Biz bir proxeed kullanmadık canım bizim%0lardaydı %3e çıktı en fazla buna da şükür tabi ki geçen ay bir düşük yaşadım ki Dr.ların hepsi tüp bebekten başka şansımız olmadığında ısrarcıydı. O yüzden Rabbime dua ediyorum hiç gerek kalmadan yollayacak mucizemizi onun katında mucizeler çoktur. Öyle her bulduğunuz Dr.a gitmeyin canım yaa klomenle geçiştiriyorlar ve bunun henüz kesinleşmiş bir tedavisi olmadığı için onlarda ne yapacaklarını bilmiyorlar aslında hayırla sağlıkla gelsin meleklerimiz inşallah ama bu morfoloji ve sayılarla aşılamada şansınız yüksek benden söylemesi
varikoselin tek çözümü ameliyat canım ancak çok ilerlemişse bence eğer almadıysanız bir dr. görüşü daha alın acil şifalar diliyorum kardeşine ve keşke benim eşimde de varikosel çıksaydı da bir ameliyatla çözseydik dediğim günler çok olmuştur. Çok şükür tedavisi olan bir rahatsızlığı var kardeşinin üzülmesin ona söyle ama en kısa sürede sigarayı bıraksın şimdi değil ama ilerde problem yaşar sırf bu konuda değil tüm sağlığını etkiliyor sigara
Canım selenyum ve l-carnitine kullanıyoruz biz yükseltmek için ama henüz Dr.lar bile morfolojinin tedavi edilip edilmemesi konusunda hem fikir değil kimi Dr.lar önemli değil takmayın derken kimisi de bu şekilde çocuğunuz olmaz diyor ama ben 5milyon sayı %40 hareket ve %0morfololoji ile bir kez gebe kalabildiysem sen hayli hayli kalırsın ve %0morfoloji ile hamile kalıp bebişlerini sağsalim kucaklarına alan çok bayan tanıdım ben bu forumda o yüzden sen içini ferah tut eşine kabak çekirdeği ve ceviz-fındık-badem tarzı kuruyemişleri yedirmeyi ihmal etme Rabbim tez zamanda yollasın meleğini inşallah