Spermden iğreniyorum

Arkadaşlar bir yanlış anlaşılma var. İlişkiden sonra günlerce duş almadığımı söylemiyorum ben. Zaten en kötü iki günde bir duş alıyorum. Sıcak havalarda her gün. Öyle bi algı oluştu ki sanki vıcık vıcık terliyoruz her yerimiz salya oluyor sonra 10 gün yıkanmadan bekliyoruz gibi 😂😂

Bir gece yaramayacak kadar iğrenç bir şey olduğunu düşünüyorsanız hiç sevişmeyin. Sevişirken iyi sevişme biter bitmez iğrenç mi oluyor?
İğrenç olmuyor, kocamın sperminden iğrenmem, kocama afedersiniz boşalma konusunda da sınır koymam. Hijyen için ve rahat bir uyku çekmek için en azından duş alıyoruz. Peçeteyle silmek ne bileyim.

Ne salak salak yorumlar gelmiş ya. Kadın belki ilişkiden sonra koştur koştur vebalı gibi yıkanmayı sevmiyordur, kocasına sarılıp o yorgunlukla uyumayı tercih ediyordur. Sabah, belki de sabah seksinden sonra girecektir duşuna.
Dert mi yani?
Sizin fantezilerinizi bilmem, çikolatayla mi sevisiyorsunuz her seferinde ama öyle vıcık vıcık terlerin birbirine girdiği, yapış yapış, banyo yapmazsan iğrenç olacagin bir işlem mi seks? Biz mi yanlış yapıyoruz 😂
Yikanmazsan ölecek hastalığı mi var? Pek çok insan kış aylarında, zamansız kacamaklarinda, kamplarda, sıcak suya erişimin 24 saat olmadığı yerlerde ilişkiden sonra koşa koşa yıkanmıyor. Ama ortamlarda böyle linçlenmekten korktuğu için 'tovbe bismillah, zinhar banyo yapmadan uyuyamam' diye konuşuyor işte 😂 hiç mi zamansız kaçamağıniz olmadı, ise gidecekken-tam evden çıkacakken, vaktiniz yokken hızlı - spontane bir şeyler yaşamadiniz?
Her şey mekanik olarak mı gerçekleşiyor; eve gel,yemek ye, duş al, yatağa gir, seviş , gusül al,uyu, planın dışına asla çıkma....
Siz yine yıkanın da koşa koşa banyoya gitmeyen, yıkanmak için sabahı bekleyeni niye linçliyorsunuz?
Ben de bunu anlayamıyorum ...
Konuya gelince de kağıt havluya falan bosalsin adam, hortumla oynayan çocuk gibi neden etrafı ıslatmanin derdine düşüyor ki? Kibar kibar söyleyin rahatsız olduğunuzu. Elbet dikkat eder. Dikkat etmezse daha sert şekilde uyarirsiniz

+++++++

Herkes sevişmesini planlıyormuş onu anladım.Yahu hiç mi biriniz seks sonrası yorgunluktan uyuyup kalmadı,bu kadar mı sakince sevişiyorsunuz ahsjsdjs.Ya da aynı gün içerisinde hiç mi birden fazla dokunmuyorsunuz birbirinize,her seferinde zırt pırt tekrar duş mu alıyorsunuz ? Seks sonrası oturup birkaç saat çıplak keyif de mi çatmıyorsunuz ? Kadın 10 gün sonra banyo yapıyorum dememiş ki,ben de direk banyoya dalmam mesela seks sonrası,azıcık keyif çatarım.

Eşinizin fantezisi bu sanırım konu sahibi.Herkes korunma açısından eleştirmiş de,ben bir sıkıntı göremedim.Eğer hoşunuza gitmiyorsa konuşacaksınız eşinizle.

O zaman prezervatif kullanmasın ona boşalmıyorsa duş alınır zaten ilişkiden sonra almak istememeniz değişik geldi biraz
Doğum kontrol için gerekli. Sizin dediğiniz geri çekme yöntemi ve çok riskli. Spremden önce gelen sıvıda da sprem olabiliyor.

İlişkiden önce bizde yıkanırız saçlarımı güzelce kurularım süslenir püslenirim iş bitiminde o temiz saçlarımdan eser bile kalmıyor. Siz temiz sanıyorsunuz kendinizi ama vücut ilişki esnasında değişik salgılar salgılıyor. Vücudun kokusu, saç diplerindeki ıslaklık, organların sıvıları oraya buraya bulaşıyor yani yıkanmamak imkansız olur ya peçete sil geç olur mu hiç. En azından sabahına yapın.

