Erkek İnfertilitesi Spermiogram Yaptıranlar, Yaptıracaklar Buraya

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sayılarınız iyi canım biraz şu durumda olur büyük ihtimalle ama hareket oranını biraz yükseltirseniz daha sağlıklı olur

Canım ikisinin toplamı %50yi geçti mi korkma çıktıysa sonuçların yaz bize elimizden geldiğince yorumlayalım

canım sorma bugün akşam 5 te çıkacak. sabırsızlıkla bekliyorum Allahım taşıyamayacağımız yük yüklemesin hiçbirimize. hepimize sağlık sıhhat nasip etsin inşallah...

Arkadaşlar merhaba,

Eşim spermiyogram yaptırdı, doktora gösterdik değerler gayet normal dedi sıkıntı yok dedi.

Sizlere de danışayım istedim, bilen arkadaşlar değerler için yorum yaparsa sevinirim.

böyle taksit taksit soruyormuş gibi oluyorum kusura bakmayın kızlar ama; morfoloji kaç olmalı?? iki yöntem varmış, biri normal biri kruger sanırım. her ikisinin normali kaçtır acaba??

kızlar selam eşimin sperm spnucunda sperm sayısı 70 milyon hareket%89 morfoloji %98 cikmıs ne demektir ki buu

KIZLAR Bİ BAKIN NOLUR....
morfoloji: kruger
normal morfoloji: %9
baş anomalisi: %90

sperm yoğunluğu: ml de:64 milyon
1. saatte toplam hareketli sperm yüzdesi: %75

morfoloji iyi mi kızlar??

3 ay önce yaptırmış oldugumuz spermogram testi

Reaksiyon ph 7.6
Miktar. 2.0
Sperm sayısı 9 milyon
Total sperm sayısı 18 milyon
Morfoloji. 0
Anormal yapılı olan %50
Normal yapılı olan %50
Baş anomalisi %10
Boyun anomalisi %25
Kuyruk anamolisi %15

1 saat hızlı haraketli %5
1 saat yavaş haraketli % 35
1 saat haraketsiz %60
2 saat hızlı haraketli %0
2 saat yavaş haraketli %20
2 saat haraketsiz %80

Lokosit 1-2

25/ nisan 2013 bugün yaptırmış oldugumuz sonuç aşagıdadır

Reaksiyon ph 7.6
Miktar 2.0
Sperm sayısı 8 milyon
Total sperm sayısı 16 milyon
Morfoloji 50
Anormal yapılı olan %10
Normal yapılı olan %50
Baş anomalisi %25
Boyun anomalisi %15
Kuyruk anamolisi 0

1 saat yavaş haraketli %25
1 saat haraketsiz %75
2 saat hızlı haraketli 0
2 saat yavaş haraketli %15
2 saat haraketsiz %85

Lokosit 4-5

Canım sayı ve hareketliliğiniz iyi ml.de 20milyon ve üstüne iyi diyorlar Dr.lar buna göre de sınırda ama yine gayet iyi morfoloji yanlış görmediysem %3 onun %4ün üzerinde olması istenir ama %3te iyi bir rakamdır. Biz %3ü gördüğümüz için havalara uçuyoruz misal:))

böyle taksit taksit soruyormuş gibi oluyorum kusura bakmayın kızlar ama; morfoloji kaç olmalı?? iki yöntem varmış, biri normal biri kruger sanırım. her ikisinin normali kaçtır acaba??
Morfolojinin %4ün üzerinde olması beklenir krugere göre canım diğer yönteme göre hiç baktırmadığım için bilemiyorum sizinki neye göre bakılmış
kızlar selam eşimin sperm spnucunda sperm sayısı 70 milyon hareket%89 morfoloji %98 cikmıs ne demektir ki buu
Canım 70milyon ml.de mi totalde ki rakam mı hareket ve morfoloji de çok iyi maaşallah Rabbim bir an önce yollasın meleğini inşallah

KIZLAR Bİ BAKIN NOLUR....
morfoloji: kruger
normal morfoloji: %9
baş anomalisi: %90

sperm yoğunluğu: ml de:64 milyon
1. saatte toplam hareketli sperm yüzdesi: %75

morfoloji iyi mi kızlar??

