Erkek İnfertilitesi Sperm sayısı, hareketliliği, morfolojisi için kullanılan haplar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba siz klomen kullanıyor musunuz arariştırınva çok korktum sperm sayısını düşürdüğü de olmuş . Sizin ml sperm kaç ileri hızınız kaç acaba
Hocam benim eşime verdi doktor ama yan etki olarak iktidarsızlık gördük kullanmaya devam etsek mi yoksa bıraksak mı bilemedim

Hocam benim eşime verdi doktor ama yan etki olarak iktidarsızlık gördük kullanmaya devam etsek mi yoksa bıraksak mı bilemedim
Ne kadar süre kullandınız birde başlangıçta fsh ve testesteron seviyeniz kaçtı Buda önemli
Aslında sperm sayısı hareketi de önemli bazı insanlarda işe yararken bazı insanları mahvediyor

İki kutu yazdı doktor kontrole gideceğiz haftaya bakalım ne olacak nasıl artırabiliriz biliyor musunuz testesteron seviyesini
Bilmiyorum nasıl arttırılır ama giderseniz tüm soruları sorun doktora aslında ne için verdiği amaç da önemli sperm sayınız az mıydı mesela

Merhabalar piyasada çok fazla sayıda takviye haplar var ve her doktor farklı bir takviye hap öneriyor. proxeed plus, impryl, klomen, evicap, carniact gibi gibi aklımda olanlar. Sizin de eşinizin kullanıp karşılığını aldığınız, değerleri yükselten ilaçlar nelerdir? Bilgi alışverisinde bulunursak okuyan herkes faydalanmıs olur. Aynı sekılde dogal yollarla da yaptığınız ve etkili olan takviyelerden de bahsedebilirsiniz tesekkurler
Merhaba, öncelikle eşim 6 ay önce ameliyat oldu. 3. Ay kontrolümüzde sperm sayısı birden 1 buçuk milyona düştü morfoloji 3tü. Dün 6. Ay testinde değerleri fırlamış gördük. Morfoloji 5 sayı da 16 milyona yükseldi çok şükür. Kullandığımız ilaç zeucid ve ayrı olarak L Ar-Genin. Zeucidin için l Ar-Genin var ama ek olarak alınabilir dedi doktorumuz. ciddi faydasını gördük kullanmanızı tavsiye ederim.

Menupin ve nutfeks kullandı eşim ve gün aşırı klomen, bizde sayı ve hareketlilik arttı
Merhaba, bizde de bu durum var, eşim Varikosel ameliyatından sonra bunları kullanmaya başladı, bir ay sonra test verecek.. sizde dna hasarı var mıydı? Ya da Varikosel ? Sayı artışı fazla oldu mu ?

canım bizim sayı ve harekette hiç sıkıntı yoktu en başından beri sadece morfoloji bozukluğu var astalife evicap ve solgar q10 kullandı eşim ama bunlar morfoloji bozukluğunda etkili olmadı hiç ilerlemedi ama sayısı ve hızı ilerledi bunlarla ama bizim zaten sıkıntımız yoktu şimdi bunun için bir doktora gidicez
Merhaba sizin hiç doğal yollarla gebelik oluştumu sayı ve hareketliliginiz çok güzel çünkü ?

hayır canım bir aşılama bir tüp bebek yaptık onlarla da gebelik oluşmadı
Rabbim en yakın zamanda hayırlı evlat nasip etsin 💙Bazen hayır bildiğimiz şeyler şer ,şer bildiğimiz şeyler bizim için hayırlıdır biz bilemeyiz ama rabbimiz bilir onunda vakti var demekki diye düşünüyorum ikimiz içinde dua edicem Allah çok bekletmeden kucaklarimizo doldursun o sevinci yaşatsın bize 😊

Çinko, antioksidan, b12, omega, folat, l arginin, l carnitin takviyeleri iyi gelir. Sekeri, unlu mamulu ve inek sutunu kesmek lazim iki cinsiyettede ureme ve saglik dusmani bunlar. Kirmizi et yesin esiniz. Tedavi disinda beslenme anlaminda bunlari biliyorum. Ayrica duzenli kas antrenmanlari da sperm kalitesini, testosteronu artirir. Yani sporcu yasam tarzi iste, tavsiye ediyorum.

Rabbim en yakın zamanda hayırlı evlat nasip etsin 💙Bazen hayır bildiğimiz şeyler şer ,şer bildiğimiz şeyler bizim için hayırlıdır biz bilemeyiz ama rabbimiz bilir onunda vakti var demekki diye düşünüyorum ikimiz içinde dua edicem Allah çok bekletmeden kucaklarimizo doldursun o sevinci yaşatsın bize 😊
bol bol dua edelim cmt günü embriyolarım çözülüp 5. güne götürülecek giderlerse pazartesi transfer olucam 🙏🏼🙏🏼 rabbim bekleyen herkesin yardımcısı olsun

Çinko, antioksidan, b12, omega, folat, l arginin, l carnitin takviyeleri iyi gelir. Sekeri, unlu mamulu ve inek sutunu kesmek lazim iki cinsiyettede ureme ve saglik dusmani bunlar. Kirmizi et yesin esiniz. Tedavi disinda beslenme anlaminda bunlari biliyorum. Ayrica duzenli kas antrenmanlari da sperm kalitesini, testosteronu artirir. Yani sporcu yasam tarzi iste, tavsiye ediyorum.
eşim o kadar pimpiriklidir ki abur cubur bile yemez ne vitaminler kullandık her gün spor yapar olmayınca gerçekten olmuyor bazı şeyler mesela bizim durumda sayı hız zaten çok iyi ama morfoloji kesinlikle artmıyor ne yapıcaz şaştık kaldık artık 🥲🥲

eşim o kadar pimpiriklidir ki abur cubur bile yemez ne vitaminler kullandık her gün spor yapar olmayınca gerçekten olmuyor bazı şeyler mesela bizim durumda sayı hız zaten çok iyi ama morfoloji kesinlikle artmıyor ne yapıcaz şaştık kaldık artık 🥲🥲
Doktor gerekli tedaviyi zaten yapar ancak bunlarda ek olarak uzun vadede fayda saglar ancak.. umarim her sey gonlunuzce olur.

canım bizim sayı ve harekette hiç sıkıntı yoktu en başından beri sadece morfoloji bozukluğu var astalife evicap ve solgar q10 kullandı eşim ama bunlar morfoloji bozukluğunda etkili olmadı hiç ilerlemedi ama sayısı ve hızı ilerledi bunlarla ama bizim zaten sıkıntımız yoktu şimdi bunun için bir doktora gidicez
Benimde eşimin morfoloji 1 ve baş anormalli nasıl olcak bilmiyorum 2 kere vitamin kullandı ama hiç birşey yok ilerle şimdi 2 aydır bitkisel karışım vitamin kullanıyoruz bakalım oldu oldu olmadı tüp bebeğe gidecez

X