Arkadaşlar bir yanlış anlaşılma var. İlişkiden sonra günlerce duş almadığımı söylemiyorum ben. Zaten en kötü iki günde bir duş alıyorum. Sıcak havalarda her gün. Öyle bi algı oluştu ki sanki vıcık vıcık terliyoruz her yerimiz salya oluyor sonra 10 gün yıkanmadan bekliyoruz gibi 😂😂

Bir gece yaramayacak kadar iğrenç bir şey olduğunu düşünüyorsanız hiç sevişmeyin. Sevişirken iyi sevişme biter bitmez iğrenç mi oluyor?
E sizin neden sevişirken iyide eşiniz boşalınca iğrenç oluyor ?

Merhaba arkadaşlar. Dört yıllık evliyim. Kocamla prezervatif kullanarak korunuyoruz. Ama kendisi orgazm olmadan önce prezervatifi çıkartmak istiyor ve olur olmadık yerlere boşalıyor. İlk yıllarımızda tolere ediyordum bir şekilde ama çarşaf yıkamaktan ve duş almaktan sıkıldım. Her sevişmemizden sonra duş almak zorunda kalıyorum. Eşime bu durumdan hoşnutsuz olduğumu söyledim ama prezervatifi çıkarmadan boşalmayı sevmediğini söylüyor. Normal bir ilişkide prezervatifin içine boşalması gerekmez mi? Bu konuda fikri olan yardımcı olabilir mi?
Her sevisme sonrası zaten duş almak zorundasın

İnanamiyorum ya almiyor muydun yoksa :kusmuk:

Ne salak salak yorumlar gelmiş ya. Kadın belki ilişkiden sonra koştur koştur vebalı gibi yıkanmayı sevmiyordur, kocasına sarılıp o yorgunlukla uyumayı tercih ediyordur. Sabah, belki de sabah seksinden sonra girecektir duşuna.
Dert mi yani?
Sizin fantezilerinizi bilmem, çikolatayla mi sevisiyorsunuz her seferinde ama öyle vıcık vıcık terlerin birbirine girdiği, yapış yapış, banyo yapmazsan iğrenç olacagin bir işlem mi seks? Biz mi yanlış yapıyoruz 😂
Yikanmazsan ölecek hastalığı mi var? Pek çok insan kış aylarında, zamansız kacamaklarinda, kamplarda, sıcak suya erişimin 24 saat olmadığı yerlerde ilişkiden sonra koşa koşa yıkanmıyor. Ama ortamlarda böyle linçlenmekten korktuğu için 'tovbe bismillah, zinhar banyo yapmadan uyuyamam' diye konuşuyor işte 😂 hiç mi zamansız kaçamağıniz olmadı, ise gidecekken-tam evden çıkacakken, vaktiniz yokken hızlı - spontane bir şeyler yaşamadiniz?
Her şey mekanik olarak mı gerçekleşiyor; eve gel,yemek ye, duş al, yatağa gir, seviş , gusül al,uyu, planın dışına asla çıkma....
Siz yine yıkanın da koşa koşa banyoya gitmeyen, yıkanmak için sabahı bekleyeni niye linçliyorsunuz?
Konuya gelince de kağıt havluya falan bosalsin adam, hortumla oynayan çocuk gibi neden etrafı ıslatmanin derdine düşüyor ki? Kibar kibar söyleyin rahatsız olduğunuzu. Elbet dikkat eder. Dikkat etmezse daha sert şekilde uyarirsiniz
Ben mi konuyu yanlis anladim? Üyenin genel alışkanlığı bu. Arada bir yikanmamak degil. Her daim, her iliski sonrasi yikanmamak ve bunu normal bulmak.

Hepimiz illa ki bu ornekleri yaşamışızdır. Ama genel alışkanlığımız bu değil.

Tükürük kokusuyla işe/okula gitmenin hiçbir türlü normal bir tarafi yok.

Ter kokanı cadı kazanına atıyoruz da bu konuda "yıkanın" diyenler niye "salak yorum yapiyor" oldu?

Dert mi yani?
Ne olursa olsun insanlara "salak" deme hakkın var mı? Hakaret etmeden yorum yapabilen kişilerdensin sanıyordum seni

Tam üstüne bastınız 😂😂
Onlarca kişi ne kadar pis olduğumuz hakkında konuşuyorlar şu anda.
Hatta bir hanımefendi tükürük yada vajinal sıvılarımı yıkamadığım için vajinamın yada kıl köklerimin enfeksiyon kapabileceğini söyledi.
Başka bir hanımefendiden prezervatif kullanma dersi aldım.
Bir başkası da sevişirken kocam ile yeterince öpüşmediğimiz ve kısa süreli seviştiğimiz minvalinde cümleler etti. Şoklar içerisindeyim😂😂
Yaaa bırak ...pis pis işler işte..

