biz bu mesajdan sonraki gün test veremedik canım bazı aksaklıklardan dolayı, testi bugün tekrarladık az önce sonuçları aldık
Mesajınla iyi denk geldi.
Ml sperm sayısı 18milyondan 44 milyona yükselmiş
İlk testte 4 ml örnek vermişiz bu sefer 5,5ml
yani önceki testteki total sperm sayısı 72milyonken bu testte 242milyona yükselmiş
İleri hareketlilik %30dan %45e yükselmiş
Toplam hareketlilik %50den %65e yükselmiş
Hareketsiz %50den %35e düşmüş
Morfoloji %9dan %15e yükselmiş
Baş anomalisi %86dan %80e düşmüş.
İki test örneği arasında tam 4 ay var. 20 Ağustos-20 Aralık. Gelelim bu sürede ben neler yaptım. İlk sonucu alınca çok üzüldük, eşim doktora gitmek istemedi. Oturdum günlerce araştırdım. Doğal keçiboynuzu pekmezi satın aldım köylü bi teyzeden. Her gün 1 yemek kaşığı onu verdim. Eşim cipse bayılır cips yaklaşık 4 aydır hayatımızda yok. Dar iç çamaşırı ve dar jean giymeyi bıraktı. Yaklaşık 2 aydır nar suyu içiyor düzenli olarak. Akşamları muhakkak fındık, ceviz, incir kurusu tüketiyoruz. Salatalarda havucu eksik etmiyoruz. Çok sık yapmasamda bu süreçte nohut yemeğini en azından 2 haftada 1 yapmaya gayret ettim. Bol bol domates çorbası tükettik yazdan yapılan domates konservelerinden. Bizde böyle güzel etkileri oldu çok şükür
Daha da iyi olması için bu şekilde beslenmeye devam edeceğiz inşallah. İnşallah size de şifa olur