• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Sperm problemleri(hiz,sayi,morfoliji)adım adim tedavi sureclerimizi paylasalim konusalim buyrun 😊

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bu testi devlet hastanesinin tüp bebek merkezinde yaptırdık
Sayının az ml de en az 15 milyon veya 20 milyon diyorlar . Bizim mesela hareketli sperm yüzde 52 ama ileri hızlı yüzde 5 olduğu için az dedi doktor yani o harekette ne kadarı ileri hızlı onu bilemediğim için bir şey diyemiyorum ama ilk defa verdiyseniz düzelebilir değişiyor sonuçlar

M Mlekee
canım bende sorayım bari
geçen yıl ileri hız 24 sonucu öğrendiğimde keçi boynuzu felan yaptım baya ceviz fındık onları zaten çok yer. pekte üstünde durmamıştık.
bu yıl yine verdi ileri hız 16 a düşmüş doktor normal gebelik olmaz dedi bana

M Mlekee
canım bende sorayım bari
geçen yıl ileri hız 24 sonucu öğrendiğimde keçi boynuzu felan yaptım baya ceviz fındık onları zaten çok yer. pekte üstünde durmamıştık.
ayni degerle bize olur dediler.

M Mlekee
canım bende sorayım bari
bu saydığın keçi boynuzu ceviz falan baya fayda ediyor mu

bu saydığın keçi boynuzu ceviz falan baya fayda ediyor mu
canım geçen yılda yapmıştım keçi boynuzu ama 1 ay felan yaptım sonrada test vermedik geçen yılki 24 1 ay önce yaptırdı testi 16. faydasını gören çok olmuş ben düzenli yapıcam inşallah. keçi boynuzu, saf zeytin yağına incir, nar, havuç, kuruyemiş, bitter çikolata bunları yediriyorum şimdi. bide aktardan macun aldım bitki çayıyla beraber onları kullanıyoruz

canım geçen yılda yapmıştım keçi boynuzu ama 1 ay felan yaptım sonrada test vermedik geçen yılki 24 1 ay önce yaptırdı testi 16. faydasını gören çok olmuş ben düzenli yapıcam inşallah. keçi boynuzu, saf zeytin yağına incir, nar, havuç, kuruyemiş, bitter çikolata bunları yediriyorum şimdi. bide aktardan macun aldım bitki çayıyla beraber onları kullanıyoruz
İleri hız yüzde 32 diyor doktorlar en az ama düzelebilir.siz doktora gittiniz mi rahim filmi falan her şey yapıldı mı

İleri hız yüzde 32 diyor doktorlar en az ama düzelebilir.siz doktora gittiniz mi rahim filmi falan her şey yapıldı mı
canım benim tüplerim kapalıydı istanbul ecomara gittim tüpler açıldı orda. yine gebelik olmayınca eşim test verdi sorun çıktı yani ondada

Eşim pek sevmez ama denicem inşallah doktora gittikten sonra ☺️

bende aynen bunları verıyorum ek olarak impryl dıe ilaç kullanıyoruz

Biliyorum cnm doktorlar oyle diyor biz kaan aydos a gittik onunda yorumu boyle oldu
Normal yolla olabilir ama surec uzayacaktır dedi. Normal oran 4 ve üzeridir altında olup hamile kalanlar mucizeyi yasamıslar
6 yıldır bu işin işindeyim sayısız makale okudum bununla ilgili. Bizim ki %1 morfoloji ve tüp bebekte bile embriyo 1 tane cıkıyor anca
Embriyologların soylediği tek sey morfolojik olarak cok kotu ve bu kalıtsal bir hastalık tedavisi yok.
Sayınız kaç peki?

Biliyorum cnm doktorlar oyle diyor biz kaan aydos a gittik onunda yorumu boyle oldu
Normal yolla olabilir ama surec uzayacaktır dedi. Normal oran 4 ve üzeridir altında olup hamile kalanlar mucizeyi yasamıslar
6 yıldır bu işin işindeyim sayısız makale okudum bununla ilgili. Bizim ki %1 morfoloji ve tüp bebekte bile embriyo 1 tane cıkıyor anca
Embriyologların soylediği tek sey morfolojik olarak cok kotu ve bu kalıtsal bir hastalık tedavisi yok.

Şunu bir izle istersen

Canım daha önce konuşmuştuk biliyosun. Eşimin ileri hızlı spermi 15 ve enfeksiyon varmış fazlasıyla. Doktor normal gebelik zor demişti bana yarın adet günüm ne kadar doğru bilmiyorum ama çıkan test sonucum bu. Eğer yarın öğlene kadar adet olmazsam kan vericem

Eklentiler

• 20191216_181838.webp
    20191216_181838.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 45
Back
X