dogru canim fark buyuk kullanilan bi sey mi zarar mi verdi acaba. yada ne biliyim bi hastalik falan dusurur grip gibi enfeksiyon gibi aklimada baska bi sebep gelmiyorİkisinde de hareketli sperm oranı ve ileri hareketli sperm oranı küsüratına kadar aynı. Öyle olunca da ileri hareketli sperm sayısı çok çok düşmüş oluyor. Değişkenlik olur ama bu kadarı da çok fazla değil mi?
sperm testinden anlar msnz acaba2017de acilan bi konuyu okurken biraz etkilendim genelde problemler ayni herkes kendi derdine care arayip birbirine moral vermis.
biz onlarin 2019 topigi olalim ve insallah simdi kafamizdaki belirsizliklerle dertlesirken birbirimize bebek haberleri verelim ☺
biz yaklasik 1 yildir bebek istiyoruz esimi ikna etme surecinden sonra bizde spermdeki sorunlarla tanistik. hic fikir sahibi degilken artik neredeyse tum ayrintilari bilir hale geldim ben kendi surecimi paylasmak istiyorum sizinle. ilk once ben hormon testleri falan yaptim onun disinda doktor vajinal muayeneye yumurta rezervine falan henuz ihtiyac yok dedi benim aklim ama hep esimde bi problem varsadaydi ve kotuyu cagirdim 5 ay gibi bi israr surecinden sonra esime test verdirdim. ilk sonucumuz toplam 39 milyon sperm 15 ileri hareket 20 yavas hareket kalan kisim hareketsiz ve yerinde hareketli 80 de canlilik. bulundugum sehirde sadece bunlara bakilabiliyor. morfolojiyi dna hasari baktirmadik ilk doktorumuz hic bilgi vermeden bize bi ilac yazip gonderdi ben ne soracagimi bile bilmeden odadan ciktim ve basladim arastirmaya sperra diye bi ilac takviyesi bulup kullandik yaninda keciboynuzu ozu onun disinda ufak tefek duzensiz takviyeler.baska bi doktora 1 ay sonra tekrar test verdik ileri hareket 21 yavas 42 ye yukselmis. varikosel icin ultrason gunu verdi ama sehir disina cikmak zorunda kaldik gidemedik hala askida o konu.simdi proxeed plus ve keciboynuzuna devam 2 ayda sure verdik kendimize hala bazi doktorlar icin bu dogal gebelik icin yeter bazilari asilama oneriyor. ben sakinlesip 2 ay denemekten yanayim zaten esimde ben bi daha gitmem yukselmis iste diye aksilik yapip duruyor ☺ sonra kendimde dahil hizli bi tedavi plani yapip baslayacagiz. uzun yazdim ama bu konuyu bu yuzden actim.
sizide tam burda sohbete bilgi ve tecrubelerimizi paylasmaya bekliyorumbide cikin cikin gelin dersem tam sabah kusagi kadin programlarina doncek burasi
canim anlamak demeyelim ama iste gidip geldigimiz doktorlardan ogrendiklerim nette takip ettigim doktorlara sordugum sorular arastirdiklarim burda okuduklarim konusunda bilgi paylasimi yapabiliriz.sperm testinden anlar msnz acaba
Ben sperm testini paylaşim ne kadar bilirsen yorumla olur mucanim anlamak demeyelim ama iste gidip geldigimiz doktorlardan ogrendiklerim nette takip ettigim doktorlara sordugum sorular arastirdiklarim burda okuduklarim konusunda bilgi paylasimi yapabiliriz.
Canım sayı az gibi benim anladığım da Yıkama işleme neden yapıldı o genelde aşılamada yapılıyorSperm testini anladığın kadar yorumla canım ☺
1mldeki sayı 5 milyon morfoloji %2 . 1 mlde en az 15 milyon olması gerek şu sonuca göre tüp bebek önerilmesi gerek . Sayı aşılama içinde azSperm testini anladığın kadar yorumla canım
Genel muayene bu bilmem ki aşılama falan , normal eşimle ikimiz tahlil yaptırdıkCanım sayı az gibi benim anladığım da Yıkama işleme neden yapıldı o genelde aşılamada yapılıyor
Valla hiç anlamıyom ki canım ya1mldeki sayı 5 milyon morfoloji %2 . 1 mlde en az 15 milyon olması gerek şu sonuca göre tüp bebek önerilmesi gerek . Sayı aşılama içinde az
Cnm asılama onerirlerse kabul etme morfoloji 2 ile asılama da hamile kalma oranın yok gibi birsey. Vakit kaybeden tüp deneyin derimSperm testini anladığın kadar yorumla canım
yanlış çıkma ihtimali olabilir mi acabaCnm asılama onerirlerse kabul etme morfoloji 2 ile asılama da hamile kalma oranın yok gibi birsey. Vakit kaybeden tüp deneyin derim
Sayınız da düşük ama sayı her ay farklı cıkabilir vitaminlerle yukselebilir ama morfoloji yukselmiyor malesef. 4 ve üzeri normali sizin 2 arada cok yok ama yukselmiyor işte
Kuzum total sayı yazmıyo ama 1 mldeki sayı 5 milyon istenilen 15 milyon aşılama içinde 8/9 milyon fiye biliyorumValla hiç anlamıyom ki canım ya
