Erkek İnfertilitesi Spermiogram Yaptıranlar, Yaptıracaklar Buraya

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım sen bunlara bakma valla doktorlar sallıyor keçi boynuzu çoğu herkese şifa etmiş 0 olanların yüzdelerini çıkarmış sen moralini yüksek tut ikinci testte inşallah daha yüksek sonuçlar alıcaksın.. bizide haberdar et

Sağol cnm inşallah iyi bir sonuç aliriz basliycm keciboynuzna ikinci teste kdr inşallah 4 günde bile bi yükselme olur.. haber verirm mutlaka cnm

Cnm bir kez daha test yaptiracagiz sonuctan supheliyiz.. keciboynuzu aldm inşallah ikinci test te iyi ve dogru sonuclr alirz rabbim yardmcmz olsun bütün değerler sıfır sa etki eder mi.. dr cocugun olmaz yüzde elli tüp bebek olabilir demis:KK43::KK43:

slm cnm üzüldüm aşılamada 3 tane bayanında kocasının sipermleri 0 çıktı yapmadılar biliyorum o duyguyu üzülme emin ol keçi boynuzu işe yarayacak sende incir kürü yap ben başladım allahın izniyle meryem süresinide okuyorum hayırlısı bakalım bişey olursa yazarım :21:

slm cnm üzüldüm aşılamada 3 tane bayanında kocasının sipermleri 0 çıktı yapmadılar biliyorum o duyguyu üzülme emin ol keçi boynuzu işe yarayacak sende incir kürü yap ben başladım allahın izniyle meryem süresinide okuyorum hayırlısı bakalım bişey olursa yazarım :21:
Basladik ama biz hala o sonucA guvenmiyoruz tekrar yaptrcz..neyi yapmamislr anlamadm cnm ?

Niye yapmamislar cnm ya yokmuymus bi çözümü inşallah cnm yaaa

canım siperm 0 çıkınca yapılmıyor benim eşiminde çok düşüktü 0 çıkabilirdi ama şu keçi boynuzu varya mucize gibi yüksek çıktı 10 günde kendini gösterdi ama hamilelik olmadı hiç başaramadık :KK5:

canım siperm 0 çıkınca yapılmıyor benim eşiminde çok düşüktü 0 çıkabilirdi ama şu keçi boynuzu varya mucize gibi yüksek çıktı 10 günde kendini gösterdi ama hamilelik olmadı hiç başaramadık :KK5:

Cnm peki tüp bebek temi yapılmıyor. . Ikinci kez test yapicz inşallah iyi olur sonuç

canım sanırım tüp bebek yapıyorlar ama sen keçi boynuzu yap ki tutsun ikinci test nezaman peki

Tatlım bu hafta yapacaktk sonra dedik bi hafta daha bekleyelm kürü de biraz kullanalm dedik. Cnm birsey daha danisacktm ben bu ay adetimn 22.günü progesteron testi yaptrdm 10 uzeri cikti sonuc bi arkadasta yaptrmsti 20.gun ona dr u 2 gün once yumurtlama Olms demiş arkdsmda kendisi uzerndn fikir yürüttü 22.gun yaptrdysan sende 20.gun yum olablrsn dedi o günde iliski olmustu. Ve ben 20.gun kasik batmlari yasamstm 8 gün sonra adet oldum bugün de adetmn son günü cok kotu kasik ve bel agrim var duramiyorum agridnn sence neden olablr. . Baya uzun oldu inşallah anlatabildm:KK34:

Tatlım bu hafta yapacaktk sonra dedik bi hafta daha bekleyelm kürü de biraz kullanalm dedik. Cnm birsey daha danisacktm ben bu ay adetimn 22.günü progesteron testi yaptrdm 10 uzeri cikti sonuc bi arkadasta yaptrmsti 20.gun ona dr u 2 gün once yumurtlama Olms demiş arkdsmda kendisi uzerndn fikir yürüttü 22.gun yaptrdysan sende 20.gun yum olablrsn dedi o günde iliski olmustu. Ve ben 20.gun kasik batmlari yasamstm 8 gün sonra adet oldum bugün de adetmn son günü cok kotu kasik ve bel agrim var duramiyorum agridnn sence neden olablr. . Baya uzun oldu inşallah anlatabildm:KK34:

canım fena değil önemli 10 ve üzeri normal diye biliyorum yinede bişey diyemem inşallah hamilesindir.. yada yumurtladığın için ağrın olabilir

kızlar merhaba eşimin spermiyogram sonuçları:
total sayı: 134.4 milyon
total motilite: %66
+4 ileri doğru hareketli(%): 2
+3 yavaş doğrusal olmayan hareketli: 17
+2 yerinde hareketli: 46
+1 hareketsiz:34
ileri hareketli sperm sayısı(%): 25.53
ileri hareketli sperm: 19
normal morfoloji: 1 :KK43:(
amorf baş: 99

