Erkek İnfertilitesi Spermiogram Yaptıranlar, Yaptıracaklar Buraya

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kaç yıldır evlisin bilmiyorum canım.herkese yardımcı olmak isterim.nasretin hocanın damdan düşme hikayesi var hani.bak morfoloji için hakiki bal yemeli eşin.1 yıl kahvaltılarda yesin.keçi boynuzu suyunu 3 ay kaynatıp içsin.sonra bir ay ara versin.2.üç ayda keçi boynuzu pekmezi (hakikisi olsun ama) yesin.bir de hareket için proxsed plus vitamini kullansın.bence Allahın izniyle olur.sonuçlar çok iyi bence.bir de sperm testinde sıvılaşma bence önemli.benim eşimin bi tahlilinde sıvılaşma süresi 60 dk çıkmıştı.inanmayacaksın ama balgam söktürücü asist tablet kullandı 200mglık.bi sonraki ay isteğimiz gerçekleşti.darısı sizin başınıza.

Teşekkür ederim canım.Rabbim inşallah bizlerede nasip eder. 2yıllık evliyim son 6 aydır denemelere başladık ama işte olumsuz.Artık hayırlısı inş.. :KK43:

Kızlar eşimin sperm test sonucunu yorulamlayabilir misinz..bugün sonucu aldk dr a henüz götüremedik..harekette sorun var sanırım..tam olarak değerleri bilmediğim için anlayamadım...6 aydır korunmuyoruz..

Total:75.600,000

Konsantrasyon: 42.000.000

a)ileri doğru hızlı %5
b)yavaş doğrusal olmayan hareketli %40
c)yerinde hareketli %10
d)hareketsiz %45
morfoloji %60

baş defekti 15 %
boyun anomalisi 15 %
kuyruk defekti 10%

kaç yıldır evlisin bilmiyorum canım.herkese yardımcı olmak isterim.nasretin hocanın damdan düşme hikayesi var hani.bak morfoloji için hakiki bal yemeli eşin.1 yıl kahvaltılarda yesin.keçi boynuzu suyunu 3 ay kaynatıp içsin.sonra bir ay ara versin.2.üç ayda keçi boynuzu pekmezi (hakikisi olsun ama) yesin.bir de hareket için proxsed plus vitamini kullansın.bence Allahın izniyle olur.sonuçlar çok iyi bence.bir de sperm testinde sıvılaşma bence önemli.benim eşimin bi tahlilinde sıvılaşma süresi 60 dk çıkmıştı.inanmayacaksın ama balgam söktürücü asist tablet kullandı 200mglık.bi sonraki ay isteğimiz gerçekleşti.darısı sizin başınıza.

Canim merabalr benim esimin de sivilasma suresi 60 dkdan fazla cikti.asist i dr mu onerdi ve kac ay kullandi esin

Canim merabalr benim esimin de sivilasma suresi 60 dkdan fazla cikti.asist i dr mu onerdi ve kac ay kullandi esin
ben de bu forum da okumuştum.her hangi bir yan etkisi yok sanırım.balgam söktürücü olarak da kullanılıyor.15 gün yeterli.

Son düzenleme:
Biz de cumartesi günü eşime test yaptıracağız.. 9 aydır çocuk yapmak için uğraşıyoruz inşallah bir sorun yoktur inşallah sadece zamanı tutturamıyoruzdur

bencede denemekte fayda var.yalnız 200mg tablet olanı alın.günde 3 kere içilecek.
Twsekkurlee sana da cok soru soruyorum ama inan her seyi burdan ogrenmeye calisiyorum yeni oldugum icin.

Balgam sokturucuyu esin 15 gun kullandiginda lifekiasyon sorunu tamamen mi duzeldi.yoksa sadece o aya mahsus mu oldu.

kızlar meraba bzde 1.5 senedir deniyoruz ama olmadı 2defa test yaptırdık ilkine göre düzelme var ama yine de dktr aşılama diyo hiç ilaç da söylemiyolar :KK43:sonucları bide siz yorumlayabilir misiniz ? insan gercekten ck moreli bozuluyo Allah herkese nasip etsin

S P E R M İ O G R A M :WHO (DÜNYA SAĞLIK TEŞKİLATI) CRITERIA
--------------------------------------------------------------------------------
VOLUME :2.2 1.5-5.5 ml
RENK :Normal Kirli,Sarı,Bulanık
PH :7.6 7.1-8.0
VİZKOSİTE :Normal Müküslü,Yapışkan
SIVILAŞMA SÜRESİ :20 dk. 15-30 dakika
FRUKTOZ :3100 1000-3500 ugr/ml
LÖKOSİT :200.000 < 1.000.000 /ml
MİKROAGLÜTİNASYON :KK43:+)
SAYIM
------
1 ml'de Sperm Sayısı :28.200.000 /ml 20-250 milyon
Total Sperm Sayısı :62.040.000
MOTİLİTE İLERİ TAM İLERİ AZ YERİNDE
-------- HAREKETLİ (+++) HAREKETLİ (++) HAREKETLİ (+) HAREKETSİZ
1 SAAT : %21 %18 %22 %39
2 SAAT : %14 %13 %15 %58
4 SAAT : %7 %9 %10 %74
24 SAAT : %- %- %- %100
Total Motil Sperm :5.900.000
---------------------
MORFOLOJİ (Diff-Quik)
----------------------
NORMAL MORFOLOJİ : %63
ANORMAL MORFOLOJİ : %37

Kızlar doktor benim eşimdende test istedi.Çarşamba gününe kadar yaptırın dediler.Cinsel perhizin en geç 5 gün olması gerekiyormuş ama eşimle yaklaşık 2 haftadır yakınlaşmadık.Yinede test yaparlar mı?

