaş harekete 30 dan fazla ise doktorlar deneyin diyor. olmaması için bir durum yk

bence aşılamada çok yıpranısınız.ben 18 yaşımda evlendim.ilk bir yıldan snra tüpbebek yaptırdım tutmadı.ikinci yıl yine yaptırdım.bir oğlum oldu.sonra normal yoldan niçin omasın dedik.oğlumuz 10 yaşına gelmişti.araştırdık.bahsttiğim ilaçlar ıkulandık.doktorlar olmaz diyorlardı.iki ay ymurta takibi yaptırdım.3.ay çok şükür dileğimiz geerçekleşti.
değwrlerin kötü oması korkutmasınseni.yarayan ilacı buduğunda her şey inanılmaz şekilde artış gösteriyor.zaten üç ayda bi ilacın yarayıp yaamadığı belli oluyor.
ama illada yatracam diyorsan tüp bebek yaptır.aşılama zaman kaybı bence.

merhaba arkadaşlar
eşimi sperm sonuçlarını bilen anlayan arkadaşlarım değerlendirebilirseniz çok mutlu olurum
sperm sayısı:ml 14 milyon
total sperm sayısı:47.6 milyon
lökasit >1
aglunitasyon:negatif
ileri doğru hareket:25
total motalite:65
prograsif hareketli sperm sayısı:11.9
sperm morfolojisi kruger:10

şimdiden teşekkürler..

Merhaba Arkadaşlar,

benim yaşım 31, eşim 32.. Bir buçuk yıllık evliyiz. 4 aydır kuralına kitabına göre (burada okuduğum tüm faydalı bilgiler ışığında buna beslenme de dahil:) )deniyoruz ve olmadı. ben, deneme sürecinden 3 ay evvel rahim filmi dışında gebelik öncesi tüm tetkiklerimi yaptırmıştım ve her şey temiz çıkmıştı. Hatta jinekolojik muayenede doktor yumurtamın çatlamak üzere olduğunu dahi söylemişti.. bunun üzerine başarısız olunca eşime spermiogram yaptırdık ve sonuçlar aşağıdaki gibi.. Sabırsızlandığım için doktorla görüşme öncesi deneyimlerinizden ve yorumlarınızdan yararlanmak istiyorum. Morfoloji kısmı beni biraz gerdi açık konuşmak gerekirse.. Lütfen yardımmm..

hızlı ileri hareket: %26
yavaş ileri hareket: %17
yerinde hareket: %14
hareketsiz: %43

toplam sayı:45 milyon/ml
yıkama sonrası sayı: 27 milyon/ml

normal oranı: %4 (krugere göre kabul sınırı %4'ten büyük şeklinde göstermiş)

Sevgiler..

Tekrar merhaba,

Bugün ilgili doktora raporu gösterdik, değerlerin normal olduğunu, morfoloji %4 ün normal değer kabul edildiğini bi problem olmadığını söyledi.
Çok kafam karıştı, kimi normal kruger değerlerini %4ten büyük yani %5ten itibaren kabul ediyo kimi %4 ve üstü normal diyor.. (

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar bana da yardım edin lutfen
Sıvılaşma süresi 1 saatten uzun
Miktar: 3.00 cc
Vizkozite: Normal
Ph: 7.5
Motilite 1 saat
Hareketli: %35
Y. Hareketli: %10
Hareketsiz: %55
morfoloji baş: %3 boyun %3 kuyruk %3
ANORMAL:%9
NOrmal: % 91
YUvarlak hucre: 2000,000
Lökosit: 10-15
SPERM SAYISI: 135,000,000
Yorumlarsanız sevinirim kızlar...

Canim masallah morgoloji cok cok iyi.hareket biraz dusuk onu da bal ceviz findik fistk proxeed plusla halledersiniz insallah
Esiinde sivilasma suresi 1 saatten fazlaydi doktor gunde en az 2bucuk litre su icmesini soyledi.1 ayda sivilasma suresi 40 dakikaya dustu

Canım %4 normal sayılıyormuş canını sıkma hiç.. Sizde biraz hareket yavaş gibi ama sayınız iyi... Bende keçibounuzu kürünü mutlaka yap.. Ben eşime yaptım sayı sınırdaydı ve hareketli azdı. 3 ay tam yazıldığı gibi uyguladım 3. ayın sonunda sayı ve hareketlilik inanılmaz arttı

O kur hkknda bilgi alma sansim varmi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…