Erkek İnfertilitesi Sperm problemleri(hiz,sayi,morfoliji)adım adim tedavi sureclerimizi paylasalim konusalim buyrun 😊

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
dogru canim fark buyuk kullanilan bi sey mi zarar mi verdi acaba. yada ne biliyim bi hastalik falan dusurur grip gibi enfeksiyon gibi aklimada baska bi sebep gelmiyor

konulari karistirirken okudum kizlar siz gormezsenid diye burayada yapistirdim.
1) İyi bir multivitamin (çinko en az 15 mg, vitamin d içerecek ve selenyumda olaca) pahrmaton olur gnc olur veya solgar olur marka güvenilir olsun siz içindekilere bakın. sağlıklı ve canlı sperm vitality
2) L-Arginin (günlük en az 1000 en fazla 3000 mg) sayı
3) L-Carnitin veya Acetyl L-Carnitin (günlük en az 500 en fazla 4500 mg) hareketlilik + kısmen sayı
4) Coenzyme Q10 (günlük en az 50 en fazla 200 mg) morfoloji + sayı + kısmen hareketlilik
5) Doğal takviyeler (her gün öğünlerden sonra 1 tatlı kaşığı keçi boyunuzu özü, 1 akşam havuç suyu 1 akşam muz ve mümkünse sabahları kahvaltıdan sonra 1 tatlı kaşığ arı sütü-bal-polen-propolis karışımı)

Hepsini internetten alabilirsin ben GNC veya SOLGAR öneririm.

sperm testinden anlar msnz acaba

canim anlamak demeyelim ama iste gidip geldigimiz doktorlardan ogrendiklerim nette takip ettigim doktorlara sordugum sorular arastirdiklarim burda okuduklarim konusunda bilgi paylasimi yapabiliriz.
Ben sperm testini paylaşim ne kadar bilirsen yorumla olur mu

Sperm testini anladığın kadar yorumla canım

Eklentiler

• P_20191212_185054_1.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 74
Sperm testini anladığın kadar yorumla canım
Cnm asılama onerirlerse kabul etme morfoloji 2 ile asılama da hamile kalma oranın yok gibi birsey. Vakit kaybeden tüp deneyin derim
Sayınız da düşük ama sayı her ay farklı cıkabilir vitaminlerle yukselebilir ama morfoloji yukselmiyor malesef. 4 ve üzeri normali sizin 2 arada cok yok ama yukselmiyor işte

yanlış çıkma ihtimali olabilir mi acaba

Yanlış yönlendirmeyin bence morfolojisi 2 olup doğal yolla hamile kalanı çok gördüm burada bizimki 0 morfoloji yinede tüp bebek demedi doktor

Bence de morfoloji düzelebiliyor öyle hamile kalan da çok okudum burda
Zaten aşılamanın normal ilişkiden bir farkı yok yaşınız küçükse 6 ay takviyelerle doğal deneyin değilse ve durumunuz müsaitse tüp bebeğe yönlenin çünkü tüp bebek zor bir süreç özellikle kadın için

Yaşım 27

Bende hikayemi yazayim 1.5 yillik evliyim ve çocuğumuz olmuyo kaynanamgil bana içirmediği şey kalmadi doktora götürdüler en son hiç birşeyim yoktu bütün testleri yaptirdilar. Sonra eşime baktirdilar ve doktor ona varikosel demiş ama 1 ay boyunca benden saklamişlar eşimin sorununu sonra eşimin sonuçlari geçti elime ve ben o gün öğrendim o kadar üzüldüm ki herkesin benden saklamasına ve sordum niye sakladiniz diye sonra bana kizdilar ailene söylersen öldürürüz diye ve sonra eşim ameliyat oldu herkese fitiktan oldugunu söylediler ve şuan eşim 9 aydir ameliyat olalı sonuçlari çok güzel 40 milyon oldu spermleri ameliyattan önce 7 milyondu

Yanlış yönlendirmeyin bence morfolojisi 2 olup doğal yolla hamile kalanı çok gördüm burada bizimki 0 morfoloji yinede tüp bebek demedi doktor
Biliyorum cnm doktorlar oyle diyor biz kaan aydos a gittik onunda yorumu boyle oldu
Normal yolla olabilir ama surec uzayacaktır dedi. Normal oran 4 ve üzeridir altında olup hamile kalanlar mucizeyi yasamıslar
6 yıldır bu işin işindeyim sayısız makale okudum bununla ilgili. Bizim ki %1 morfoloji ve tüp bebekte bile embriyo 1 tane cıkıyor anca
Embriyologların soylediği tek sey morfolojik olarak cok kotu ve bu kalıtsal bir hastalık tedavisi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…