Erkek İnfertilitesi Spermiogram Yaptıranlar, Yaptıracaklar Buraya

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evt sonuç ne ??
çok pahalı bi ilaç yaa
resmen zengin olmanın yolunu bulmuşlar insanlar neden muzdaripse ilacını çıkarıyorlarrr .

neden devletin ödediği bir ilaç değil benzeri yapılamz mı ??

cnm bizde bir mucize yaratmadı dr benzer bir vitamine geçirdi hareketliliğ artırıyor ama morfolojiyi pek üzeltmiyor birçok topikte kullanaan birçok kişi var onlarada sor cnm evet çok para gitti

meliscim hiç sorma yüzüm şiş ağlamaktan başımda çatlıyor migrenden regl den dolayı ilaçta içemiyorum. dün herşeye rağmen genarta gittim diğer doktor muayene etti sıkıntı mı sters mi bilemem ama bir yumurta çatlayamamış kist olmuş kalmış onu atmamız lazım zaten doktorunuzda yok bu ay iptal edelim dedi. düşünebiliyor musun sana harkese aman bir şey olur kist çıkar saraçoğlunun soğan kürünü yapın öyle başlayın tüpe derken benim başıma geldi. 3 tüp bebek ve sayısız yumurta takibi yaptıran ben hayatımda ilk defa kist lafını duyuyorum ve soğan kürünü de gerek olmadığı halde yapmama rağmen. şok olmuş vaziyetteyim. raporum 7 temmuzda dolacak ilaçları almak zorundasın dediler. doz belli değil diyorum bana az doz kullanılıyor biliyorum. yok olmaz ya yetmezse diyerek tam 1000 tl lik ilaç aldırdılar bana genartta. anlayacağınız ortada ilaç var doktor yok ve ben de yokum bebek zaten hiç olmadı. komedi.
bir daha tavsiye uyarı yapmamaya karar verdim baksanıza iyilik olsun diye sizi uyarayım derken olmadık şey başıma geliyor galiba sır saçmalığı gerçek . düşündüğünü yazdığını kendine çekersin hey Allahım sabır ver bana
iptal meliscim her şey iptal

beyaz teşekkür ederim, sağol iyi dileklerin için hepimize acısın Allah dilerim, çok zor bir durum

ARKADAŞIM STRES YAPMA BİR Ay DAHA BEKLE EN DOGRU ZAMAN NEYSE O ZAMAN OLSUN inşallah. kendine bu kadar stres üzüntü yapma az kaldığını düşün ki ben inanıyorum az kaldı.
KİST KONUSU? ÇATLAMAYAN YUMURTA MI KİSTE DÖNÜŞÜYORMUŞ? BENİM DE 2. AŞILAMADAN SONRA 5cm kist var. yani yumurta zaten çatlamamış mı da kist oluşmuş? o zaman yumurtanın neden çatlamadğı neden araştırılmıyor ya da aşılamadan önce neden yumurtalar çatlamış mı diye ultrasonla bakılmadı? boşu boşuna aşılama yaptırmış olmuyor muyum bu halde? hem verdğim paraya yazık hem de girdiğim umutsuz beklentiye, kullandığım ilaçlara.

bahar sağol çalışırım sorunun cevabı da maalesef evet her ay bir kaç yumurta oluşmak üzere içi su dolu kesecik folikül halinde yola çıkıyor bunlardan sadece biri büyüyüp döllenmeyi bekler hale geliyor diğerleri atılıyor. bendeki atılamamış. araştırmak ne kelime dün doktor aynen şöyle dedi. -bu çok normal her kadında hemen hemen ay aşırı olur hiç dert edecek birşey değil ama sonraki ay atılamazsa oluşan yumurtaya baskı yapar ya da kendi tekrar devreye girer aşırı büyür. riske atmamak için kurtulmak lazım. bu şekilde hamile kalınamaz.- nette bakıyorum genelde de öyle yazıyor.
sende de 5mm küçük olduğu için önemsememiş doktorun ama bakmış da olabilir her ay çıkma ihtimali varmış bunun. tabi bende 3 yılda ilk defa duyuyorum o yüzden şok oldum. yapacak birşey yok her zamanki gibi

canım benim daha yeni görüyorum yazdıklarını ve resmen gece gece şok olmuş durumdayım, nasıl ya şimdi ertelendi mi herşey? o kadar çaba uğraş gitti, canım bence bundada vardır bir hayır, bu durumda ne denilebilir ki? sır kitabını daha okumadım ama çok merak ediyordum, şuan olasılıksız kitabını okuyorum ve dün aldım, yarın biter, o kadar hoşuma gittiki elimden bırakmak gelmiyor. sonra ona geçecektim hatta geçeyim merak ettim..sende lütfen sıkma kendini diyecem ama elden bişi gelmiyor, ama ben inanıyorumki senin meleğin doğal yoldan gelecek..bu lafımı unutma, Rabbim demekki bunu takdir etti, sebepsiz bence birşey olmaz ve unutma her sıkıntıyla birlikte bir kolaylık verecektir sana Rab.. şimdi ibadet etmeye kalkıyordum senin adını gördüm bakayım dedim, bu gece tüm kalbimle sana dua edeceğim..Rabbim tüm sıkıntılarını gidersin güzel kardeşim bu mübarek aylarda..kendine dikkat et lütfen..çok öpüldün..

iyi geceler arkadaşım, uykum yok yine bakayım dedim sende yeni gelmişsin, evet var diyelim hayır öyle olsun. ama doğal yolla zaten doktorlar olur dediler 2 yıl boyu olmadı ve olacağı da yok (bazı özel sebeplerden dolayı) yine de çok sağol

kandilin kutlu olsun senin ve okuyan herkesin Allah daularını kabul etsin dilerim bu gece regl olduğum için namaz kılamıyorum bu gece üzüldüm ama sizin dualarınız hep kabul olur inşallah

janınescim canım hoşgeldın yenıden
bazen işler ıstediğimiz gibi gitmediğinde,o an hayırlısının o olduğunu göremıyoruz ama sonrasında anlıoruz kı ıyıkı o an olmamaıs dıyoruz..ayseurl dıye bı arkadasımız 6-7 ay boyunca sureklı tedavılerı ıptal edıldı bı turlu başlayamadı bıle yumurtası olusmuodu derken kendılığınden kaldı sızınle aynı özel durumlarda mevcuttu ayrıca..
yanı demem o ki olacağı varsa allah herseyı vesıle kılar sorunlar çözuluır ozel durumlar ortadan kalkar derken bakmıssın kı çift çizgiyi görmüşsün...sızın zaten değerler kötü değil..sen diğer topiklerde bilgisiyle böbürlenenlerden değilsin cok yuce bı kalbın var allah yar ve yardımcın olacaktır canım çok öptum senı bu araalr cok gelemıorum tatil fılan derken:)))

Son düzenleme:

merhaba umut arkadaşım hoşbulduk sen de hoşgeldin biliyorum tatilde olacağını söylemiştin umarım herşey yolundadır. böyle anlattığın gibi mucizelere inanıyorum sizi dinliyorum tek sorun hayatım boyunca zor oldu herşeyim ve bunun da zor olmasını aslında yadırgamıyorum. elbette Allah isterse ne olmaz ki sadece ben bir yerlerde hata yapıyor olmalıyım ama bulamıyorum o yüzden bu kadar çok araştırıp didikliyorum bu kadar çok okuyorum ama kelin merhemi olsa başına sürermiş misali kendime faydam yok, işin aslı şu ki bildiğim herşeyi paylaşmamın sebebi bu konuda çok sıkıntı çekmem ve kimselerden yardım almamış olmamdır ben bu süreçte hep yalnızdım, aile arkadaş hiç kimse bilmiyor,, olup biten çoğu şeyi eşim bile bilmiyor ilgilenmiyorda zaten
bilgiyle böbürlenmek kimin haddine ki benim olsun bir tek insan bile aradığını benim başımdan geçip anlattığımda bulsun bana yeter
sağol iyi dileklerine sana neşe dolu tatiller diliyorum

not: sen benden zekisin kabul et hemen anladın özel durumları ben olsam düşünür dururdum

bılmezlıgımı cahıllıgıme ver,ınsallah soyledıgın gıbı Mevlam hepımızı korur,ınsallah kırılmamısındır sorum karsısında,kırdıysam ozur dılerım

