Erkek İnfertilitesi Sperm problemleri(hiz,sayi,morfoliji)adım adim tedavi sureclerimizi paylasalim konusalim buyrun 😊

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ay canim hamilesin konusmustuk seninle benim esiminde ayniydi kan ver tam emin ol adetin gecti mi

Hanımlar merhaba benimde eşim bugün sperm testi verdi doktor bir sorun gözükmüyor hızı az ama bu da gebeliğe engel değil dedi birde siz bakar mısınız bende rahim filmi çekildim bugün hiç bir sorun çıkmadı çok şükür rabbime ama 1 yıldır korunmuyoruz gebe kalamadım 1.5 yıl önce düşük yapmıştım

Eklentiler

• IMG_20191216_160300.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 81
eger yanlis anlamadiysam ileri hiziniz 3 dusuk olan o suan ayri ayri bakilmiyor toplam harekete bakiliyor ama ileri hizda onemli yumurtanin dollenmesi icin

canim testin cizgisi dogru gibi bence hamilesin hatali testlerde dagilmis cizgiler oluyor bu baya net bi cizgi haber bekliykruz senden hayirlisi insallah.
canım bu kadar olumsuz şeyin içinde kendimi kaptırmakta istemiyorum. hayırlısı inşallah. hemen yazıcam size

Kurban olduğum Rabbimin vardır bir bildiği. ama sanki adet ağrılarım başladı hayırlısı inşallah
Canim zaten hamilelikte de olurmus adet agrilari herkes oyle diyor bence hamilesin hissediyorum ins banada umut olursuntestin adi ney bazi testler yaniltici olabilirmis cunku

Canim zaten hamilelikte de olurmus adet agrilari herkes oyle diyor bence hamilesin hissediyorum ins banada umut olursuntestin adi ney bazi testler yaniltici olabilirmis cunku
inşallah canım benim inşallah. valla canım her marka kullandım hemen hemen. ama şimdi kafam çok karıştı alttaki erken gebelik sabah yaptım üstekinide yeni yaptım ama çay felan içmiştim etkiler mi hiç bilmiyorum

Eklentiler

• 20191217_111638.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…