Kizlar size bir soru soracagim. Ben 4 aydir bebek istiyorum ve bu ay adetim bitti eşimle ilişkiye girdik. Eşim boşaldigini soyledi ama iliskiden sonra vajinadan disari hic sperm cikmadi. Bende eşimin bosaldigina pek inanmadim. Boyle bir sey yasadiniz mi hic? Normalde hemen disari akarlardi. Cevabinizi beklicem...
Aaa ben de sana şaşırdım.Spermi normalde çıplak gözle görebiliyorsan önünde saygiyla eğiliyorum
Ciplak gozle gormek derken? Gormek degil bahsettigim, vaIjinadan disari sizdigini hissediyoruz normalde degilmi?Spermi normalde çıplak gözle görebiliyorsan önünde saygiyla eğiliyorum
Hani şu küçük balıklar var ya kuyrukları da var mini minnacık mikroskopik canlılarAaa ben de sana şaşırdım.
Görülüyor ve ben her gördüğümde 5123479746 kere kusuyorum
Bilmiyorum canım normalde icerde tutamazdim :) demekki bunun icin bebek olmuyorduKac yıllık evliyim tobe estağfurullah hic aktığını görmedim sizinki nasıl biseymis de akıyomuş geri
O karikatürize edilmiş hali,ya da mikroskobik görüntüsü.Hani şu küçük balıklar var ya kuyrukları da var mini minnacık mikroskopik canlılar
Evet normal canım bizde de böyle şeyler yaşıyoruz pozisyon bunu gerektirmis baksana sonradan çıkar ama dışarı m.etmeKizlar size bir soru soracagim. Ben 4 aydir bebek istiyorum ve bu ay adetim bitti eşimle ilişkiye girdik. Eşim boşaldigini soyledi ama iliskiden sonra vajinadan disari hic sperm cikmadi. Bende eşimin bosaldigina pek inanmadim. Boyle bir sey yasadiniz mi hic? Normalde hemen disari akarlardi. Cevabinizi beklicem...
Sanki mikropartikülAaa ben de sana şaşırdım.
Görülüyor ve ben her gördüğümde 5123479746 kere kusuyorum
AynenO karikatürize edilmiş hali,ya da mikroskobik görüntüsü.
Bildiğin yapışkan akışkan bir sıvı derken
ben kusayım da geleyim
Kk büyük bi platform profil resmin sana aitse değiştirmeni tavsiye ederim
Özel konularının seni tanıyanlar tarafından bilinmesini istemezsin diye düşündüm.
Birde bdv bu konunun yeri değil..
Sadece samimiyetinize guvenerek bir soru sormak istedim ozur dilerim hata ettiysem arkadaslarFoto kendi fotonuz mu? Eger oyleyse herkese acik bir platformda kendi resminizle boyle bir soru sordugunuz icin sizi kutluyorum.
Yarin bakkal amcaniz, dun sevistikten sonra spermler bacaklarina akmamis, bundan sonra bacağını havaya dik hic akmaz derse hic şaşırmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?