çok değer var sanırım önemli olanlar bunlar. doktor hareket ve morfoloji problemi var aşılama ve tüp bebek düşünelim dedi ama 15 aylık evliyiz bunlar çok erken diye düşünüyoruz. trental, klomen, ace selenyum verdi 3 ay bunları kullanacak. napsak ne etsek bilemedim tecrübe sahibi olanlardan akıl fikir bekliyorumm...

mrb herkese ;
eşim için spermiyogram testi yaptırdık sonucunu aldık fakat doktorumuza daha gidemedik bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi acaba

mrblar değerleri yolluyorum beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum

BAZAL DEĞERLENDİRME NORMAL ARALIK TANI

Abstinans süresi (gün) 6 2-7 gün
Likefaksiyon süresi (dak) 25 <30 dk.
Viskozite (normal) normal HAZIRLIK SONRASI
PH 7,2-8,0 hazırlık işlemi swim up
Volum (ml) 2,0 1,5-6,0 volum (ml) 1
Sperm sayısı (milyon/ml) 92,0 >15 milyon Sperm sayısı (milyon/ml) 57,0
Top.sperm sayısı (milyon) 184,00 >39 milyon Top.sperm sayısı (milyon) 57,00
Total motillite(%) 40 >%40 Total motillite(%) %78
İleri hareketli (+4,%)(a) 4 >%32 İleri hareketli (+4,%) 16
Yav.i.hareketli(+3,%)(b) 32 Yav.i.hareketli 54
Yerinde hareketli(+2,%) 4 Yerinde hareketli(+2,%) 8
Hareketsiz % 60 Hareketsiz % 22
vitalite (%) >%58 TPMSS(milyon) 9,12
normal morfoloji (%) 0 >%4(kruger’s) NM-TPMSS (milyon)
aglustinasyon yok
lökosit (milyon) <1 <1 milyon
yuvarlak hücre (milyon/ml) <5 < 5 milyon
TPMSS (*)(milyon) 7,36
NM-TPMSS (**)(milyon)
*TPMSS : total progresif motil sperm sayısı
(**) NM-TPMSS: Normal morfolojiye sahip total progresif motil sperm sayısı

Degerlerin hepsi 0 cikti sadece altta bi not olarak her alanda 3 _ 4 yavas hareketli ve 1 _ 2 ölü sperm hucresi bulundu diyo:KK43:(((

Degerlerin hepsi 0 cikti sadece altta bi not olarak her alanda 3 _ 4 yavas hareketli ve 1 _ 2 ölü sperm hucresi bulundu diyo:KK43:(((

Cnm bizde 3-4 hafta önce yaptrdik sıfır cikti degerler dr senin cocugn olmaz tüp bebek olablr demis :KK43:(( bizde keçiboynuzu na basladik rabbim inşallah iyi sonuçlar almayi nasip eder çünkü testi tekrarliycz. Dr bisey dedi mi size

cnm bizde 3-4 hafta önce yaptrdik sıfır cikti degerler dr senin cocugn olmaz tüp bebek olablr demis :KK43:(( bizde keçiboynuzu na basladik rabbim inşallah iyi sonuçlar almayi nasip eder çünkü testi tekrarliycz. Dr bisey dedi mi size

merhaba arkadaşım,,
biz dün testin sonucunu aldık 1,5 milyon sperm çıktı çok düşük bu şekilde çocunuz olmaz dedi doktor.
Direk tüp bebek önerdi.. Sende kaç çıktı sperm sayısı
herkese allah yardım etsin çokk zor bir durum

Bizede uzulmeyin normal yolla ya da asilamayla olmaz ama tup bebek olabilir dedi selman beyden randevu aldik sali gunu gitcez insallah

Cnm bizde 3-4 hafta önce yaptrdik sıfır cikti degerler dr senin cocugn olmaz tüp bebek olablr demis :KK43:(( bizde keçiboynuzu na basladik rabbim inşallah iyi sonuçlar almayi nasip eder çünkü testi tekrarliycz. Dr bisey dedi mi size

insallah her sey cok guzel olur ve bizimde evladimiz olur

merhaba arkadaşım,,
biz dün testin sonucunu aldık 1,5 milyon sperm çıktı çok düşük bu şekilde çocunuz olmaz dedi doktor.
Direk tüp bebek önerdi.. Sende kaç çıktı sperm sayısı
herkese allah yardım etsin çokk zor bir durum
Cnm bizde bütün değerler sıfır dr hic canlı yok demiş testi tekrarliycaz adet olursam.rabbimm yardmcmz olsunnn icimizde bir nefes yesertsin inşallah

X