Ay canim hamilesin konusmustuk seninle benim esiminde ayniydi kan ver tam emin ol adetin gecti miCanım daha önce konuşmuştuk biliyosun. Eşimin ileri hızlı spermi 15 ve enfeksiyon varmış fazlasıyla. Doktor normal gebelik zor demişti bana yarın adet günüm ne kadar doğru bilmiyorum ama çıkan test sonucum bu. Eğer yarın öğlene kadar adet olmazsam kan vericem
Canım beklenen adet yarın kan tahlili yapmadan emin olmak istemiyorum dediğin gibiAy canim hamilesin konusmustuk seninle benim esiminde ayniydi kan ver tam emin ol adetin gecti mi
Insallah vardir canim bebisCanım beklenen adet yarın kan tahlili yapmadan emin olmak istemiyorum dediğin gibi
İnşallah canım inşallah. Sonrada sizlere yaptıklarımı anlatıcam.Insallah vardir canim bebis
Canım yaptırdın mı test hamileysen hayırlı olsunİnşallah canım inşallah. Sonrada sizlere yaptıklarımı anlatıcam.
Yarın öğlen gidicem eğer adet olmazsamCanım yaptırdın mı test hamileysen hayırlı olsun
canim testin cizgisi dogru gibi bence hamilesin hatali testlerde dagilmis cizgiler oluyor bu baya net bi cizgi haber bekliykruz senden hayirlisi insallah.Yarın öğlen gidicem eğer adet olmazsam
eger yanlis anlamadiysam ileri hiziniz 3 dusuk olan o suan ayri ayri bakilmiyor toplam harekete bakiliyor ama ileri hizda onemli yumurtanin dollenmesi icinHanımlar merhaba benimde eşim bugün sperm testi verdi doktor bir sorun gözükmüyor hızı az ama bu da gebeliğe engel değil dedi birde siz bakar mısınız bende rahim filmi çekildim bugün hiç bir sorun çıkmadı çok şükür rabbime ama 1 yıldır korunmuyoruz gebe kalamadım 1.5 yıl önce düşük yapmıştım
İnşallah hamilesindir canım ya sonucu paylaş bizimle çok merak ettimEğer gebelik çıkarsa yaptığım şeyleri anlatıcam size
canım bu kadar olumsuz şeyin içinde kendimi kaptırmakta istemiyorum. hayırlısı inşallah. hemen yazıcam sizecanim testin cizgisi dogru gibi bence hamilesin hatali testlerde dagilmis cizgiler oluyor bu baya net bi cizgi haber bekliykruz senden hayirlisi insallah.
inşallah canım. haber vericem hemenİnşallah hamilesindir canım ya sonucu paylaş bizimle çok merak ettim
haklisin canim ben olsam bende inanmazdim kanda gorene kadar.canım bu kadar olumsuz şeyin içinde kendimi kaptırmakta istemiyorum. hayırlısı inşallah. hemen yazıcam size
aynen canım doktor olumlu konuşmuş olsaydı yine umut bağlardım. daha 1 ay oldu test yapalıhaklisin canim ben olsam bende inanmazdim kanda gorene kadar.
Allah ol derse olur canım , Rabbimin mucizesine inan , olmaz diye bişey yokturaynen canım doktor olumlu konuşmuş olsaydı yine umut bağlardım. daha 1 ay oldu test yapalı
Kurban olduğum Rabbimin vardır bir bildiği. ama sanki adet ağrılarım başladı hayırlısı inşallahAllah ol derse olur canım , Rabbimin mucizesine inan , olmaz diye bişey yoktur
Canim zaten hamilelikte de olurmus adet agrilari herkes oyle diyor bence hamilesin hissediyorum ins banada umut olursunKurban olduğum Rabbimin vardır bir bildiği. ama sanki adet ağrılarım başladı hayırlısı inşallah
Bi kan testi yaptır emin ol canım belki yerleşme kanamasıdırKurban olduğum Rabbimin vardır bir bildiği. ama sanki adet ağrılarım başladı hayırlısı inşallah
inşallah canım benim inşallah. valla canım her marka kullandım hemen hemen. ama şimdi kafam çok karıştı alttaki erken gebelik sabah yaptım üstekinide yeni yaptım ama çay felan içmiştim etkiler mi hiç bilmiyorumCanim zaten hamilelikte de olurmus adet agrilari herkes oyle diyor bence hamilesin hissediyorum ins banada umut olursuntestin adi ney bazi testler yaniltici olabilirmis cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?