Erkek İnfertilitesi Spermiogram Yaptıranlar, Yaptıracaklar Buraya

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canm cok tesekkr ederim tekrar. Yok canm ilac kullandi insaallah canm ya bu ay muradmza ereriz insallah hep beraber.. peki cocugunz oldmu canm smdi

merhaba kızlaaar banada yardımcı olun lütfeeeen bnde pko vr hdi onu geçtim. eşimin kruger testi ve sperm testi şöyle
normal morfoloji: 3% t
otal amorf 41%
şiddetli amorf38%
hafif amorf3%
round head 7%
pin head 6%
büyük baş 9%
küçük baş 7%
uzun baş 4&
duplike baş 0%
sitoplazmik droplet 3%
serbest baş 2%
boyun ve orta kısım anormalileri 10%
kuyruk anomalileri 8%
konsanrtasyon 67 milyon
motilite 50 = 20*22*8
immotil 50
total prograsif motil sperm 140.7 milyon durumu nasıl. normal yolla hamile kalabilirmiyim ki ?1 senedir olmuo olmuo olmuo Allah hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah

Canm cok tesekkr ederim tekrar. Yok canm ilac kullandi insaallah canm ya bu ay muradmza ereriz insallah hep beraber.. peki cocugunz oldmu canm smdi

olmadı henüz doktorlar artık normal yolla çocuğumuzun olacağını söylüyor bekleyin diyorlar canım bekliyoruz bizde daha yeni düzeldi değerlerimiz...

Canim hiz icin proxeed plis ve arginmax kullanabilirsin ama sperm sonuc8nda likefaksiyon yani sivilasma suresi dikkatimi cekti.abnormal eger anormal demekse bu da bi sorun

Öncelikle Allah herkese benden daha çok sevinmeyi nasip etsin. Siteyi 4 aydır takip ediyorum İLK defa yazıyorum.4 ay önce test yaptırdık 1 milyon çıktı hareketlilik %10 moralimiz bozuldu ama burayı okuyunca umudum hep oldu.Şimdiki sonucumuz ise 52 milyon ve hareketlilik %40 çıktı.Çocuğumuz olmuş gibi sevindik.Bu sürede ne yaptık keçiboynuzu kürü,havuç kürü,folik asit, keçiboynuzu pekmezi,balpolen arısütü karışımı,kırmızı kore ginsing kullannandık.Bunlar düzenli kullanılmamasına rağmen oluştu.Moral her zaman üst seviyede idi.Lütfen moralimizi bozmayalım.Herkese daha mutlu haberler ile...

Canim hiz icin proxeed plis ve arginmax kullanabilirsin ama sperm sonuc8nda likefaksiyon yani sivilasma suresi dikkatimi cekti.abnormal eger anormal demekse bu da bi sorun

Canm kagitda abnormal diyo yazyo yani mhh anlamdgm icn ee doktorada ayrntli soramdm :-( oyle mi diyosun uzuldm simdi puff

Canm kagitda abnormal diyo yazyo yani mhh anlamdgm icn ee doktorada ayrntli soramdm :-( oyle mi diyosun uzuldm simdi puff

Tatlim sozluge baktim anormal demekmis.esimde de anormal cikmisti.urolog tam bir kisirlik sebebi degil ama hamile kalmayi zorlastirir dedi.anormal oldugunda sperm kendi sivisi icinde cozunemiyormus dolayisiyla hareket de edemiyor yogun ortam oldugu icin. Ayni cok camurlu suda yuzmeye calismak gibi dusun.bi urologa danisin bence.
Esin su cok tuketir mi

Yok canm su icmez yNi normal icer asiri icmez .. nhh bende bu ay umitlenmistm ozamAn asilama yPtrcaz :-( ALLAHIM nolur uardm et ya

Tatlim masallah sperm degerleriniz gayet iyi.hicbir sekilde hamilelige engel bir durum gorunmuyor.sorunuz nedir

Çok teşekkür ederim bu ikinci testimiz ilkinde hem sayı sınırdaydı hemde hareketli sayısı düşüktü... 3 Ay keçiboynuzu kürü uyguladım sonuç bu...

Herkese tavsiye ediyorum KEÇİBOYNUZU KÜRÜ UYGULAYIN... İ.SARAÇOĞLUNUN SİTESİNDEKİ TARİFE GÖRE UYGULADIM BEN.

1 sene olacak canım bebiş yok daha benimde sonuçlarım iyi birde şu %8 morfoloji ? olmuştu ama dr normali %4 seninki %8 demiş oda çok şükür iyi..

kızlar eşimin değerleri

miktar:2 ml
ph:8
renk opak

ml:7 milyon
total:14 milyon

ileri doğru:%38
totatl motalite:%62
prograsif hareketli sperm:5.32

sperm morfolojisi
normal formlar:%12

NORMAL ŞANSIM VARMI SİZCE?

bak ileri hareketlilik en az %45 olmalı.yavaş hareketlilikle beraber %60 olmalı. bunun için proxseed plus üç ay kullansın eşin.bir de keçi boynuzu.bence aşılamaya kesinlikle gerek yok.sen de soğan suyu kürünü mutlaka yap derim.bu testte en dikkat çeken şey 2.saatte canlılık yüzdesi yarıya düşmüş.zaten sperm 2.5 saatte yumurtaya ulaşıyor.

bak canım bu değerler düşük.özelikle hareketlilik çok düşük.ben sana çook tecrübeli kardeşin olarak söyliyeyim.bu değerler şu dediklerimi yaptırdıktan sonra çıkmazsa ileride tüp bebek yaptırmalısın.inşallah ona gerek kalmaz.bi kere eşin fsh lh hormon tahlili yaptırsın.eğer bu değerler düşük çıkarsa tedavisi çoook kolay.eğer fsh lh normal çıkarsa hareketliliği artıran proxsed plus diye vitamin var üç ayda sonuç veriyor özellikle hareketliliği tavan yaptırıyor.sayı o kadar önmeli değil. on milyon sayı yeter.oda keçi boynuzuyla artar.morfoloji zaten çok iyi görünüyor.bak bizde sayı 12 milyon hareket ileri %45 yavaş hareket %20 morfoloji % 80 le hamilelik başarıldı.proxseed ve keçi boynuzu kullanmadan önce sayı 9 milyon ileri hareket %10 yavaş hareket &15 idi.

Kızlar perşembe günü eşime bu test yapılacak sonuçları burdan paylaşacağım.Dua edin lütfen iyi çıksın. Haftayada bana rahim filmi çekilecek.Yalnız doktor direk bu testleri istedi bizden.Ben hormon testleri ile araştırmaya başlanır diye bekliyordum.Sizce bir anormallik varmı?

Arkadsm sana ne kadar dua edyim bilmyrm ALLAH razi olsn ALLAHINM diledgni versn ...esin cok ince ruhludur bu asamalarda cok yipranir bu zamana kadar cok yipprandi o yuzden asilama yapalm diyorum bi bilgn var mi adettin kacnci gun gidiliyor esim ne zaman vericek testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…