kaç yıldır evlisin bilmiyorum canım.herkese yardımcı olmak isterim.nasretin hocanın damdan düşme hikayesi var hani.bak morfoloji için hakiki bal yemeli eşin.1 yıl kahvaltılarda yesin.keçi boynuzu suyunu 3 ay kaynatıp içsin.sonra bir ay ara versin.2.üç ayda keçi boynuzu pekmezi (hakikisi olsun ama) yesin.bir de hareket için proxsed plus vitamini kullansın.bence Allahın izniyle olur.sonuçlar çok iyi bence.bir de sperm testinde sıvılaşma bence önemli.benim eşimin bi tahlilinde sıvılaşma süresi 60 dk çıkmıştı.inanmayacaksın ama balgam söktürücü asist tablet kullandı 200mglık.bi sonraki ay isteğimiz gerçekleşti.darısı sizin başınıza.
kaç yıldır evlisin bilmiyorum canım.herkese yardımcı olmak isterim.nasretin hocanın damdan düşme hikayesi var hani.bak morfoloji için hakiki bal yemeli eşin.1 yıl kahvaltılarda yesin.keçi boynuzu suyunu 3 ay kaynatıp içsin.sonra bir ay ara versin.2.üç ayda keçi boynuzu pekmezi (hakikisi olsun ama) yesin.bir de hareket için proxsed plus vitamini kullansın.bence Allahın izniyle olur.sonuçlar çok iyi bence.bir de sperm testinde sıvılaşma bence önemli.benim eşimin bi tahlilinde sıvılaşma süresi 60 dk çıkmıştı.inanmayacaksın ama balgam söktürücü asist tablet kullandı 200mglık.bi sonraki ay isteğimiz gerçekleşti.darısı sizin başınıza.
ben de bu forum da okumuştum.her hangi bir yan etkisi yok sanırım.balgam söktürücü olarak da kullanılıyor.15 gün yeterli.Canim merabalr benim esimin de sivilasma suresi 60 dkdan fazla cikti.asist i dr mu onerdi ve kac ay kullandi esin
bencede denemekte fayda var.yalnız 200mg tablet olanı alın.günde 3 kere içilecek.Cok tesekkurler yarin alip deneyecegim
Twsekkurlee sana da cok soru soruyorum ama inan her seyi burdan ogrenmeye calisiyorum yeni oldugum icin.bencede denemekte fayda var.yalnız 200mg tablet olanı alın.günde 3 kere içilecek.
cinsel perhiz süresi hakında buradan bilgi alabilirsin http://www.spermtesti.com.tr/cinsel-perhiz-nedir-cinsel-perhiz-suresi-kac-gun-olmalidir.html
Kızlar doktor benim eşimdende test istedi.Çarşamba gününe kadar yaptırın dediler.Cinsel perhizin en geç 5 gün olması gerekiyormuş ama eşimle yaklaşık 2 haftadır yakınlaşmadık.Yinede test yaparlar mı?
yaptığınız testten sağlıklı sonuç alamazsınız
Canm ya bizde test yaptrdk ve doktor asila ma yapalim dedi ben istemyrm dogal yolla olur diye bekkiyorum sen ne diyosun sonuclari yazcam ... gorunum: normal
hacim: 3.0
ph:8.0
lókasit kons:<1
likifikasyon: abnormal
viskozite:abnormal
Sperm konstrasyon:6.3
Toplam harektllik: 41
ileri hareketllik: 2
yerinde hareketlilik sperm:2
hareketsiz sperm. 59
kuruger testi morf% normal form: 3
fonksyonel sperm konst:00
sperm hareket indeksi:1
hareketli sperm kons:2.6
ileri hareketli sperm konst: 0.1
toplam sperm # :18.9
ileri hareketli sperm:0.3
fonksiyonel sperm:0.0
vucut sivilarinin ph olcmu: 8
yorumlarni acil bekliyorum arkadasim
tatlım değerleriniz biraz düşük...sperm konsantrsaynu:25,sayı en az 40 milyon ileri hızlı:25 morfoloji krugere göre en az 4 olmalı...eşinde varikosel var mı?ilaç falan verdi mi ürolog eşin kaç kere test yaptırdı canım?
Canm cok tezekkur ederm vaktini ayrp cvp verdgn icin.. evet canm 2defa dojtor 1. Goreye daha iyi dedi esim sigara brkmya calsyo bide ilac verdi unacefin klomen bide proxyplus kullandi 3ay boyunca bu ay bitti ovulasyon testi kullandm ama pek umitli degiim 15.deadet olucam gidicez hastaneye ama cok zor bi sey ya ALLAH yardmcmz olsun
Canm cok tezekkur ederm vaktini ayrp cvp verdgn icin.. evet canm 2defa dojtor 1. Goreye daha iyi dedi esim sigara brkmya calsyo bide ilac verdi unacefin klomen bide proxyplus kullandi 3ay boyunca bu ay bitti ovulasyon testi kullandm ama pek umitli degiim 15.deadet olucam gidicez hastaneye ama cok zor bi sey ya ALLAH yardmcmz olsun
Bu arda varikosel yok canm sadece doktor sperm saysi az ve harektlilik az dedi bende sorun yok