Kizlar biz en ilk 3 ay once test yaptik,
Morfoloji: 1
İleri hiz 0
83 milyon da spermimiz vardi.
Doktora gittik doktor sayiniz yuksek ama ileri hiziniz 0 genetikte bir peoblem olablir yuzde 90 duzelmicek tup bebek icin bile bu degerlerle olmaz dedi. Tabi esim baya bunalima girdi. Ben de burdan arastirmaya basladim. Ne yapbiliriz ne edebiliriz.ve inanin bu site sayesinde okuduklarim sayesinde duzelttik. Hemen tedaviye basladik. Yaziyorum.
Uroloji doktorumuz impryl adinda bi ilac verdi 3 kutu aldik. Hergun bir tane iciyor. Bunun yaninda her sabah zeytinyaginda bekletilmis kuru incir. Muz. Bitter cikolata. İlk 1 ay her sabah keciboynuzu pekmezi verdim. O bittikten sonra her aksam 1 bardak havuc suyu sıktım verdim. Her aksam ceviz findik badem.yine her aksam nar soyup yediriyorum. Aktardan ozel karisim macun. Her aksam yatmadan 1 saat once macunu yiyor. Haftada 1 gun balik yiyoruz. Bunun disinda ispanak brokoli,marul nohut kuru fasulye yiyor. Sigara kesinlikle yok. Benim esim nargile iciyordu surekli. Onuda tamamen birakti. Alkol yok. Ve bu sabah test yapti
Sonuclar
Morfoloji: 3
İleri hiz : 22
Sayimiz 118 milyon olmus.
Tup bebek bile olmaz diyen doktoruma yazdim.
sonuclar daha iyi tup bebek olumlu olur asilma Oneririm dedi. Ki bu doktor bize cok kotu konusmustu Takviyelere devam edin dedi. Bu soylediklerimin hepsine devam edicez biz. Sizlerede faydasi olur insallah