- 3 Eylül 2011
- 9.836
- 34
Canım çok sağol içimi ferahlattın.. Ayıca sizin maşallah epey yükselmiş.. Kaç ay keçiboynuzu yapınca yükseldi bu kadar.? Bugün doktora gittim o da keçiboynuzu önerdi.. Ve sayınız aşılama için yeterli dedi.. Eşin bi üroloğa görünsün hormon testlerini ve tekrar sperm testinizi yapın 2 ay sonra gelin dedi.. Bir de bende 22mm lik çikolata kisti de çıktı.. Doktora dedim doğal yollarla olma ihtimali hiç yok değil mi diye.. O da çok zor ama imkansız diyemem dedi.. Ve eşime klomenle maxiboom diye bir ilaç verdi.. makxiboomda epey pahalı.. Bakalım üroloğa gittikten sonra o da başla derse başlıcaz.. Vel hasıl böyle.. Aslında (klişe olsada doğru) bunların hepsi sebep.. Rabbim "Ol.!" derse olacak inşallah.. Umarım sizin gibi bizim değerlerimiz de yükselir.. Ve umarım sen de, ben de, tüm istiyenler de annelik duygusunu tadabilir..
Canım Rabbimin izniyle olacak hepiimiz kavuşacağız meleklerimize Biz kasımdan beri kullanıyoruz keçiboynuzunu canım inşallah sizde de işe yarar ama muhakkak eşine kabak çekirdeği, kuru incir, kuru kayısı, ceviz yedir akşamları bunlar da bayağı etkili. Ürolog muayene edecek varikosel için testleri tekrarlayacak ondan sonra bir tedavi planı çıkarır herhalde canım bize de klomen verip yollamışlardı ama biz onun yerine yukarda yazdıklarımızı kullandık ve dr. bile şok olmuş ne yaptınız siz demiş
maxiboom'u ilk defa senden duydum canım ama işe yarayacaksa her yolu deneriz nolacak sana tavsiyem iyice araştır öyle kullan ilaçları vitaminleri her söyleyenin lafına inanma..Bu arada ben geçen ay o bahsettiğim sayılarla normal yoldan hamile kaldım ama ne yazık ki düştü bize tüm dr.lar aşılama bile olmaz mecbur tüp yapacaksınız normal yoldan olmaz deyip duruyorlardı hamileliğimi duyunca hepsi şoka girdi. Değerleriniz 5 katına çıkar da en kısa sürede güzel haberleri verirsin bize inşallahh. Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın