• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Sperm problemleri(hiz,sayi,morfoliji)adım adim tedavi sureclerimizi paylasalim konusalim buyrun 😊

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Promen k 3 ay bizde kullandık onun arkasından incir kürü ve macunhane sayfasından macun almistik hangisi faydalı oldu bilmiyorum.ama evicap kullanan çok e vitamini önemliymiş
İncir kürünü bende yapıyorum hergun omega 3ün içinde 100 mg E vitamini var promenknın içinde de 100 mg var toplamda günlük 200 mg E vitamini alıyor yeterli mi acaba

İncir kürünü bende yapıyorum hergun omega 3ün içinde 100 mg E vitamini var promenknın içinde de 100 mg var toplamda günlük 200 mg E vitamini alıyor yeterli mi acaba
200 mg vitamin öneriyorlar genellikle ben bide morfoloji için çoban çökerten çayı yapıyorum faydalı diye okumuştum

canim biz tam 11 aydir deniyorduk ilk once ben hormonlarima baktirdim tsh yuksekti dusuruldu sonra esime cok israr ettim sen git spemde problem yoksa ben tum kontrolleri yaptiryim diye ama ikna olmasi 6 ayi buldu ilk ekimde gitti esim yasadigimiz sehrin laboratuari cok gelismis degildi o yuzden morafoloji ml deki sperm sayimiz gibi ayriliyi bilmiyoruz ama 44 milyon sperm sayisi 15 ileri hizli 10 yavas hareketli 45 50 gibi hareketsiz 80 de canlilik orani vardi ilk urolog adini hic duymadigim bi ilac yazdi ve hic yorum yapmadi ben burda arastirarak sperra isimli takviyeyi almaya karar verdim eczaci da bize l karninin hareket icin en onemlisi dedi o ilacin icinde de o vardi. bi ay duzenli ilac kullandi ama yaninda arada unutuyorsu keciboynuzu ozu icti. bi sonraki ay test verdik toplam sperm 56 milyon ileri hareket 21 yavas hareket 44 olmustu bize doktor ultrason cektirin dedi 15 gun sonraya gun verdi ama gidemedik biz ultrasonada. sperranin bittigi ay proxeed plus denemek istedim onu aldik tam paket bitene kadarda onu kullandi onumuzdeki haftaya randevu almistik tekrar baktiecaktik ama cok sukue bebegimizi randevudan once ogrendik bz toplamda 1 2 ay kullandik takviye bunlarin yaninda ne kadar faydasi oldu bilmem bitter cikolata her aksam yedi nar yedi 2 3 gune bir nohut yemegi haftada bir yaptim ve keciboynuzu ozunu hic birakmadik bazen sabah aksam atladigi oluyordu. sigarayi azaltti ama oyle cok degil gunde 5 tane falan iciyordu. bide benim en cok iliski sıklıgi kafami karistoriyordu cunku 3 gunluk perhizle bu sonuc cikiyorsa hergun iliski olsugunda hizon dusecegine inaniyordum. ovu testi kullanmadim ama ben cumartesi akinti gordum pazar degerlendirdim pazartesi bi akinti daha gordum pazartesiyi degerlendirdim baskada iliski olmadi. aklima gelen her sey burda sperra bizim hizi artirsi ozellille yavas hareket 15ten 44e cikinca doktor bu deger ii olur demisti. kizlar manevi olarakta ben hep meryem suresini okudum cok dua ettik tabi insallah hayirlisini verir Allah hepimize bende saglicakla kalp atisini duyarim. aklimdakilerin hepsini yazdim yinede bi sey olursa cevaplarim.
Canm bidaha kan verdin mi?

yok canim vermedim haftaya pazartesi doktor randevum var o zamana kadar herhangi bi sey yapmicam.
Canım aldığın macunu kardeşime vercem demiştin kullanıp sonuç alırsa yazabilir misin bende bir ay daha deneyip olmazsa o macndan yaptırmayı düşünüyorum

Canım aldığın macunu kardeşime vercem demiştin kullanıp sonuç alırsa yazabilir misin bende bir ay daha deneyip olmazsa o macndan yaptırmayı düşünüyorum
tamam canim haberdar ederim suan gondermedim daha ama gondercem kisa zamanda.

Merhabaa yaklaşık 15 20 günüür burayı takip ediyorumm burdan çok blgi aldımm eşimn sonucu düzelme olursa yazıcamm demişttmm bizm ilk testimizdee total sper 84.4 milyon çıkmıştı şimdi 236mlyn olmşş sperm kanstryonu 42.4 den 118.3 çıkmış ileri hız 0.2 den 2.7 yavaş ileri 0.2 den 17.8 toplm hareket 9dan 29.4 olmşş şu ileri hzmzz daha şükselmeli inşlhh düzlirr odaa🙏🙏🙏
Ne kullandınız yükselmesi için birde morfolojiniz kaçtı?

