• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Sperm problemleri(hiz,sayi,morfoliji)adım adim tedavi sureclerimizi paylasalim konusalim buyrun 😊

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar ya içim kararmasın dua edin inşallah ya ☹️
Ah kuzumm ben ne yaşıyorum bide bana sor içim şişiyor . Öğrendik öğreneli bazen unutur gibi yapıyorum bugün yemekte aklıma geldi iştahım durduu . Bazen hiç olmayacak gibi hissediyorum. Bazen rabbim hiç olmaz diyenlere nasip ediyo bizede eder diyorum . Piskolojikmen ben gibi olan varmı aceba 😕 karamsar olma en az zaten 3 sperm testi diyolr tekrarlatın daha detaylı bakılan bi yere gidin

Ah kuzumm ben ne yaşıyorum bide bana sor içim şişiyor . Öğrendik öğreneli bazen unutur gibi yapıyorum bugün yemekte aklıma geldi iştahım durduu . Bazen hiç olmayacak gibi hissediyorum. Bazen rabbim hiç olmaz diyenlere nasip ediyo bizede eder diyorum . Piskolojikmen ben gibi olan varmı aceba 😕 karamsar olma en az zaten 3 sperm testi diyolr tekrarlatın daha detaylı bakılan bi yere gidin
Allah dilerse olur canım ya karamsar olmicam daha ilk yaptı eşim bakalım doktor ne dicek

Allah dilerse olur canım ya karamsar olmicam daha ilk yaptı eşim bakalım doktor ne dicek
Ama zor bi süreç bence zaman kaybetmeyin aşılama şu bu tüp bebek en mantıklısı hem zaman kaybı boş şeylere harcamıyosun hemde piskolojikmen her gün yıpratmıyosun biz eylülde öğrendik . Yurt dılında yaşadımız için martta yaptıralım dedik çünki kasımdada hsg istenildi benden aama varya o mart hiç gelmiyo sanki . Eşime bazen lütfen şubatta gidelim diyorum 1 ayla ne kaybedersin diyo . Ben hergün kafama takıyorum yapım gereği böyle en ufak şeyi milyon senaryoya çevirrim

Bende hikayemi yazayim 1.5 yillik evliyim ve çocuğumuz olmuyo kaynanamgil bana içirmediği şey kalmadi doktora götürdüler en son hiç birşeyim yoktu bütün testleri yaptirdilar. Sonra eşime baktirdilar ve doktor ona varikosel demiş ama 1 ay boyunca benden saklamişlar eşimin sorununu sonra eşimin sonuçlari geçti elime ve ben o gün öğrendim o kadar üzüldüm ki herkesin benden saklamasına ve sordum niye sakladiniz diye sonra bana kizdilar ailene söylersen öldürürüz diye ve sonra eşim ameliyat oldu herkese fitiktan oldugunu söylediler ve şuan eşim 9 aydir ameliyat olalı sonuçlari çok güzel 40 milyon oldu spermleri ameliyattan önce 7 milyondu
bu mantigi anlamiyorum bizdede kaynanam hep bana sorardi herbay gel sana tup bebek yaptiriyim falan derdi simdi problemin esimden oldugunu ogrensigi gunden beri cocuk mevsuzu gecmiyor bile. herkes neysede esini anlayamadim ben Allah yardimcin olaun ne deyim.

kizlar bu arada yorumlarinizi okudum benimde icimi karartiniz evet hastaliklar tedavi edilmedi degerler herkesle ayni olmali hersey normal olmali ki hamile kalalim bu yuzden bazen umutsuzluga kapilmak hakkimiz ama benim kalben en cok inandigim sey kaderdir eminim sizinde oyle ama zor zamanlarda bunj aklimiza getirmemiz lazim 0 hareketle hamile olanda gorduk 0 morfolojiyle anne olanda menepoz teshisine ragmen hamile olamda var benim arkadasima cocukken solemislerdi senim cocugun olmaz diye simdi bebegi 6 aylik. hic bie sorun gorunmeyip hamile kalamayanda cok fazla elimizden geleni yapalim tedavihi uygulayalim Allaha siginalim verirse olacak o bizi anne babalar arasina yazdiysa olacak. buna inanalim icimizi karartmayip moral verelim birbirimize.

bu mantigi anlamiyorum bizdede kaynanam hep bana sorardi herbay gel sana tup bebek yaptiriyim falan derdi simdi problemin esimden oldugunu ogrensigi gunden beri cocuk mevsuzu gecmiyor bile. herkes neysede esini anlayamadim ben Allah yardimcin olaun ne deyim.
Amin inşalah Allah herkesin yardimcisi olsun

Yani tedaviyle düzelebilcek şeyler bunlar öyle değilmi arkadaşlar

Yani tedaviyle düzelebilcek şeyler bunlar öyle değilmi arkadaşlar
Yani sonuçta sperm var hiç yok değil .bilimsel olarak tedavisi yok fakat sperm her şeyden etkilen bir şeymiş bu takviye vitaminlerle düzelebilir düzelip hamile kalan da var olmayıp tüp bebek yaptıran da o yüzden.hiç bir zaman tüp bebeğin de garantisi yok zaten tutacak diye .elimizden geleni yapıp Allah’a bırakıcaz inş dualarımız kabul olur hakkımızda hayırlısı olur

Tüp bebek denediniz mi canim?su an keciboynuzu kurunu yapiyorum vitamin de kullaniyo esim insallah artar🙏kaan hocaya giderken baya umutlanmistim tedavide sonra hamile olanlari gorunce ama degerler normale dönmeden bitirdi tedaviyi hasari onemsiyo hoca ama ileri hiz sayi morfoloji hepsi onemli sonucta Allah yardimcimiz olsun🙏
tüp bebek denedik canım ama boş gebelik oldu maalesef. eşimin geçen seneki sonuçlarına baktım ileri hız 24 müş. bu yılda 15 baya azalma olmuş nolacak bilmiyorum

canım bu tahliller konusunda benimde bilgim yok geçen sene morfoloji 40,5 miş şimdiki testte 41,7

canım bu tahliller konusunda benimde bilgim yok geçen sene morfoloji 40,5 miş şimdiki testte 41,7
Tamam canım saol 🙂 eşimde sperm testi yaptı testte hiç ileri hız falan bişey yazmıyordu acaba her sperm testi farklımı oluyor ki

Tamam canım saol 🙂 eşimde sperm testi yaptı testte hiç ileri hız falan bişey yazmıyordu acaba her sperm testi farklımı oluyor ki
Canım sizin teste yazıyor progresif demek hareketli sperm demek ama ayırmamışlar ileri hareket yavaş hareket yerinde hareket diye toplamını yazmışşlar

Daha detaylı yapan yerde yaptırabilirsiniz test önemli olan ileri hızlı hareket diyor doktorlar döllenmiyi sağlayan oymuş

Back
X