inşallah canım kardesimin sonuçları bunlar çok kafaya takıyor solda varikosel varmıs doktoru ameliyat olmasını istedi.17 yasında daha 12 yasından beride sigara içiyo
Allah senden binlerce kez razi olsun. Bugun aksam bi urolog arkadasla konustum, yeterli degil dedi. Nasil moralim bozuldu anlatamam. Belki dogru soyledi, ama yazdigini okuyunca bi nebze olsun icime su serpildi. Acaba bu morfolojiyi ne yukseltir. Proxeed ise yarar mi? Direkt baslasam diyorum esime...
Arkadaşım dert bitmezki morfoloji hiç yokken 50 ye çıktı şimdide sayı düştü nasıl toparlanır bilmiom şimdi sayı yükseltme derdine düştük :) ama morfoloji ye takıldıysan geceden saf yagda bekleyilmiş inciri sabah eşine yedir peşinden bi proxeed plus içir tabi aç karnına maddi konum el verirse proxeed plus u akşam yatarkende içireilirdin faydası büyük tür bizimki fazlasıyla fırlamış ceviz kabak cekirdeği fındık fıstık vs bunlar zaten kullanabilir he birde akşam yatarken keciboynuzu kürü biz bunları kullanarak 3 ayda morfolojiyi bu halde gördük ama sayıyı göremedik kısmet artık onuda artık sadece keciboynuzu kürü ve havuç kürü olarak 2 3 ay kullandırıp tekrar tahlil yaptırtacam tabi inşallah o tahlili yaptırmaya gerek duymadan allahım yüzümü ve yüzümüzü güldürür inşallah herkezin
canım artık yükseltmeye bakıcaz morfolojiyi. bugün balparmak apitera diye bi ürün var. arı sütü, bal, polen ve propolis karışımı. onu aldım. çiğ badem ve fındık aldım. birde kombine bi vitamin aldım ve ayrıca l karnitine aldım. zaten proxeed vitamin kombinesi. sperm yapımında etkili olan e vitamini. ciğ yemişlerin esprisi o zaten. bakalım onları deniycem. senin saf yağda bekletilmiş incirin olayı da e vitamini. çünkü saf zeytinyağı e vitamini açısından çok zengindir. allahım inşallah tez zamanda hepimize sonuç aldırır. birbirimize dua edelim canım....
canım artık yükseltmeye bakıcaz morfolojiyi. bugün balparmak apitera diye bi ürün var. arı sütü, bal, polen ve propolis karışımı. onu aldım. çiğ badem ve fındık aldım. birde kombine bi vitamin aldım ve ayrıca l karnitine aldım. zaten proxeed vitamin kombinesi. sperm yapımında etkili olan e vitamini. ciğ yemişlerin esprisi o zaten. bakalım onları deniycem. senin saf yağda bekletilmiş incirin olayı da e vitamini. çünkü saf zeytinyağı e vitamini açısından çok zengindir. allahım inşallah tez zamanda hepimize sonuç aldırır. birbirimize dua edelim canım....
Amin İnşallah Şuan Rengliyim Bitiminden 2 gün sonra çatlama ignesi yaptırıp deeyeegiz tabi aşılama değil kendimiz deneyecegiz birde böyle deneelim bakalım 170 lira istediler çokmuş oda bea
pahalıymış gerçekten....ama neden çatlatma iğnesine ihtiyaç duyuyorsun. yumurta çatlamama problemin var mıydı?? eğer adetin normal döngüsünde devam ediyorsa, yumurtlaman normalse gerek yok bence.
Ecemm benim eşimde de varikosel vardı hemde 2 taraflıydı mecburen amelliyat oldu çift taraflı oldugu için ama şu varki eşimin eniştesinde şuan bile varikosel var tek taraflı amelliyat olmadıgı halde 4 tane kızı var hatta amelliyat olmaya yeltenmiş son anda iptal etmiş eniştesi yani hastane kagıtlarından belli eniştesi gösterdi takmanıza gerek yok dedi ama senınkı çift taraflı oldugu için ol bence dedi eşimin tek taraflı olmuş olsaydı amelliyat düşünmeyip bogazına bakarak çözmeye çalışırdı çift taraflı olunca mecbur kaldı amelliyat olalı 6 sene oldu evliligimiz ise 9 sene yani amelliyat oldugu halde gene faydası olmadı bilmiyorum herkezin kendi fikri ve düşüncesi benim düşüncem amelliyat olmadan biraz kendine bakarak ilerlemesi yaşıda daha genç miş
Eşimin spermogram sonucunda sperm ve sperm hücresine rastlanmadı yazıyor( bu ne şimdi. .
Adetimde Sıkıntı Yok Canım Her yın 22 si veya 23 ünde başlıyor en geç 25 inde başlıyor
çatlama problemi olup olmadıgını bilmiyorum ama genede bir kerede olsa bunu deneyelim
deneme tahtası gibi denemedik bişey kamıyor zaten :))
Kaç günlük perhiz di yaptırdıgınız test. ?
Genelde azospermi adı altında adlandırılıyor sperm bulunamaması
4 günlük perhizdi
Canim yine de sen bilirsin ama adetlerin bu kadar duzenliyken hic gerek yok bence catlatma ignesine falan. Sen dogal olarak olan biseyi ilacla bi dunya para verip hem de hormonlarinla oynayip yapmaya calisiyorsun. Eger yumurtanin catlayip catlamadigini merak ediyorsan adetten 21 gun say bi progesteron baktir belli olur. Ama adetlerin duzenliyse ben bi sorun oldugunu dusunmuyorum. Bence enerjini ve parani esin icin degerlendir. Benimkisi tavsiye sadece. En dogrusunu sen bilirsin...
Perhiz de sıkıntı yok azosperm bir ürolojiye görünün isterseniz
arkadaşlar eşimin sonucu bugün çıktı bilen biri lütfen yardımcı olabilir mi?
hacim-----------------------------3,0
viskozite--------------------------normal
ph--------------------------------8,0
lökosit kons.----------------------- <1
sperm konsantrasyonu-------------26,8
toplam hareketlilik (PR+NP)----------74,8
ileri hareketlilik (PR)-----------------58,0
yerinde hareketlilik (NP)-------------16,0
hareketsiz(IM)----------------------26,0
morf. normal formlar-----------------13,0
hareketli sperm kons.----------------19,8
ileri har. sperm kons.----------------15,6
fonk.sperm kons.-------------------4,5
sperm hareket indexi---------------112,0
toplam sperm sayısı----------------80,4
hareketli sperm--------------------59,4
toplam ileri har. sperm--------------46,8
fonksiyonel sperm------------------13,5
morf. normal sperm-----------------10,7
KRUGER DEĞERLENDİRME
morf. normal formlar.----------------13,0
kendim bütün tahlillerimi yaptırdım eşimde tahlil verdi sonuçlarda hiçbir sorun yok ama 7 aydır deniyoruz olmuyor malesef tatlım. neden olmadığı hakkında hiçbir fikrim yok. bu arada teşekkür ediyorum cevap verdiğin için