Ne kullandınız yükselmesi için birde morfolojiniz kaçtı?
doktor bize klomen devit b12 vitamini folibol ve şu pahalı ilaçlarından birini vermişti onun ismi şuan aklımda yok eve gidince bakar yazarım biz ilk olarak paketli ürün abur cubur yemeyi bıraktık her akşam havuç portakal ve mandalina suyu sıktım içti her gün bir muz kuruyemiş fındık fıstık badem kaju gibi haftada bir gün kesin balık nohut yemeği salata karnıbahar brokoli falan eti yemedik elimizden geldiğince tavuk zaten yemeyin demişti doktor

doktor bize klomen devit b12 vitamini folibol ve şu pahalı ilaçlarından birini vermişti onun ismi şuan aklımda yok eve gidince bakar yazarım biz ilk olarak paketli ürün abur cubur yemeyi bıraktık her akşam havuç portakal ve mandalina suyu sıktım içti her gün bir muz kuruyemiş fındık fıstık badem kaju gibi haftada bir gün kesin balık nohut yemeği salata karnıbahar brokoli falan eti yemedik elimizden geldiğince tavuk zaten yemeyin demişti doktor
Benim eşime de tavuk et yeme demiş bizde yemiyoruz haftada bir nohut yada kuru fasulye yapıyorum 2 ay boyunca ceviz fındık badem yer fıstığı yedi bu ay almadık sadece ceviz yiyor her akşam muz portakal elma yiyor keçiboynuzu özü yediği için havuç suyu vermedim ama salatalara koydum biraz nar suyu sıktım nerdeyse her gün. Şimdi kv bizde kalıyor bişey yapamıyorum günlük çakşır kaynatıp iciriyordum birde zeytinyağında bekletilmiş kuru incir kabak çekirdeği yiyor. Dediğin gibi abur cuburu paketli gıdayı en önemlisi sigarayı biraktik sağlıksız olan her şeyi hayatımızdan çıkardık eşim bol giymeye dikkat ediyor inşallah faydasını görürüz bizde 2 ay oldu henüz. Doktor promen k ve omega 3 vermişti verdiği omega 3ün epa ve dha oranı düşüktü onu degistirdim ben.

Benim eşime de tavuk et yeme demiş bizde yemiyoruz haftada bir nohut yada kuru fasulye yapıyorum 2 ay boyunca ceviz fındık badem yer fıstığı yedi bu ay almadık sadece ceviz yiyor her akşam muz portakal elma yiyor keçiboynuzu özü yediği için havuç suyu vermedim ama salatalara koydum biraz nar suyu sıktım nerdeyse her gün. Şimdi kv bizde kalıyor bişey yapamıyorum günlük çakşır kaynatıp iciriyordum birde zeytinyağında bekletilmiş kuru incir kabak çekirdeği yiyor. Dediğin gibi abur cuburu paketli gıdayı en önemlisi sigarayı biraktik sağlıksız olan her şeyi hayatımızdan çıkardık eşim bol giymeye dikkat ediyor inşallah faydasını görürüz bizde 2 ay oldu henüz
canım inanarak yaptınmı gerçekten faydası oluyor değerlerini bilmiyorum ama bizim ileri hız gerçekten çok kötüydü sayımız iyiydi ama ilk testimizde yüzde 91 hareketsizdi düşün ikinci testimizde 70 lerde bir şeye düşmüştü allahın izniyle sen inan düzelicektir bu arada tek paketli gıdamız bitter çikolataydı canım onuda yedirmiştim her gün olmasada arada yiyordu bu yüksek olan kakao oranı ondan almıştık

canım inanarak yaptınmı gerçekten faydası oluyor değerlerini bilmiyorum ama bizim ileri hız gerçekten çok kötüydü sayımız iyiydi ama ilk testimizde yüzde 91 hareketsizdi düşün ikinci testimizde 70 lerde bir şeye düşmüştü allahın izniyle sen inan düzelicektir bu arada tek paketli gıdamız bitter çikolataydı canım onuda yedirmiştim her gün olmasada arada yiyordu bu yüksek olan kakao oranı ondan almıştık
Canım ikinci sayfada değerlerimiz var biz bitter çikolatayı evden eksik etmiyoruz hergun yiyor. Ama en büyük sorunumuz 0 olan morfoloji onu düzeltebilsek diğer değerler daha kolay yükseliyor

Canım ilk sayfada değerlerimiz var biz bitter çikolatayı evden eksik etmiyoruz hergun yiyor. Ama en büyük sorunumuz 0 olan morfoloji onu düzeltebilsek diğer değerler daha kolay yükseliyor
değerleriniz aslında iyi morfoloji dışında morfolojide düzelicektir mutlaka düzenlen çok okumuştum canım

Back
X