Erkek İnfertilitesi Sperm problemleri(hiz,sayi,morfoliji)adım adim tedavi sureclerimizi paylasalim konusalim buyrun 😊

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Promotil diye bi ilaç verdi kutusu 300 liraymış çocuk olana kadar kullan dedi bakalım
Bizde proxeed i kullanıyoruz yani eşim kullanıyor 3. Kutuya geçtik 200 civarı bir ayda 2 kutu gidiyor bakalım fayda etmiş mi göreceğiz bu hafta test vereceğiz yine

Bizde proxeed i kullanıyoruz yani eşim kullanıyor 3. Kutuya geçtik 200 civarı bir ayda 2 kutu gidiyor bakalım fayda etmiş mi göreceğiz bu hafta test vereceğiz yine
İnşallah etmiştir ya inşallah. Hem maddi hem manevi zorlu bi süreçmiş. Bugün Hünnap İn keçiboynuzu özünü de aldım eczaneden tadını çok beğendim bende yicem bakalım

İnşallah etmiştir ya inşallah. Hem maddi hem manevi zorlu bi süreçmiş. Bugün Hünnap İn keçiboynuzu özünü de aldım eczaneden tadını çok beğendim bende yicem bakalım
İnşallah ya keşke ilaçlarla bitecek kadar basit olsa eşimin sorunu yaza kadar tedavi olup tüp bebek yaptıracağız o sürece girmek bile insanı yoruyor gerçekten 🤦‍♀️

İnşallah ya keşke ilaçlarla bitecek kadar basit olsa eşimin sorunu yaza kadar tedavi olup tüp bebek yaptıracağız o sürece girmek bile insanı yoruyor gerçekten 🤦‍♀️
Ne problemi var peki benim görüncemin elinde hiç sperm yoktu oğlu oldu çok şükür ki inşallah bizlerin de olur

Ne problemi var peki benim görüncemin elinde hiç sperm yoktu oğlu oldu çok şükür ki inşallah bizlerin de olur
Bizimde çok az canım 1 milyon bile değil onlarda kaliteli mi bilmiyoruz hareketsiz görünüyorlar şimdilik tedavi olacaz önce sonrası tüp bebek

canım meraba,
bizde proxeed plus kullanıyoruz hız için.
sizde faydalı oldu mu?
Canım hepsi hareketsizdi bizim zaten sayıda çok azdı sayı biraz arttı hız yüzde 5 oldu ama ileri hızlı yok 1 buçuk ay kullandık proxeed i İÜ an doktor başka bir vitamin verdi bilmiyorum inşallah işe yarar

Hamile kaldığın ay bişey yapmış mıydın kür falan
Hiç bişey yapmadım soğan suyu içmiş olabilirim ama😊 umudum yoktu canım hiç bişey yapmadım dr gitmeyide bırakmıştım kendiliğinden oldu çok şükür 😊 darısı isteyen herkese nasip etsin inşallah 🥰

Hiç bişey yapmadım soğan suyu içmiş olabilirim ama😊 umudum yoktu canım hiç bişey yapmadım dr gitmeyide bırakmıştım kendiliğinden oldu çok şükür 😊 darısı isteyen herkese nasip etsin inşallah 🥰
İnşallah bizede dua et 😊

Rabbim sana da isteyen herkese nasip etsin inşallah 🥰 ben anladım ki naparsan yap kısmeti geldiği zaman anlıyosunki hepsi boş😊
Cok doğru. Bende senin gibi bıraktım her şeyi dua ediyorum sadece. Çünkü yaptığım hiçbir şey ise yaramadi

Back
X