Erkek İnfertilitesi Sperm sayısı, hareketliliği, morfolojisi için kullanılan haplar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım her süreç farklı tabi ki ama biz hiç değişme görmedik eşim hayatı boyunca sigara tüketmemiş inanılmaz sağlıklı bir insan her gün spor yapar çok iyi beslenir öğrendiğimizde vitamin kullandı onlar de değiştirmedi sonucu %90 baş anomalisi vardı çnkü sonrasında doktorumuzu değiştirdik gittiğimizde hu değerlerle imkansız değil ama çok zor dedi bir aşılama denedik ki 10 yumurtam oluştu benim aşılama da ona rağmen gebelik oluşmadı sonrasında haziran ayında tüp bebek sürecine başladık 13 yumurtadan yalnızca 4 adet 3. gün donduruldu ilk transferde çift embriyo transfer edildi negatifle sonuçlandı şimdi 2. transfere hazırlanıyorum olmazsa genetiğe göndermemiz gerekiyor dedi doktorumuz yani sıfırdan başlıcaz sürece ama kuyruk gövde anomalisi olup vitamin takviyesine yanıt veren çok gördüm en yakın arkadaşımın eşinde vardı vitaminler sonrası hamile kaldı yani

Anladım canım inşallah sonuç alırsın bununla hayırlı sağlıklı bir evladın olun inşallah arkadaşınızın eşi hangi vitaminleri kullandı bilginiz varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…