Sumisali aşkolsun sen neden bahsediyorsun ne kırılması, ben kimim ki benden özür diliyorsun canım arkadaşım gece gece gözlerimi doldurdun hiç olur mu asıl sen beni yanlış anlamışsın
sen maya ne anlamadım diyince ben de şaka yapmak istedim o yüzden yazdım aman bilme allah korusun diye. çünkü maya klinik hakkında yazdıklarım yüzünden uyarı aldım. kötüleme hakaret yasakmış sitede.
sen oradan uzak dur adından bile demek istedim

nolur geri al sözlerini ne cahilliği ne bilmezliği hiç öyle olur musun, kimse olamaz
Allah emanet ol arkadaşım

merhaba arkadaslar
janines online olsun dıorum bakalım bu kez olcakmımısın janınescım:))))))
msjımı sonra görürsen son gelişmeleri merak edıorum canım

arkadaslar bu duayı sık sık okuyprum cok ferahlık verıo sızede yazayım dedim
rabbi yessir velatü assir,rabbi temmim bil hayr.
(Allhım zorlaştırma kolaylastır,hayırla tamamla..) amin
janinescim bu kez gelmedin:))))çok öptüm seni:))))))

Allah razı olsun senden cnm uzun uzun da anlatıosun ben cok sey buluorum yazdıklarında emınım bı cok kısı de buluodur..bugun bende senınle aynı seylerı dusundum..ben de hep cok kanırırım en cok ıstediğim seyler hep en cok ugrastıklarım olur..ama Rabbım sevdiği kulu yorarmıs, kalbını kendı sevgısıyle mesgul etmek ıcın..
bugun bende aynen oyle dusundum,buyuk buyuk konusanlar mesela benım oğlum olacak ben erkek doğuracağım der gıder erkek olur..halbukı ben nasıl korkarım allahtan boyle bı cumle kurmaya..buyuk konusmaya..ama biliyorum ki yaradan yasadıklarımızı,dusunduklerımızı ve yaptıklarımızı sebebiyle bılendır..
canım benimm dediğin gibi dolu başağın başı eğik olurmus senın de aynen oyle ama herkes de oyle değil emin ol:)))
benım okumadığım makale kalmamıstı..ama ınanki mudahele ettikçe olacağı varsada olmuo..bak benım ılk girdiğim topiğimde bı arkadas da spontan kaldı ve oda dıokı gercekten baska baska ıslerle mesgul olduğum ve cok da ilişkının olmadığı bı ayda kaldım dıor bence bızım eksık yaptığımız bişey yok cok fazlaca mudahele edıoruz:))ben bıraktım mesela napayım afaedersın bıyerlerımı yırttım o teknık bu teknık derken olmadı yınede...allaha bıraktım rabbim ben elımden gelenı yapıorum sen bıseylerı vesıle kıl dıorum..en azından stresım azaldı..kafam rahat..cunku benım doktorumun dediği gıbı gebelık ıcın bızım yapabıleceğimiz hiçbirsey yok,bahsedılecek doğru zamanda..tabıkı ıyı bır merkez secerek bız elımızden gelenı yaparız..ama bence sende bıraz okuma bırak oluruna gıtsın bı merkez sectıkten sonra artık dusunme acaba mı dıye..
janınescım ben sana oyle bı kaç gun arayla,kısa konuşmalara doyamıorum msn gıbı bi sansımız olursa senınle muhabbet etmeyı cok ısterım...öptümm:))))))

tüm güzel duaları Allah kabul etsin

gelmedim özür annem evini boyatıyor haliyle tasası bize düşüyor çok işimiz vardı ondan, ben de öpüyorum seni

