sizcee yumurtlama problemim yookken yumurta geliştirici haplar yada igne kullanmıyımmı yoksa yararı olurmu daha cabuk olması için
eğer yumurtlama problemin yoksa bence kullanma..
benimde hiçbir problemim yok ama aşılama zamanı dktor bana klomen verdi kullandım kist oluştu bende..
ne bileyim sende hiç bir problem yoksa kullanma canım bence..ovulasyonunu takip et ve o günlerde düzenli ilişkiye özen gösterin yeter bence...
evet canım hiç bir problem yok bende eşimdede yok tek sorun iltihap oda ilaçlarla gecer ama 2 yıl olduu kendi kendine olmadı allah bilir herseyin iyisini ama boş boş durup beklemekte istemiyorum kafam cok karışıkk
bizimde 2 yıl olacak..
işte bazen hiçbir sebep yokkende olmuyor sebepsiz infertilite diyorlar..
stresten olmayabiliyor..ne biliyim tatlım görünmeye bi çok sebebi olabilir yada hiçbir sebep olmayabilir..
inşallah çok bekletmeden gelir bebeğin..bence eşinin iltihabı düzelsin 4.5 ay daha deneyin olmazsa yumurta takibi oda olmazsa aşılama tüp bebek vs deneyin canım..
saol canım doktorum aşılama ve tüp bebeek yapmaya gerek yoktur yapmamda dedi normal yoldaan kalırsın dedi hayırlısı bakalım adet oldugumda gidicemm ne dicek gene sorun yoksa aklıma yatarsa yumurta takibi yaptırırım yok yatmazsa biraz daha beklicem allah kucagımızı boş bırakmasın
saol canım doktorum aşılama ve tüp bebeek yapmaya gerek yoktur yapmamda dedi normal yoldaan kalırsın dedi hayırlısı bakalım adet oldugumda gidicemm ne dicek gene sorun yoksa aklıma yatarsa yumurta takibi yaptırırım yok yatmazsa biraz daha beklicem allah kucagımızı boş bırakmasın
allah yardımcınız olsun umarım tüp bebege gerek kalmazda dogal yoldan olur ben inanıyorum buna yasadıgımız sürece ümit kesilmez canımilk tahlilimizde bize de dktor tüp bebeğe gerek yok hamile kalabilirsin dedi..üzerinde 2 yıl geçti.
eşime 6 kere spermiyogram yapıldı hepssi çok farklı çıktı..ama genede iyiydi sayısı doktorlar olur dedi..
en son biz artık olmayınca dayanamadık daha fazla ve tüp bebeğe yöneldik..orda bi test yapıldı ki sayısı yok denecek kadar az.(artık sebep nedir bilmiyoruz merkezden şüpheleniyorum)
sonra hemen ardından yine memlekete geldik spermiygram yaptırdık 45 milyon spermi çıktı..hızı vs de iyiydi..üzerinden 6 ay geçti gene yok
artık ocak tatilinde istanbulda güvenilir bir merze gidiceğiz birde orada test yapıp ayrıntılı inceleyecekler spermleri..
yaza kadar bekleyip 2.tüp deneyeceğiz..
gerçektende zrlu bir süreç inşallah bebeğin doğal yldan gelir canım:13:
bunları deneyip bebeği olan olmuştur ebette..neler var kk da okuduğum biliyormusun 1 milyon spermle hamile kalan...0 morfoloji ile hamile kalan..tüp bebekle bile zor denilen kiilerin doğal yolla hamile kalması vsvs neler okudum...bu tarz doğal takvileyer elbette işe yarıyor canım...ama herkes hamile kalamıyor işte..şans kısmet işi birazda..
2 yıllık evliyim.biz 20 aydır bebek istiyoruz 6 ay dolduğunda hemen dr gittik eşime bana testler yapıldı bende bişey çıkmadı ama eşimde sperm hızında azlık vardı sadece..gerisi iyi sayılırdı..doktor bebeğiniz olur deneyin dedi..
5 ay keçiboynuzu kürü kullandık havuç kürü yaptık morfoloji iyileşti sayı artı ama hız pek değişmedii...aslında bizim değerlerimizden daha az durumda olan ve hamile kalan kişiler oldu ama bizde olmadı.
sonra işte 1 tüp bebek denedik malesef negatif oldu oda..yaza 2.yi düşünüyoruz bu kez başka şehirde..
ozamana kadar keçiboynuzu özü kullanıyoruz yaklaşık 4-5 doktrun tavsiyesi üzerine proxeed e başladık vs...inşallah o zamana kadar kendiğilinden gelir...yoksa yeniden yollara düşeceğiz bebeğim için.
anladım canım Rabbim hayırlısını sağlıklısını verir inşallah o şanş bize de güler. zor günleri atlatırız inşallah 2.tüpe gerek kalmadan inşallah ikiz doğurursun :) tabi bende 2iz istiyorum :) durmak yok yola devamöptüm
keşkeeeeee allahım nasip eder inşallah ikiz bebek çok isterim..evet belki zor olur ama ikisi bir anda büyür giderler işte
inşallah canım Rabbim cümlemize nasip etsin...