Biz %9ları görmek için neler vermezdim tatlım sayınız da gayet iyi maaşallah

Canım lökosit iltihap olduğunu gösterir diye biliyorum. Son testinizde nasıl yaptınız bilmiyorum ama morfoloji bayağı yükselmiş sayı ve hareket sorunu mevcut bu durumda keçiboynuzu kürünün çok faydasını görürsünüz ancak bu durum iltihaptanda kaynaklanıyor olabilir dr.la muhakkak görüşün canım ml.deki sayının 20milyon ve üstü olması normal olarak kabul ediliyor ama şu şartlar altında aşılama önerirler muhtemelen dr.lar

valla bi 95 milyon dedi bide 70 milyon bişiler yazıyordu yanlarında dedi heralde total filandır bende pek anlamırum da sorayım dedim

Canım benim teşekkürler 3 ay önce tahlil yaptırdıgımızda eşim hiç birşey yemiyordu tahlil öyle çıktı
Sonrasında. 3 ay boyunca şunları uyguladık. Saf yagda bekletilmiş inciri her sabah aç karnına yedirdim peşinden proxeed plus içirdim sabah akşam yaklaşık 1 ay kadarda keçiboynuzu kürü uyguladık birde şuan l argine diye kristal toz var onu içiriyorum bunları içerek muhtemelen yükseldi morfoloji ama sanırım bu seferde sperm sayısını geriye çekmiş ben morfolojinin okadar yükselebilecegini tahmin bile edemiyordum. Aşılamayı yaptık 1 kez ama o ilk sonuç varya o sonuç zamanında yaptırdık senın anlayacagın morfolojinin 0 oldugu günde yaptırdık tutmadı artık bunalım gelio sadece sabredip sayısını yükseltmek istiyorum eşim asla bir daha ürologa gitmez heleki ilaç kullanmaz geçen sene bir ilaç verdi eşim 1 ay kullandı 1 kez kullanırken yere düştü bayıldı kullandıgı ilaç yan tesir etmiş normalde içtikten sonra hemen uyuması gerekiyormuş 1 ay kullandıktan sonra bi tahlil yaptırdık ne görelim spermogram testi boş hemde bom boş bırak morfolojiyi 1 tane sayı yok

sayılarınız iyi canım biraz şu durumda olur büyük ihtimalle ama hareket oranını biraz yükseltirseniz daha sağlıklı olur

inşallah canım kardesimin sonuçları bunlar çok kafaya takıyor solda varikosel varmıs doktoru ameliyat olmasını istedi.17 yasında daha 12 yasından beride sigara içiyo

Allah senden binlerce kez razi olsun. Bugun aksam bi urolog arkadasla konustum, yeterli degil dedi. Nasil moralim bozuldu anlatamam. Belki dogru soyledi, ama yazdigini okuyunca bi nebze olsun icime su serpildi. Acaba bu morfolojiyi ne yukseltir. Proxeed ise yarar mi? Direkt baslasam diyorum esime...

Biz bir proxeed kullanmadık canım bizim%0lardaydı %3e çıktı en fazla buna da şükür tabi ki geçen ay bir düşük yaşadım ki Dr.ların hepsi tüp bebekten başka şansımız olmadığında ısrarcıydı. O yüzden Rabbime dua ediyorum hiç gerek kalmadan yollayacak mucizemizi onun katında mucizeler çoktur. Öyle her bulduğunuz Dr.a gitmeyin canım yaa klomenle geçiştiriyorlar ve bunun henüz kesinleşmiş bir tedavisi olmadığı için onlarda ne yapacaklarını bilmiyorlar aslında hayırla sağlıkla gelsin meleklerimiz inşallah ama bu morfoloji ve sayılarla aşılamada şansınız yüksek benden söylemesi

inşallah canım kardesimin sonuçları bunlar çok kafaya takıyor solda varikosel varmıs doktoru ameliyat olmasını istedi.17 yasında daha 12 yasından beride sigara içiyo
varikoselin tek çözümü ameliyat canım ancak çok ilerlemişse bence eğer almadıysanız bir dr. görüşü daha alın acil şifalar diliyorum kardeşine ve keşke benim eşimde de varikosel çıksaydı da bir ameliyatla çözseydik dediğim günler çok olmuştur. Çok şükür tedavisi olan bir rahatsızlığı var kardeşinin üzülmesin ona söyle ama en kısa sürede sigarayı bıraksın şimdi değil ama ilerde problem yaşar sırf bu konuda değil tüm sağlığını etkiliyor sigara
Canım selenyum ve l-carnitine kullanıyoruz biz yükseltmek için ama henüz Dr.lar bile morfolojinin tedavi edilip edilmemesi konusunda hem fikir değil kimi Dr.lar önemli değil takmayın derken kimisi de bu şekilde çocuğunuz olmaz diyor ama ben 5milyon sayı %40 hareket ve %0morfololoji ile bir kez gebe kalabildiysem sen hayli hayli kalırsın ve %0morfoloji ile hamile kalıp bebişlerini sağsalim kucaklarına alan çok bayan tanıdım ben bu forumda o yüzden sen içini ferah tut eşine kabak çekirdeği ve ceviz-fındık-badem tarzı kuruyemişleri yedirmeyi ihmal etme Rabbim tez zamanda yollasın meleğini inşallah

Son düzenleme:
Canım selenyum ve l-carnitine kullanıyoruz biz yükseltmek için ama henüz Dr.lar bile morfolojinin tedavi edilip edilmemesi konusunda hem fikir değil kimi Dr.lar önemli değil takmayın derken kimisi de bu şekilde çocuğunuz olmaz diyor ama ben 5milyon sayı %40 hareket ve %0morfololoji ile bir kez gebe kalabildiysem sen hayli hayli kalırsın ve %0morfoloji ile hamile kalıp bebişlerini sağsalim kucaklarına alan çok bayan tanıdım ben bu forumda o yüzden sen içini ferah tut eşine kabak çekirdeği ve ceviz-fındık-badem tarzı kuruyemişleri yedirmeyi ihmal etme Rabbim tez zamanda yollasın meleğini inşallah[/QUOTE]
Canim, allahim guzel dualarini senin icinde gecerli kilsin insallah yarabbim. İnan dua edicem senin icin. Tanimiyoruz birbirimizi ama oyle bir destek oldunki bana canim arkadasim.rabbim kaldiramayacagimiz yuk yuklemesin... Aminn

Canim, allahim guzel dualarini senin icinde gecerli kilsin insallah yarabbim. İnan dua edicem senin icin. Tanimiyoruz birbirimizi ama oyle bir destek oldunki bana canim arkadasim.rabbim kaldiramayacagimiz yuk yuklemesin... Aminn[/QUOTE]

Allah razı olsun canım Rabbim dualarımızı kabul eylesinnn
Aminnnnn

Kuzum aslında bizim uyguladıgımız şeyleri uygulasan belki işe yarar bizde 50 ye çıkmasıyla şaşırdık ama öyle böyle değil zor yedirdim içirdim heleki yagın içinde bekleyen inciri sor yediriyorum ama şunu ögrendimki bu işin sırrı doktor değil bogaz yani kendine bakmaktır eşimi besleyerek düzeltebildim saolsun katlandı ve nekadar zar zor yesede kırmıyor yiyor sen şimdi beni heyecanlandırıyorsun morfoloji yükseldi ama sperm sayısı düşük tutarmı sence denesekmi acaba tekrar 2 bi aşılamayı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…