Yanlış yönlendirmeyin bence morfolojisi 2 olup doğal yolla hamile kalanı çok gördüm burada bizimki 0 morfoloji yinede tüp bebek demedi doktorCnm asılama onerirlerse kabul etme morfoloji 2 ile asılama da hamile kalma oranın yok gibi birsey. Vakit kaybeden tüp deneyin derim
Sayınız da düşük ama sayı her ay farklı cıkabilir vitaminlerle yukselebilir ama morfoloji yukselmiyor malesef. 4 ve üzeri normali sizin 2 arada cok yok ama yukselmiyor işte
Bence de morfoloji düzelebiliyor öyle hamile kalan da çok okudum burdaYanlış yönlendirmeyin bence morfolojisi 2 olup doğal yolla hamile kalanı çok gördüm burada bizimki 0 morfoloji yinede tüp bebek demedi doktor
Zaten aşılamanın normal ilişkiden bir farkı yok yaşınız küçükse 6 ay takviyelerle doğal deneyin değilse ve durumunuz müsaitse tüp bebeğe yönlenin çünkü tüp bebek zor bir süreç özellikle kadın içinBence de morfoloji düzelebiliyor öyle hamile kalan da çok okudum burda
Yaşım 27Zaten aşılamanın normal ilişkiden bir farkı yok yaşınız küçükse 6 ay takviyelerle doğal deneyin değilse ve durumunuz müsaitse tüp bebeğe yönlenin çünkü tüp bebek zor bir süreç özellikle kadın için
Guvenilir bir lab degilse yenileyin testiyanlış çıkma ihtimali olabilir mi acaba
Bende hikayemi yazayim 1.5 yillik evliyim ve çocuğumuz olmuyo kaynanamgil bana içirmediği şey kalmadi doktora götürdüler en son hiç birşeyim yoktu bütün testleri yaptirdilar. Sonra eşime baktirdilar ve doktor ona varikosel demiş ama 1 ay boyunca benden saklamişlar eşimin sorununu sonra eşimin sonuçlari geçti elime ve ben o gün öğrendim o kadar üzüldüm ki herkesin benden saklamasına ve sordum niye sakladiniz diye sonra bana kizdilar ailene söylersen öldürürüz diye ve sonra eşim ameliyat oldu herkese fitiktan oldugunu söylediler ve şuan eşim 9 aydir ameliyat olalı sonuçlari çok güzel 40 milyon oldu spermleri ameliyattan önce 7 milyondu2017de acilan bi konuyu okurken biraz etkilendim genelde problemler ayni herkes kendi derdine care arayip birbirine moral vermis.
biz onlarin 2019 topigi olalim ve insallah simdi kafamizdaki belirsizliklerle dertlesirken birbirimize bebek haberleri verelim ☺
biz yaklasik 1 yildir bebek istiyoruz esimi ikna etme surecinden sonra bizde spermdeki sorunlarla tanistik. hic fikir sahibi degilken artik neredeyse tum ayrintilari bilir hale geldim ben kendi surecimi paylasmak istiyorum sizinle. ilk once ben hormon testleri falan yaptim onun disinda doktor vajinal muayeneye yumurta rezervine falan henuz ihtiyac yok dedi benim aklim ama hep esimde bi problem varsadaydi ve kotuyu cagirdim 5 ay gibi bi israr surecinden sonra esime test verdirdim. ilk sonucumuz toplam 39 milyon sperm 15 ileri hareket 20 yavas hareket kalan kisim hareketsiz ve yerinde hareketli 80 de canlilik. bulundugum sehirde sadece bunlara bakilabiliyor. morfolojiyi dna hasari baktirmadik ilk doktorumuz hic bilgi vermeden bize bi ilac yazip gonderdi ben ne soracagimi bile bilmeden odadan ciktim ve basladim arastirmaya sperra diye bi ilac takviyesi bulup kullandik yaninda keciboynuzu ozu onun disinda ufak tefek duzensiz takviyeler.baska bi doktora 1 ay sonra tekrar test verdik ileri hareket 21 yavas 42 ye yukselmis. varikosel icin ultrason gunu verdi ama sehir disina cikmak zorunda kaldik gidemedik hala askida o konu.simdi proxeed plus ve keciboynuzuna devam 2 ayda sure verdik kendimize hala bazi doktorlar icin bu dogal gebelik icin yeter bazilari asilama oneriyor. ben sakinlesip 2 ay denemekten yanayim zaten esimde ben bi daha gitmem yukselmis iste diye aksilik yapip duruyor ☺ sonra kendimde dahil hizli bi tedavi plani yapip baslayacagiz. uzun yazdim ama bu konuyu bu yuzden actim.
sizide tam burda sohbete bilgi ve tecrubelerimizi paylasmaya bekliyorumbide cikin cikin gelin dersem tam sabah kusagi kadin programlarina doncek burasi
Biliyorum cnm doktorlar oyle diyor biz kaan aydos a gittik onunda yorumu boyle olduYanlış yönlendirmeyin bence morfolojisi 2 olup doğal yolla hamile kalanı çok gördüm burada bizimki 0 morfoloji yinede tüp bebek demedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?