Bugün doktora gittik eşimin solunda varikosel çıktı doktor ameliyat diyorçok üzgünüm ve ne yapacağımızı şaşırdık olsak mı olmasak mı herkes farklı şeyler yazmış bazılarına iyi gelmiş bazılların da düşüş yaşanmış. bilmiyorum
merhaba çok geçmiş olsun önceliklee varikosel varsa hiç vakit kaybetmeden iyi bir üroloğa ameliyat olun sadece bebek olmamasıyla birlikte vücudun bir çok organına zararı varr ..eşinin ağrılarıda ameliyattan sonra geçecektir emin olabilrsin benim eşim de 4 ay önce oldu...testi önümzdeki hafta yaptıracağız bakalım bir iyileşme oldumu merakla bekliyoruz...inş tez zamanda hepimiz bebeklerimize kavuşuruz..tekrar geçmiş olsun arkadaşım..
teşekkür ederim canım size de geçmiş olsun inşallah sonuclarınız istediğiniz gibi çıkar , eşimin ağrısı yok değerleri düşük çıktığı için doktora gittik oda ameliyat dedi olacağız artık yapılması gereken herşeyi yapıp yolumuza devam ediceğiz Mevlam yüzümüze güler inşallah.
bir de doktora gideceksiniz ya beni de bilgilendirirsen sevinirim artış falan olup olmadığını çünkü ameliyat olacağız ya merak ediyoruz olan herkesin sonucunu, bi de nerde kime ve ne fiyata oldunuz canım cevaplarsan sevinirim.
allah razı olsunn canımm aminn inşallahhh mevlam hepimizin yüzünü güldürsün..eşinin ağrısı yoksa bu iyiye işaret bence benim eşim sancılandığında baya bir kıvranıyordu.sperm testi yaptırdınızmı sayınız kaç çıktı canım hastane bilgilerini özelden sana msj attım cnm ok biizim test çıksın yine yazarım sana tekrar geçmiş olsun
evet canım test yaptık 7 milyon çıktı zaten yukarı da ayrıntılı yazdım değerleri çok düşük olduğu için doktora gittik öyle öğrendik varikoseli, evet mesajını aldım yalnız ben özel meaj yollayamıyorum daha yeni olduğum için 100 e tamamlayamadım :) ö yüzden burdan yazıyorum sana :)
ssk olduğu halde mi 1500 tl yoksa ssksız mı ?
sağolasın size de cok geçmiş olsun çok öptüm güzel haberlerini bekliyorum. mümkünse en güzelinden
kızlar ameliyat oldu eşiniz yada olacak sanırım..
inşalalh sonuçlarınız katlanarak artar..bende merakla bekliyorum sonuçlarınızı..
bizimde varikosel varmış ama çok az dendi ameliyata gerek yok dendi..ama bakalım..
doğal vede vitamin destekli tedavi oluyor eşim 4 aydan sonra ilk kez ocak sonunda test yaptıracağız bizde inşallah artmıştır değerleri....
aysunaycım slm daha önce yazışmıştık snrım bizimde ocağın sonunda çıkıcak sonuçlar inş hepimizin artmıştır ben birde eşime dna hasar testi yaptırmaya karar verdim beklemek istemiyrouz artık varsa birşey ona göre tedavi olmak en güzel zaman kaybetmeme açısından allahh hepimize şifa versinn canımmm
aminnnn canım..
bizde yazptıracaktık dna hasarı testi ama en son birde gideceğimiz tüp bebek merkezine sorayım dedim doktor biz o testi istemiyoruz sağlıklı embriyonuz oluşuyrmuş vsvs dedi...
şimdi ocakta istanbula tüp bebek merkezine gideceğiz artık orada ayrıntılı spermiygram bakılacak....sonrasındada bizden ne tahlil isterlerse yaptırıp yaza başlayacağız kısmetse...
tabi belkide ozamana kadar doğal yoldan gelir meleğim
inşalalh kızlarrrrrrrrrrrr izlerde sevinç çığlıkları atacağız yürekten inanıyorummmmmmmmm
aminnnnnnnnnnnnnnn cnmm inşşşşş hepbirlikte verelim o güzel melek haberlerimizi..canımm tüp bebek merkezleri direk zaten tedaviye başlıyor istemiyorlar ki dna tespitini çünkü onlar yıkama sonrasında birşekilde buluyorlar içnden sağlıklı spermleri ...ama tüp bebek tedavisi meşakatli bir süreç biz önce ilaç tedavisiyle halletmeye çalışıyoruz inşallah tüpe gerek kalmazda normal yoldan gelir meleklerimiz