- 27 Ocak 2013
- 1.237
- 329
Cnm bizde bütün değerler sıfır dr hic canlı yok demiş testi tekrarliycaz adet olursam.rabbimm yardmcmz olsunnn icimizde bir nefes yesertsin inşallah
Cnm evet özelde yaptrdik aslinda o hastahaneye hic guvenmedik memorialda yaptiralim dedik burdaki univ Hastanesi ni bilmiorumkicanım sıfır çıkması da normal değil aslında... siz özeldemi yaptırdınız testii.. biz özelde yaptırdık ama kimse tavsiye etmiyor özel hastaneyi... çapa tıp fakultesinde yaptırcaz bizde... ben özellere pek güvenmiyorum tüp bebeğe teşvik etmek için de oynuyorlarmış deperlerle.. sende bir ünv. hastanesine git derim ben..
Cnm evet özelde yaptrdik aslinda o hastahaneye hic guvenmedik memorialda yaptiralim dedik burdaki univ Hastanesi ni bilmiorumki
Cnm başka bi ildeyiz burda univ Hastanesi nasildr ne derece iyidr bilmiyorum burdaki memorialda tüp bebek yok bildgm kadarylabak memorıal çok güzel bir hastane biliyorum..
ama yinede orasıda tüp bebek yaptığı için hızlı olması açısından tüp bebeği hemen öneriyorlar. sen bir ünv. hastanesi araştır.. bezmialem fatih hastanesi çapa yada sana yakın varsa orda bi yaptır benim kafamı çok karıştırıyor bu işler yaa. eşim sigara içmez içki içmez sağlıklı ama neden se bu sonuç çok şaşırttı bizi sizde bir ünv. hastanesine gidin. sonuçta orda çıkar amacı yok..
Cnm başka bi ildeyiz burda univ Hastanesi nasildr ne derece iyidr bilmiyorum burdaki memorialda tüp bebek yok bildgm kadaryla
anladım canım allah kolaylık versin inşallah umutlarınıza kavuşursunuz.
bana bir hemşire arkadaşımın yaptığı konuşma şuydu..
'' özel hastanelerde verilen spermler geç labaratuvara alınırsa bozulur ve düşük çıkar,veya tüp bebek merkezlerine yönlendirmek için değerlerle istedikleri gibi oynarlar dedi..'' ama devlet hastanelerinin böyle bir kar amacı yok dedi.. yapılan her test tarafsız yapıllır dedi.
devletin senin testini bozması için bir amacı olamaz ama özel hastaneler tüp bebek merkezleri ile anlaşmalı direkt yönlendirme yapıyorlar dedi...neyse bilgi vermek istedimm devlettede yaptır bikere derim ben..
cnm ilaçsız düzelir sen sıkma canını kocana keçi boynuzu kürü yap sabah akşam içsin hem sipermler yenileniyo hem rahatsızlığı düzelir canım dualarını eksik etme cnm
kızlar merhaba eşimin spermiyogram sonuçları:
total sayı: 134.4 milyon
total motilite: %66
+4 ileri doğru hareketli(%): 2
+3 yavaş doğrusal olmayan hareketli: 17
+2 yerinde hareketli: 46
+1 hareketsiz:34
ileri hareketli sperm sayısı(%): 25.53
ileri hareketli sperm: 19
normal morfoloji: 1(
amorf baş: 99
çok değer var sanırım önemli olanlar bunlar. doktor hareket ve morfoloji problemi var aşılama ve tüp bebek düşünelim dedi ama 15 aylık evliyiz bunlar çok erken diye düşünüyoruz. trental, klomen, ace selenyum verdi 3 ay bunları kullanacak. napsak ne etsek bilemedim tecrübe sahibi olanlardan akıl fikir bekliyorumm... hala bekliyorum ama cevap veren yok( ayrıca ilaçları bir ay kullandı bıraktı eşim ( ağustosta tüp bebek yaptırırz die de tutturdu ya çok korkuyorum ((
20 aylık evliyiz ve hiç korunmadık. eşimin geçen haftaki semen analizi sonuçları şöyle:
görünüm,koku:normal
viskosite:hiper viskos
ph:7.5
volum:1ml
sperm sayısı(ml de milyon):50milyon
molitile:%24
hızlı hareketli %2
yavaş hareketli %20
yerinde hareketli %2
hareketsiz %76
normal morfoloji %0
baş anolmalisi %34
boyun anomalisi %32
kuyruk anomalisi %34
sonuçlarımı değerlendirirseniz çok seivnirim
sayınız çok iyi.morfoloji için keçiboynuzu pekmezi kullanın.valla tüp bebek düşünmeyin bence.masraf ve psikolojik yıkımdan başka bişey değil.bizim sayı 12 milyondu.ileri hareket %45 yavaş hareket %15 idi.morfoloji WHO kriterine göre %85 idi.şimdi hamileyim.doktorlar aşılama bile olmaz diyordu.
dediğini ilaçları ben de çok duydum burdam. haftaya emre bakırcıoğlu na gidicez 30 nisan a da kaan aydos'a randevu aldık. dr a görünmeden ilaç kullanmayalaım dedik. bi de bildiğim kadarıyla hareketlilik ilçalarla rahat bir şekilde düzelirken morfoloji çok daha zor düzeliyormuş. hızından çok morfolojiye takıldım %0 çıktıhareketliik için proxseed plus kesinlile öneririm.bizde 3 ayda ileri hareketlilik %10 dan %45 e çıktı.sayı değişmedi.12 mlyn ama şimdi hamileyim.
şu morfoloji hikaye bence hareket artınca düzelir.önemli olan hızlı ileri sayısı.hiç canınızı üzmeyin bu sayı ile olur.kendini baktırmayı ihmal etme.benim eşmin sayı düşük diye kendim bakılmamıştım.yuurta takibi şansınızı artırır.zrgl çok teşekkür ederim tatlım yaa, cevap vermen beni çok mutlu etti:)) morfoloji ve hareket çok iyiymiş sizde sayı az da olsa.. bizde sayı çok ama gereklisi yok:) aman ne bileyim yaa dediğin gibi keçiboynuzunu bir deneyelim bakalm nasıl olacak:) hayırlı olsun bebeğin canım allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin çok sevindim senin adına..
şu morfoloji hikaye bence hareket artınca düzelir.önemli olan hızlı ileri sayısı.hiç canınızı üzmeyin bu sayı ile olur.kendini baktırmayı ihmal etme.benim eşmin sayı düşük diye kendim bakılmamıştım.yuurta takibi şansınızı artırır.
Kızlar merhaba bizde çocuk deneyenlerdeniz.Geçen ay eşimin değerlerine baktırttık.
Sonuçlar şöyle
Sperm sayısı 45.000.000
Toplam Sperm Sayısı 90.000.000
Total motilite%30
İleri Hareketli +4 % 2
Yav.İ. Hareketli %13
Yerinde Hareketli %15
Hareketsiz %70
Normal Morfoloji :%0
sizce nedir kızlar doktor ilaç verdi 3 ay kullanın dedi ve birde ek olarak keçi boynuzuna başladık.ilk ayımız başarısız tabiii.sizce nasıl durummm
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.çok zormuşşşş