• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

spermin dışarı çıkmaması

Asabi_kiz

Ne sen nede ben, sadece adalet kazansın...
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2016
137
64
48
Kizlar size bir soru soracagim. Ben 4 aydir bebek istiyorum ve bu ay adetim bitti eşimle ilişkiye girdik. Eşim boşaldigini soyledi ama iliskiden sonra vajinadan disari hic sperm cikmadi. Bende eşimin bosaldigina pek inanmadim. Boyle bir sey yasadiniz mi hic? Normalde hemen disari akarlardi. Cevabinizi beklicem...

Kizlar size bir soru soracagim. Ben 4 aydir bebek istiyorum ve bu ay adetim bitti eşimle ilişkiye girdik. Eşim boşaldigini soyledi ama iliskiden sonra vajinadan disari hic sperm cikmadi. Bende eşimin bosaldigina pek inanmadim. Boyle bir sey yasadiniz mi hic? Normalde hemen disari akarlardi. Cevabinizi beklicem...

Bebeği sadece siz mi istiyorsunuz?

Îkimizde istiyoruz fakat ilk defa böyle geri akmayinca biraz şūphe ettim dogrusu.

Bu ne biçim bir soru? Azıcık da mı bilginiz yok? Çocuk istiyorsunuz ama böyle şeyleri bilmiyorsunuz. Hayır bi de yalan söylediğini de mi anlamıyorsunuz? Yalan söylediğinden şüphelendiğiniz bir insandan şu an bebek düşünmeniz sizce de mantıksız değil mi?
Nerden tutsam elimde kalıyor.

Evet normal canım bizde de böyle şeyler yaşıyoruz pozisyon bunu gerektirmis baksana sonradan çıkar ama dışarı m.etme

Bazen çok beklediğiniz zaman cikmayabiliyor bende yaşadım ama genelde sıvı akışkan bir sey çıkıyor :bicak::olamaz:

Kk büyük bi platform profil resmin sana aitse değiştirmeni tavsiye ederim
Özel konularının seni tanıyanlar tarafından bilinmesini istemezsin diye düşündüm.
Birde bdv bu konunun yeri değil..

O karikatürize edilmiş hali,ya da mikroskobik görüntüsü.
Bildiğin yapışkan akışkan bir sıvı derken
ben kusayım da geleyim :kusmuk:
Aynen
Kk büyük bi platform profil resmin sana aitse değiştirmeni tavsiye ederim
Özel konularının seni tanıyanlar tarafından bilinmesini istemezsin diye düşündüm.
Birde bdv bu konunun yeri değil..
Foto kendi fotonuz mu? Eger oyleyse herkese acik bir platformda kendi resminizle boyle bir soru sordugunuz icin sizi kutluyorum.
Yarin bakkal amcaniz, dun sevistikten sonra spermler bacaklarina akmamis, bundan sonra bacağını havaya dik hic akmaz derse hic şaşırmayın.
Sadece samimiyetinize guvenerek bir soru sormak istedim ozur dilerim hata ettiysem arkadaslar :(

Back