umut haklısın arkadaşım çok uğraşınca olmadığını herkes söylüyor da ben korynduğum günlere çok pişmanım, işi ciddiye almadığıma çok pişmanım, gidin olur sizin çocuğunuz dediklerinde hoplaya zıplaya eve döndüğüme çok ama çok pişmanım hatta biraz fazla olacak ama evlendiğime de çok pişmanım, biz çok mutluyduk. eğer yaşlanmıyor olsaydım bu sorun hiç çıkmayacaktı nasılsa olur birgün der geçerdim, o yüzden şimdi çok uğraşıyorum ki yine kafamı taşlara vurmayayım. vicdanen çok rahatsızım çünkü. son gelişmeleri sormuşsun bu ay tüp bebek kist diye iptal oldu. ilaçları aldım öyle duruyorlar ne olacağı belli değil kaan hoca 1 eylülden önce dönmem diyor. ağustos ayı zaten ramazan ama kaan hoca dönse bile eşim iğne ile testisten sperm alma konusuna takmış durumda. biraz araştırdık riskleri varmış çok çok az da olsa damarlar hasar görebiliyor ve bu durumda da en az 6 ay sperm üğretimi duruyormuş bunu riske atmak ne kadar doğru bilemiyorum kaan hoca cerrahi her işlemde risk var sizin o zaman tüp de yapmanız olmaz bu kadar korkaklıkla diyor ama volkan hoca bu kadar sperm varken ne diye tesa yaptıracaksınız ki anlamadım diyor kaan hoca dna hasarı düşük olur testisten alırsam diyor bende diyorum ki yahu bu spermlerin hasarı %20 ve %25 arasında çıkıyor morfolojide %4 siz ne istiyorsunuz 24 milyon spermin içinde %75 sağlam olanı bulmak bu kadar mı zor , e o zaman pgt yapalım diyor genart , ailede sakat yok düşük ölü doğum yok ne gerek var diyoruz gebelik oranı artar mı hayır ama gebelik olursa sağlıklı olacağı kesin diyorlar ee kardeşim daha gebelik hiç olmadı ki sağlıklısını arıyorsunuz beni delirtmek üzereler eşim elletmem allah elletmem benimkine diyor pek değerli, pgt de para tuzağı delirmiş bunlar Allah yapar bizim pgt mizi diyor, herşey muallakta ben de reçel kaynatıyorum, sıyırdım anlaşılan
umut sana özelden mail adresimi gönderiyorum
bu arada çok naziksin teşekkür ediyorum içten sözlerine

canım buraya da yazmıssın sımdı gördümm rıca ederım ben bıraz ıfade manyağıyım eşımın deyımıyle
hergun soraraım benı sevıomusun sonrada cokmu dıye cunku ben cok ıfade ederım:)))))
evet canım haklısın aslında bende sureklı bıseyler eşelerken
eşimdekı varıkosel burnumuzun ucunda duruomus
ben co culture ler yok embriyo glue IMSI yle ugrasırken:)))))
ama karar verdıkten ve tedavıye basladıktan sonra dusunme artık
dediğin gibi ban da cok mantıklı gelmıo sızın ıcın tese tamam %90 hasarlı bırıne yapılsın
hatta %50 yıde anlarım ama sızınkı zaten normal sınırlarda...senın ıstanbula gelme sansın yokmu canım gel bahçecıyle bi görüş ankara da gercekten adam gibi merkez yok sanırım sımdı banada ceza gelıomus:)))))

parametre adı sonuç normal değerler birim
miktar 2.2 A 3-5 cc
ph 8.0 7.2-8.0
vizkozite normal normal-
1cm3/sayı 27.2 >60 milyon- milyon
1.saat %canlılık 60 %75- %
2.saat %canlılık 53 %60- %
%normal 56 %80- %
yaşama coef. >2 >2-
fertilite indeksi <1 >1-

parametre adı sonuç
miktar 2.2 A
ph 8.0
vizkozite normal
1cm3/sayı 27.2
1.saat%canlılık 60
2.saat %canlılık 53
%normal 56
yaşama coef. >2
fertilite indeksi <1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…