Dert mi yani?
Kırk yılda bir olan şey farklıdır her zaman yapıldığı söylenen şey farklı..konu sahibi yıkanmaya gerek duymadığını söyledi ve evet iğrenç..

+++++++

Herkes sevişmesini planlıyormuş onu anladım.Yahu hiç mi biriniz seks sonrası yorgunluktan uyuyup kalmadı,bu kadar mı sakince sevişiyorsunuz ahsjsdjs.Ya da aynı gün içerisinde hiç mi birden fazla dokunmuyorsunuz birbirinize,her seferinde zırt pırt tekrar duş mu alıyorsunuz ? Seks sonrası oturup birkaç saat çıplak keyif de mi çatmıyorsunuz ? Kadın 10 gün sonra banyo yapıyorum dememiş ki,ben de direk banyoya dalmam mesela seks sonrası,azıcık keyif çatarım.

Eşinizin fantezisi bu sanırım konu sahibi.Herkes korunma açısından eleştirmiş de,ben bir sıkıntı göremedim.Eğer hoşunuza gitmiyorsa konuşacaksınız eşinizle.
Hayır gayette yıkanmiyorum siliniyorum dedi..

Herkes kendi egosunu tatmin etme peşinde. Hiçbir bilimsel temeli olmamasına rağmen yıkanmaktan mutlak bir doğru gibi bahsedip yıkanmayanları ötekileştirince bilinçaltınızı bir nebze rahatlatıyorsunuz. Aslında dini dogmalar doğrultusunda size küçüklükten beri beyin yıkamak suretiyle öğretilen bilgileri tekrar etmekten başka bir şey değil. Konunun başında bambaşka bir şey sormuş olmama rağmen toplu şekilde ayıplayıp aşağılayıp elinizden geldiğince küçük düşürmeye çalıştınız. Eminim burada bana saldıranların yarısı dişlerini bile fırçalamyordur. Gusül vecibesini yerine getirince en temiz siz oluyorsunuz bravo. Nerden nereye geldik ya pişman oldum sorduğuma.

Herkes kendi egosunu tatmin etme peşinde. Hiçbir bilimsel temeli olmamasına rağmen yıkanmaktan mutlak bir doğru gibi bahsedip yıkanmayanları ötekileştirince bilinçaltınızı bir nebze rahatlatıyorsunuz. Aslında dini dogmalar doğrultusunda size küçüklükten beri beyin yıkamak suretiyle öğretilen bilgileri tekrar etmekten başka bir şey değil. Konunun başında bambaşka bir şey sormuş olmama rağmen toplu şekilde ayıplayıp aşağılayıp elinizden geldiğince küçük düşürmeye çalıştınız. Eminim burada bana saldıranların yarısı dişlerini bile fırçalamyordur. Gusül vecibesini yerine getirince en temiz siz oluyorsunuz bravo. Nerden nereye geldik ya pişman oldum sorduğuma.
Gusül alman lazım diyen yoktu ama🙄 konuyu neden başka yerlere çekmeye calisiyorsunuz😁

Gusül alman lazım diyen yoktu ama🙄 konuyu neden başka yerlere çekmeye calisiyorsunuz😁
Aslında konu bizlik bile değil eşine sormalı neden yani neden??? Öyle halletmeli çünkü cidden bende temizlik takıntısı var , adamı paralarım bu ne yani???

Ne gusulünden bahsediyorsunuz, aramızda inancı olmayanlar da var, onlar da mı gusül alıyor?

İsteyen istediği gibi sevişir. Ben çok tiksinç bulamadım olay içinde normal karşıladığımız sıvıları olay bitince pis karşılamamak gerek. Kimisi yazmış kondom jeli için bile girilir diye. Kondom jeli yense bile zararı olmadığı söylenen temiz bir madde. Aslında gözyaşı gibi hepsi doğal şeyler. Yani uygunsuz bir zaman olup seviştikten sonra duş alamadığınız zamanlar olmuştur diye tahmin ediyorum.

Ben de öyle çok vücut sıvılarından tiksinmem ama siz yine de duş almamayı abartmayın çünkü uzun süre beklemede koku yapabiliyorlar. Ama mesela her gün sevişiyorsunuzdur ve öncesinde duş alıyorsanız böyle bir sorun olmaz. Bu dediğim için haftada 2 kez falan duş almanız lazım
Kondom jelini ben soyledim.
Zararli oldugundan bahsetmedim. Verdigi hissiyat ve plastigimsi kokudan bahsettim.
Beni rahatsiz ediyor.

X