Sayının az ml de en az 15 milyon veya 20 milyon diyorlar . Bizim mesela hareketli sperm yüzde 52 ama ileri hızlı yüzde 5 olduğu için az dedi doktor yani o harekette ne kadarı ileri hızlı onu bilemediğim için bir şey diyemiyorum ama ilk defa verdiyseniz düzelebilir değişiyor sonuçlarbu testi devlet hastanesinin tüp bebek merkezinde yaptırdık
aynen en iyisi doktorun görmesiDoktorunuzla görüşün bi onlar daha iyisini bilir tabi
bu saydığın keçi boynuzu ceviz falan baya fayda ediyor mu
bizede zor dedi canım 2 yıldır istiyorum olmadıayni degerle bize olur dediler.
canım geçen yılda yapmıştım keçi boynuzu ama 1 ay felan yaptım sonrada test vermedik geçen yılki 24 1 ay önce yaptırdı testi 16. faydasını gören çok olmuş ben düzenli yapıcam inşallah. keçi boynuzu, saf zeytin yağına incir, nar, havuç, kuruyemiş, bitter çikolata bunları yediriyorum şimdi. bide aktardan macun aldım bitki çayıyla beraber onları kullanıyoruzbu saydığın keçi boynuzu ceviz falan baya fayda ediyor mu
İleri hız yüzde 32 diyor doktorlar en az ama düzelebilir.siz doktora gittiniz mi rahim filmi falan her şey yapıldı mıcanım geçen yılda yapmıştım keçi boynuzu ama 1 ay felan yaptım sonrada test vermedik geçen yılki 24 1 ay önce yaptırdı testi 16. faydasını gören çok olmuş ben düzenli yapıcam inşallah. keçi boynuzu, saf zeytin yağına incir, nar, havuç, kuruyemiş, bitter çikolata bunları yediriyorum şimdi. bide aktardan macun aldım bitki çayıyla beraber onları kullanıyoruz
canım benim tüplerim kapalıydı istanbul ecomara gittim tüpler açıldı orda. yine gebelik olmayınca eşim test verdi sorun çıktı yani ondadaİleri hız yüzde 32 diyor doktorlar en az ama düzelebilir.siz doktora gittiniz mi rahim filmi falan her şey yapıldı mı
Eşim pek sevmez ama denicem inşallah doktora gittikten sonracanım geçen yılda yapmıştım keçi boynuzu ama 1 ay felan yaptım sonrada test vermedik geçen yılki 24 1 ay önce yaptırdı testi 16. faydasını gören çok olmuş ben düzenli yapıcam inşallah. keçi boynuzu, saf zeytin yağına incir, nar, havuç, kuruyemiş, bitter çikolata bunları yediriyorum şimdi. bide aktardan macun aldım bitki çayıyla beraber onları kullanıyoruz
bende aynen bunları verıyorum ek olarak impryl dıe ilaç kullanıyoruzcanım geçen yılda yapmıştım keçi boynuzu ama 1 ay felan yaptım sonrada test vermedik geçen yılki 24 1 ay önce yaptırdı testi 16. faydasını gören çok olmuş ben düzenli yapıcam inşallah. keçi boynuzu, saf zeytin yağına incir, nar, havuç, kuruyemiş, bitter çikolata bunları yediriyorum şimdi. bide aktardan macun aldım bitki çayıyla beraber onları kullanıyoruz
sevecek valla canım her zorluğu bizler çekiyoruz kusura bakmasınlar onların yaptığında ne var en güzel besinleri yiyolarEşim pek sevmez ama denicem inşallah doktora gittikten sonra ☺
bize ilaç verdi doktor ama aktarım bu ay ilaç alma macunla devam edelim önümüzdeki ay tekrar test verin duruma göre hareket ederiz dedibende aynen bunları verıyorum ek olarak impryl dıe ilaç kullanıyoruz
Sayınız kaç peki?Biliyorum cnm doktorlar oyle diyor biz kaan aydos a gittik onunda yorumu boyle oldu
Normal yolla olabilir ama surec uzayacaktır dedi. Normal oran 4 ve üzeridir altında olup hamile kalanlar mucizeyi yasamıslar
6 yıldır bu işin işindeyim sayısız makale okudum bununla ilgili. Bizim ki %1 morfoloji ve tüp bebekte bile embriyo 1 tane cıkıyor anca
Embriyologların soylediği tek sey morfolojik olarak cok kotu ve bu kalıtsal bir hastalık tedavisi yok.
Nasip canim bir tane olsa yetiyo sonucta Allah buyuk olur instüp bebek denedik canım ama boş gebelik oldu maalesef. eşimin geçen seneki sonuçlarına baktım ileri hız 24 müş. bu yılda 15 baya azalma olmuş nolacak bilmiyorum
Biliyorum cnm doktorlar oyle diyor biz kaan aydos a gittik onunda yorumu boyle oldu
Normal yolla olabilir ama surec uzayacaktır dedi. Normal oran 4 ve üzeridir altında olup hamile kalanlar mucizeyi yasamıslar
6 yıldır bu işin işindeyim sayısız makale okudum bununla ilgili. Bizim ki %1 morfoloji ve tüp bebekte bile embriyo 1 tane cıkıyor anca
Embriyologların soylediği tek sey morfolojik olarak cok kotu ve bu kalıtsal bir hastalık tedavisi yok.
İnşallah canımNasip canim bir tane olsa yetiyo sonucta Allah buyuk olur ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?