Bencede gidin bzde 3 yil once x hastanede yaptrdik degerler 55 milton hareket 19 du bisey olmaz olmaz olur daha gencsiniz dedi 3 yildir olmuyordu 1 tane de evladim oldugu icin saldi basindan. Esimin zaten gonlu yoktu tedavide onyuzden bi 3 yil daha bekledik 3 yil in sadece son 3 ayi sigarayi birakti dikkate aldi yani 4 aydir macun kullaniyor sigara nerdeyse hic alkol cok az bana kalsa hc olmamali ama dert anlatamiyorum. Sigarayi biraktiktan ve macunu kullandiktan sonra ilk kez 6 yil sonra kimysalngebelik gecirdim. Y hastanesine gttk degerler cok olmasa d artmis 66 mlyon hareket 21 e yukselmis yine yetmiyor ama kimyasal gecirdgm icin iyi diyor doktor. Asilama bekliyorum. Kendim bir macun kullaniyorum herhangi bir problemim yok ama sansi arttirmak icin. Smdi de incir ve zetinyagina basliyorum . Incir kurunu prolaktini olanlar yapamiyor. Sagolsu insta da esinin sifir sperm sayisiyle birden hamile kalan bi kizcagiz cok yardimci oldu hakkini helal etsin allah ondan razi olsun. Bilgiler verdi tamamen dogal beslenme tavuk yumurta koyden olacak hepsi paketli hazir gida yok. Sigara alkol yok. Cay kahve gazli icecekk kesinlikle yok yani marketten biraz uzak duracaksinz imkaniniz varsa dogal alin derim bzde ayni yontemlere basladik keci boynuzu pekmezi icms. Bize de aktarimiz soguk press olmali pkmezi dedi. O da bitki uzmani yarin yine gidecegin aktarimiza yine bilgi verrim cok uzun oldu
kendim sorularima cevap bulamadigim icin genelde herseyi ayrintiliyorum. Benim bu ay umudum var 6 yildir umudum var asilamaya gerek kalmadan olir insallah ❤