Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah kuzumm ben ne yaşıyorum bide bana sor içim şişiyor . Öğrendik öğreneli bazen unutur gibi yapıyorum bugün yemekte aklıma geldi iştahım durduu . Bazen hiç olmayacak gibi hissediyorum. Bazen rabbim hiç olmaz diyenlere nasip ediyo bizede eder diyorum . Piskolojikmen ben gibi olan varmı acebaKızlar ya içim kararmasın dua edin inşallah ya![]()
Allah dilerse olur canım ya karamsar olmicam daha ilk yaptı eşim bakalım doktor ne dicekAh kuzumm ben ne yaşıyorum bide bana sor içim şişiyor . Öğrendik öğreneli bazen unutur gibi yapıyorum bugün yemekte aklıma geldi iştahım durduu . Bazen hiç olmayacak gibi hissediyorum. Bazen rabbim hiç olmaz diyenlere nasip ediyo bizede eder diyorum . Piskolojikmen ben gibi olan varmı acebakaramsar olma en az zaten 3 sperm testi diyolr tekrarlatın daha detaylı bakılan bi yere gidin
Ama zor bi süreç bence zaman kaybetmeyin aşılama şu bu tüp bebek en mantıklısı hem zaman kaybı boş şeylere harcamıyosun hemde piskolojikmen her gün yıpratmıyosun biz eylülde öğrendik . Yurt dılında yaşadımız için martta yaptıralım dedik çünki kasımdada hsg istenildi benden aama varya o mart hiç gelmiyo sanki . Eşime bazen lütfen şubatta gidelim diyorum 1 ayla ne kaybedersin diyo . Ben hergün kafama takıyorum yapım gereği böyle en ufak şeyi milyon senaryoya çevirrimAllah dilerse olur canım ya karamsar olmicam daha ilk yaptı eşim bakalım doktor ne dicek
bu mantigi anlamiyorum bizdede kaynanam hep bana sorardi herbay gel sana tup bebek yaptiriyim falan derdi simdi problemin esimden oldugunu ogrensigi gunden beri cocuk mevsuzu gecmiyor bile. herkes neysede esini anlayamadim ben Allah yardimcin olaun ne deyim.Bende hikayemi yazayim 1.5 yillik evliyim ve çocuğumuz olmuyo kaynanamgil bana içirmediği şey kalmadi doktora götürdüler en son hiç birşeyim yoktu bütün testleri yaptirdilar. Sonra eşime baktirdilar ve doktor ona varikosel demiş ama 1 ay boyunca benden saklamişlar eşimin sorununu sonra eşimin sonuçlari geçti elime ve ben o gün öğrendim o kadar üzüldüm ki herkesin benden saklamasına ve sordum niye sakladiniz diye sonra bana kizdilar ailene söylersen öldürürüz diye ve sonra eşim ameliyat oldu herkese fitiktan oldugunu söylediler ve şuan eşim 9 aydir ameliyat olalı sonuçlari çok güzel 40 milyon oldu spermleri ameliyattan önce 7 milyondu
Amin inşalah Allah herkesin yardimcisi olsunbu mantigi anlamiyorum bizdede kaynanam hep bana sorardi herbay gel sana tup bebek yaptiriyim falan derdi simdi problemin esimden oldugunu ogrensigi gunden beri cocuk mevsuzu gecmiyor bile. herkes neysede esini anlayamadim ben Allah yardimcin olaun ne deyim.
Yani sonuçta sperm var hiç yok değil .bilimsel olarak tedavisi yok fakat sperm her şeyden etkilen bir şeymiş bu takviye vitaminlerle düzelebilir düzelip hamile kalan da var olmayıp tüp bebek yaptıran da o yüzden.hiç bir zaman tüp bebeğin de garantisi yok zaten tutacak diye .elimizden geleni yapıp Allah’a bırakıcaz inş dualarımız kabul olur hakkımızda hayırlısı olurYani tedaviyle düzelebilcek şeyler bunlar öyle değilmi arkadaşlar
tüp bebek denedik canım ama boş gebelik oldu maalesef. eşimin geçen seneki sonuçlarına baktım ileri hız 24 müş. bu yılda 15 baya azalma olmuş nolacak bilmiyorumTüp bebek denediniz mi canim?su an keciboynuzu kurunu yapiyorum vitamin de kullaniyo esim insallah artarkaan hocaya giderken baya umutlanmistim tedavide sonra hamile olanlari gorunce ama degerler normale dönmeden bitirdi tedaviyi hasari onemsiyo hoca ama ileri hiz sayi morfoloji hepsi onemli sonucta Allah yardimcimiz olsun
![]()
morfolojidede düşme olur mu canım yoksa hep sabitmi kalırtüp bebek denedik canım ama boş gebelik oldu maalesef. eşimin geçen seneki sonuçlarına baktım ileri hız 24 müş. bu yılda 15 baya azalma olmuş nolacak bilmiyorum
Tamam canım saolcanım bu tahliller konusunda benimde bilgim yok geçen sene morfoloji 40,5 miş şimdiki testte 41,7
bizim testte tazıyor canım ayrıntılı. istersen buraya yükle bizimkiyle karşılaştırayımTamam canım saoleşimde sperm testi yaptı testte hiç ileri hız falan bişey yazmıyordu acaba her sperm testi farklımı oluyor ki
Canım sizin teste yazıyor progresif demek hareketli sperm demek ama ayırmamışlar ileri hareket yavaş hareket yerinde hareket diye toplamını yazmışşlarTamam canım saoleşimde sperm testi yaptı testte hiç ileri hız falan bişey yazmıyordu acaba her sperm testi farklımı oluyor ki
peki normalmi sonuçCanım sizin teste yazıyor progresif demek hareketli sperm demek ama ayırmamışlar ileri hareket yavaş hareket yerinde hareket diye toplamını yazmışşlar
bu testi devlet hastanesinin tüp bebek merkezinde yaptırdıkDaha detaylı yapan yerde yaptırabilirsiniz test önemli olan ileri hızlı hareket diyor doktorlar döllenmiyi sağlayan oymuş