Bende yeni kullanmaya başladım genovita eşimde kullaniyor etkili mi ne kadar süre kullandinkzbiz morfoloji için genovita tb kullanmıştık
Hiçbir sorun yok bu arada eşimde ve bende sadece takviye olarak kullanmaya başladımbiz morfoloji için genovita tb kullanmıştık
ben kullanmadım. esim kullandı sadece. 3 nisanda başladı. 28 mayısta hamile olduğumu öğrendim.Hiçbir sorun yok bu arada eşimde ve bende sadece takviye olarak kullanmaya başladım
merhabalar bu vitamin tek sanırım kadın ve erkek olarak ayrılmıyor gibi gördüm 1 kutu alıp eşli kullanabiliyor muyuzbiz morfoloji için genovita tb kullanmıştık
evet hem kadın hem erkek kullanıyor. bize doktorumuz farklı vitaminler vermisti. bende pcos vardı cünkü. ama kullanılabiliyor esli olarak da.merhabalar bu vitamin tek sanırım kadın ve erkek olarak ayrılmıyor gibi gördüm 1 kutu alıp eşli kullanabiliyor muyuz
teşekkür ederim bizde herhangi bir sorun yok ama değerlr daha iyi olsun diye kullanmak istiyorumevet hem kadın hem erkek kullanıyor. bize doktorumuz farklı vitaminler vermisti. bende pcos vardı cünkü. ama kullanılabiliyor esli olarak da.
iyi bir vitamin ama bence doktorun tavsiye ettiği şwkilde ilerleyin. fazla demir, d vitamini alımı zararlı cünkü. doktorunuz önermiyorsa kullanmayın derim benteşekkür ederim bizde herhangi bir sorun yok ama değerlr daha iyi olsun diye kullanmak istiyorum
Merhaba siz klomen kullanıyor musunuz arariştırınva çok korktum sperm sayısını düşürdüğü de olmuş . Sizin ml sperm kaç ileri hızınız kaç acabaMerhabalar piyasada çok fazla sayıda takviye haplar var ve her doktor farklı bir takviye hap öneriyor. proxeed plus, impryl, klomen, evicap, carniact gibi gibi aklımda olanlar. Sizin de eşinizin kullanıp karşılığını aldığınız, değerleri yükselten ilaçlar nelerdir? Bilgi alışverisinde bulunursak okuyan herkes faydalanmıs olur. Aynı sekılde dogal yollarla da yaptığınız ve etkili olan takviyelerden de bahsedebilirsiniz tesekkurler
Merhaba klomeni kıllandınız mı bir zararı oldu muMenupin ve nutfeks kullandı eşim ve gün aşırı klomen, bizde sayı ve hareketlilik arttı
Merhaba sayınız ve ileri hızınız kaçtı eşiniz hiç klomen temoxifen benzeri ilaç kullandı mıbizim sadece morfoloji sıkıntımız var 2.5 yıldır olmuyor bir aşılama denedik olmadı bir tüp bebek negatif morfoloji %1 ve nerdeyse hepsi baş anomalisi şiddetli amorf yazıyor yüzde %49 oranındaydı heralde o ne demekse bilmiyorum daha önce vitamin vs kullandık ama morfoloji yükselmiyor şimdi haftaya pzt üroloji doktoruna gidicez sizin var mı tavsiyeleriniz ne yapabiliriz dondurulmuş 2 embriyo daha var ama benim inancım kalmadı onlarda olmaz gözüyle bakıyorum şu an
hayır haftaya pzt günü ürolojiden randevu aldık sayısı 156 milyon hız %70Merhaba sayınız ve ileri hızınız kaçtı eşiniz hiç klomen temoxifen benzeri ilaç kullandı mı
Neler kullandınız pekihayır haftaya pzt günü ürolojiden randevu aldık sayısı 156 milyon hız %70
Eşim kullandı, kilo aldı ama verdi sonraMerhaba klomeni kıllandınız mı bir zararı oldu mu