Kızlar doktor benim eşimdende test istedi.Çarşamba gününe kadar yaptırın dediler.Cinsel perhizin en geç 5 gün olması gerekiyormuş ama eşimle yaklaşık 2 haftadır yakınlaşmadık.Yinede test yaparlar mı?

yaptığınız testten sağlıklı sonuç alamazsınız

Canm ya bizde test yaptrdk ve doktor asila ma yapalim dedi ben istemyrm dogal yolla olur diye bekkiyorum sen ne diyosun sonuclari yazcam ... gorunum: normal
hacim: 3.0
ph:8.0
lókasit kons:<1
likifikasyon: abnormal
viskozite:abnormal
Sperm konstrasyon:6.3
Toplam harektllik: 41
ileri hareketllik: 2
yerinde hareketlilik sperm:2
hareketsiz sperm. 59
kuruger testi morf% normal form: 3
fonksyonel sperm konst:00
sperm hareket indeksi:1
hareketli sperm kons:2.6
ileri hareketli sperm konst: 0.1
toplam sperm # :18.9
ileri hareketli sperm:0.3
fonksiyonel sperm:0.0
vucut sivilarinin ph olcmu: 8
yorumlarni acil bekliyorum arkadasim

Canm ya bizde test yaptrdk ve doktor asila ma yapalim dedi ben istemyrm dogal yolla olur diye bekkiyorum sen ne diyosun sonuclari yazcam ... gorunum: normal
hacim: 3.0
ph:8.0
lókasit kons:<1
likifikasyon: abnormal
viskozite:abnormal
Sperm konstrasyon:6.3
Toplam harektllik: 41
ileri hareketllik: 2
yerinde hareketlilik sperm:2
hareketsiz sperm. 59
kuruger testi morf% normal form: 3
fonksyonel sperm konst:00
sperm hareket indeksi:1
hareketli sperm kons:2.6
ileri hareketli sperm konst: 0.1
toplam sperm # :18.9
ileri hareketli sperm:0.3
fonksiyonel sperm:0.0
vucut sivilarinin ph olcmu: 8
yorumlarni acil bekliyorum arkadasim

tatlım değerleriniz biraz düşük...sperm konsantrsaynu:25,sayı en az 40 milyon ileri hızlı:25 morfoloji krugere göre en az 4 olmalı...eşinde varikosel var mı?ilaç falan verdi mi ürolog eşin kaç kere test yaptırdı canım?

tatlım değerleriniz biraz düşük...sperm konsantrsaynu:25,sayı en az 40 milyon ileri hızlı:25 morfoloji krugere göre en az 4 olmalı...eşinde varikosel var mı?ilaç falan verdi mi ürolog eşin kaç kere test yaptırdı canım?

Canm cok tezekkur ederm vaktini ayrp cvp verdgn icin.. evet canm 2defa dojtor 1. Goreye daha iyi dedi esim sigara brkmya calsyo bide ilac verdi unacefin klomen bide proxyplus kullandi 3ay boyunca bu ay bitti ovulasyon testi kullandm ama pek umitli degiim 15.deadet olucam gidicez hastaneye ama cok zor bi sey ya ALLAH yardmcmz olsun

Canm cok tezekkur ederm vaktini ayrp cvp verdgn icin.. evet canm 2defa dojtor 1. Goreye daha iyi dedi esim sigara brkmya calsyo bide ilac verdi unacefin klomen bide proxyplus kullandi 3ay boyunca bu ay bitti ovulasyon testi kullandm ama pek umitli degiim 15.deadet olucam gidicez hastaneye ama cok zor bi sey ya ALLAH yardmcmz olsun

Bu arda varikosel yok canm sadece doktor sperm saysi az ve harektlilik az dedi bende sorun yok

ne demek canım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...

Bu arda varikosel yok canm sadece doktor sperm saysi az ve harektlilik az dedi bende sorun yok

varikosel yoksa canım kullandığınız ilaçlar etki edebilir.bizde ameliyat öncesi roxeed plus kullandık varikosel olduğu için ilaç etki etmedi ameliyat olduk varikoselden kurtulduk argınmax diye bi ilaç kullandı eşim değerlerimiz fırladı.inşallah ilaçlar etki eder tatlım.allah yardımcımız olsun...

X