Erkek İnfertilitesi Sperm problemleri(hiz,sayi,morfoliji)adım adim tedavi sureclerimizi paylasalim konusalim buyrun 😊

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İnşallah öyle olur dualarını bekliyorum
hep ediyorum canım bizimde 11 ay sonra oldu kesesini gördük kalp atışını duymadık daha inşallah sorun çıkmaz hep bende sorun aradım aslında iki kişilik bir olayda sadece bayanın test vermesi kadar saçma bir şey yokmuş onu anladım boşuna bir sürü zaman kaybettim üzüldüm yıprandım neyse hayırlısı bu zamandır inşallah her gün dua ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Biz evlendik 7 ay kadar korunduk korunmayı bırakınca regl olmadım hamileyim diye doktora gittim 5 cm kist ve pko dedi regl düzenim bozuldu eşimde sorun olacağı hiç aklıma gelmedi hep benim kistle uğraştık kist eridi doktor bu arada eşinde gitsin doktora bır sonraki randevuya kadar dedi. Eşim ürolojiye gitti 60 milyon çıkmıştı ve üroloji doktoru değerlerin normal doğal yolla bebeğiniz olur demiş biz yine eşimi boşladık araya bayram falan girdi doktorumdan da pek memnun değildim araştırma hastanesine gittim infertilite bölümüne eşimden de test istediler ben onda sorun yok ürolojiye gitti dedim ama biz zorunlu olarak istiyoruz dediler iyi ki istemişler şimdi benim regl düzene girdi ovu testinde yumurtlamayı da gördüm ama dediğin gibi bunca zaman boşuna vakit kaybettik 1 yıl oldu eşim son 2 aydır tedavi görüyor. 5 gün sonra da bat günüm ama hiç umut yok içimde akıntım bile yok. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah başka biri hamile kalınca kendim kalmış gibi seviniyorum umut oluyorsunuz

Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bizlerde dua edin

Canm eminmm en kısa zmndaa snde kalrsnn bende burda çok umut aradmm bldmdaa iyki byle br sayfaa varmşş

Şuan bunu okurken aaa aynı biz dedim o yüzden tekrar yazmıyorum bizdede hem hareketlilikte hem de morfolojide sorun vardı. 10 gün sonra tekrarlandı test artış vardı. Hatta morfoloji 1den 3e yükseldi. Hareketlilik yüzde 22den 38e yükseldi. Bu 10 günde ne yaptık? Eşim sigarayı bıraktı ayrıca vitamin takviyesine başladı. Arada da keçiboynuzu pekmezi içiyor. 10 gün sonra 3. Kez tekrarlanacak test. Bekliyoruz

Arkadaşlar eşimin doktorunun kesin uyarısından bahsetmek istiyorum. Dana etine aşırı östrojen basıyorlarmış ve tavuklara. Bu yüzden spermleri aşırı etkiliyormuş. Dana eti- tavuk- sigara bu üçüne asla dedi doktor. Sizin de bilginiz olsun.

Arkadaşlar eşim 1 aydır l-argenin 1000 mg ,evicap e vitamini 400 mg ve çinko kullanıyordu . E vitamini bitti Ocak sonunda tekrar test vericez sayı ve hız problemimiz vardı sizce tekrar almalı mıyım e vitamini yada onun yerine başka vitamin almalı mıyım ki ?1 aydır keçiboynuzu suyuda içiyordu sadece 1 haftadır içemedi alamadığımız için bugün alacağız onada devam edecek

Canım üroloji doktoruna gittiğimizde bize vitaminler vermişti (Promen K , Omepa Q10) 3 ay kullan demişti eşime. Biz bittikçe aldık bu 4. Ayımız şimdi tüp bebeğe başlıyoruz doktorumuz bu vitaminlere devam dedi eşime.

Canim bende burada okudum evicap karaciğer yağlanması yapıyormuş galiba bizde kullanıyoruz ama ben bir dahaki ay almicam testej sonra doktorunuzdan vitamin isteyebilirsiniz inşallah fayda etmiştir

Bunları araştırayım o zaman ben birde teşekkür ediyorum

Canim bende burada okudum evicap karaciğer yağlanması yapıyormuş galiba bizde kullanıyoruz ama ben bir dahaki ay almicam testej sonra doktorunuzdan vitamin isteyebilirsiniz inşallah fayda etmiştir
Evet canım onubende okumuştum arkadaşın dediği vitaminleri araştırayım birde olmazsa onlarla devam ederiz doktora gidene kadar

Ne sorunuz var bizim hareket hız sayi morfoloji hepsi var ama Allah büyük dua edelim
Bizimde öyle hız sayı düşük sınırlarda morfolojide 3 tü yanlış hatırlamıyorsam . Allah büyük dediğin gibi o istemezse bizim kullandıklarımız hiç bir işe yaramaz biz elimizden geleni yapmakla mükellefiz gerisi Allah’a kalmış allah daha fazla aratmaz inşallah ne diyelim

Amin inşallah burdaki herkes hamile haberini alırız çünkü bu durumu ancak yaşayan anliyor

Arkadaşlar maca bitsini erkekte sperm için çok faydalıymis kullanan fayda goren varmı kapsül olarak almayı düşünüyorum dönüş yapabilirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…