Ordaki hastanelere sor canım inşAllah yapan vardır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ordaki hastanelere sor canım inşAllah yapan vardır
Bisey sorabilir miyim morfoloji ve sayısı daha önce eşinizi kaçtı %20 ye bir anda yükselmiş onu merak ettim çok. Düşük muyduTeşekkürler ederim ❤ şuan %20 lerdr falan o ay hemen hamile kaldım hsg de çektirmiştim o da işe yaradı ama sonra kimyasal olduğunu öğrendim sonra üstüne geri kaldım hamile
Morfoloji hala 0 dı hareketlilik 10-12falandıBisey sorabilir miyim morfoloji ve sayısı daha önce eşinizi kaçtı %20 ye bir anda yükselmiş onu merak ettim çok. Düşük muydu
İleri hareketlilik mi toplam hareketlilik mi acaba 10 12 ydiMorfoloji hala 0 dı hareketlilik 10-12falandı
İleri hareketlilik 10-12 ydiİleri hareketlilik mi toplam hareketlilik mi acaba 10 12 ydi
Merhabalar su an hamile misiniz peki ilk testte hiz kacti kaca yukseldi bizde almayi dusunuyoruzda bu ilaciKızlar merhaba bu konuyu 3 ay önce açmıştım eşime tahlil yapıldı bugün değerli normal dönmüş opstravent ilacı tavsiye ederim biz çok faydası gördük inşallah bebek haberinide önümüzdeki ay veririm
Bizimde vitaminlerle %10 cikti ileri hiz morfoloji 1insallah bende olurum herhangi vitamin kur falan denediniz mi su an ne durumdasiniz?İleri harekete takılmayın 5 ve 10 arası değişen ileri hareket %2 morfoloji ile 3 kere kendim hamile kalıp her birini farklı haftalarda kaybettim vakti gelmemiştir daha
O yazımın üzerine 2 bebeğimi daha kaybettim artık duruyorum ŞuanlıkBizimde vitaminlerle %10 cikti ileri hiz morfoloji 1insallah bende olurum herhangi vitamin kur falan denediniz mi su an ne durumdasiniz?
Neden dusuk yaptiginizin sebebi belli degil mi pihtilasmadan falan oluyor diye biliyorum ben bende hic hamile kalamadimAllah yardimcimiz olsun hepimizin saglikli evlatlar nasip etsinO yazımın üzerine 2 bebeğimi daha kaybettim artık duruyorum Şuanlık
Eşimin değerleri yükseldi ama hala hamile değilim ileri hız yüzde 20 den yüzde 30 a yükseldi ilacvise yarıyorMerhabalar su an hamile misiniz peki ilk testte hiz kacti kaca yukseldi bizde almayi dusunuyoruzda bu ilaci
Neler kullanmıştınız? Ve ne kadar süre ?Eşimin değerleri yükseldi ama hala hamile değilim ileri hız yüzde 20 den yüzde 30 a yükseldi ilacvise yarıyor
Anladim canim Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin insallahEşimin değerleri yükseldi ama hala hamile değilim ileri hız yüzde 20 den yüzde 30 a yükseldi ilacvise yarıyor
Malesef belli değil 2.hamilelikten beri kan sulandırıcı kullanıyorum ancak işe yaramadıNeden dusuk yaptiginizin sebebi belli degil mi pihtilasmadan falan oluyor diye biliyorum ben bende hic hamile kalamadimAllah yardimcimiz olsun hepimizin saglikli evlatlar nasip etsin
Opstravent denen ilacı kullandık yanında keçi boynuzuNeler kullanmıştınız? Ve ne kadar süre ?
3 ayda yükseldiNeler kullanmıştınız? Ve ne kadar süre ?
Yok canım varikosel yok sayısı kaçtı sizinFyprk
varikosel va mıydı sizde ? benimde eşimde ileri hızı düşüktü neredeyse sizinkiyle aynıydı doktor varikosel ameliyat olun bir şansımız var dedi düzelmedi % 6 ileri hareketlilik ne yaptıysak değişmedi
morfoloji % 1 toplam sayı 10 milyon ileri hareketlilik % 6 yani yaklaşık 700 bine yakını hareketli yani morfoloji sorunu olduğundan dolayı ne kadarı düzgün onu bilemiyorum 6 senedir hamile kalamadımYok canım varikosel yok sayısı kaçtı sizin
Bizim sayı 60 mn morfolojiye bakilmadi henüz. Tüp bebek denediniz mi pekimorfoloji % 1 toplam sayı 10 milyon ileri hareketlilik % 6 yani yaklaşık 700 bine yakını hareketli yani morfoloji sorunu olduğundan dolayı ne kadarı düzgün onu bilemiyorum 6 senedir hamile kalamadım