Gebeliğe Hazırlık Sperm için vitamin takviyesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

birumitt

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
552
276
Kızlar eşim 3 ay önce covid geçirdi.. üstüne ben kimyasal gebelik yaşadım onun hemen arkasına da boş gebelik.. yarın kürtaj olacağım 😔

Bazı tetkikleri yaptık ve kalan tetkikleri de yapacağız.. Konuyu onlarla uzatmak istemiyorum..

Eşim covidden önce sperm değerleri normaldi.. Sadece morfoloji sınırda %4 idi. Yeni test verecek.. covidle bir alakası olmayadabilir..

Doktor bir ara argifertil verdi ama içeriği biraz zayıfmış diye okudum..

Bildiğiniz sperm için takviye vitamin varsa yazar mısınız 😔

Benim eşimde bir sorun yoktu sperm konusunda ama biz tüp bebeğe başvurduğumuzda repredo m diye bir ilaç önermişlerdi eşime

Kızlar eşim 3 ay önce covid geçirdi.. üstüne ben kimyasal gebelik yaşadım onun hemen arkasına da boş gebelik.. yarın kürtaj olacağım 😔

Bazı tetkikleri yaptık ve kalan tetkikleri de yapacağız.. Konuyu onlarla uzatmak istemiyorum..

Eşim covidden önce sperm değerleri normaldi.. Sadece morfoloji sınırda %4 idi. Yeni test verecek.. covidle bir alakası olmayadabilir..

Keçi boynuzu pekmezi ve proxeed plus kullandı tavsiye ederim ise yarıyor

Keçi boynuzu pekmezi ve proxeed plus kullandı tavsiye ederim ise yarıyor
Benimki de her gün içiyor cnm keçi boynuzu özü garanti olsun diye hatta saraçoğlundan alıyorum artık hatta şansa evin hemen önünde saraçoğlunun mağazası var 😀 proxeed araştırdım baya iyi yorumlar buldum sizde etki nasıl oldu

Benimki de her gün içiyor cnm keçi boynuzu özü garanti olsun diye hatta saraçoğlundan alıyorum artık hatta şansa evin hemen önünde saraçoğlunun mağazası var 😀 proxeed araştırdım baya iyi yorumlar buldum sizde etki nasıl oldu
Bizde baya etki etti ya hareketlilik olarak 18 den 22 ye çıktı 180 milyondan 400 milyona çıktı sonuncusu

Promenk öneririm

Konuyla alakasız ama boş gebelikte belirtiniz nasıldı sabah bulantıları oluyormu normal gebelik gibimi hissedilen

Arakdşlar bizim sonucuda yorumlayabilir misin 🙏
Screenshot_20211110_011829_com.google.android.apps.docs.jpg

Evet ilk başta göğüs şişkinliği hassasiyeti 7. Hafta itibari ile sabahları 10-15 dk hafif şiddette mide bulantısı oldu bendeki belirtiler
Gerçekten birebir aynı belirtilermiş boş gebelikte de.. cok ama çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede güzel haberler alırız sizden🙏

Sadece keçiboynuzu takviyesi mi kullandınız? Bizde 3 aydır keçiboynuzu pekmezi kullanıyoruz. Yarın test tekrarımız olacak kısmetse
Keçi boynuzu pekmezi proxeed plus ve adını unuttum başka takviye daha vardı

Siz ne zaman başladınız keçi boynuzuna

Sadece keçiboynuzu takviyesi mi kullandınız? Bizde 3 aydır keçiboynuzu pekmezi kullanıyoruz. Yarın test tekrarımız olacak kısmetse
Sonuçları bizimle de paylaşırmısınız bizde keçi boynuzu kullanıyoruz 1 ay olcak 3. Ayda bizde teste gidicez inşallah güzel sonuçlar alırsnz

Sonuçları bizimle de paylaşırmısınız bizde keçi boynuzu kullanıyoruz 1 ay olcak 3. Ayda bizde teste gidicez inşallah güzel sonuçlar alırsnz
biz bu mesajdan sonraki gün test veremedik canım bazı aksaklıklardan dolayı, testi bugün tekrarladık az önce sonuçları aldık ☺️ Mesajınla iyi denk geldi.
Ml sperm sayısı 18milyondan 44 milyona yükselmiş
İlk testte 4 ml örnek vermişiz bu sefer 5,5ml 🧿🧿🙈 yani önceki testteki total sperm sayısı 72milyonken bu testte 242milyona yükselmiş 🧿🧿🧿🧿
İleri hareketlilik %30dan %45e yükselmiş
Toplam hareketlilik %50den %65e yükselmiş
Hareketsiz %50den %35e düşmüş
Morfoloji %9dan %15e yükselmiş
Baş anomalisi %86dan %80e düşmüş.
İki test örneği arasında tam 4 ay var. 20 Ağustos-20 Aralık. Gelelim bu sürede ben neler yaptım. İlk sonucu alınca çok üzüldük, eşim doktora gitmek istemedi. Oturdum günlerce araştırdım. Doğal keçiboynuzu pekmezi satın aldım köylü bi teyzeden. Her gün 1 yemek kaşığı onu verdim. Eşim cipse bayılır cips yaklaşık 4 aydır hayatımızda yok. Dar iç çamaşırı ve dar jean giymeyi bıraktı. Yaklaşık 2 aydır nar suyu içiyor düzenli olarak. Akşamları muhakkak fındık, ceviz, incir kurusu tüketiyoruz. Salatalarda havucu eksik etmiyoruz. Çok sık yapmasamda bu süreçte nohut yemeğini en azından 2 haftada 1 yapmaya gayret ettim. Bol bol domates çorbası tükettik yazdan yapılan domates konservelerinden. Bizde böyle güzel etkileri oldu çok şükür 😌 Daha da iyi olması için bu şekilde beslenmeye devam edeceğiz inşallah. İnşallah size de şifa olur 🧿

biz bu mesajdan sonraki gün test veremedik canım bazı aksaklıklardan dolayı, testi bugün tekrarladık az önce sonuçları aldık ☺️ Mesajınla iyi denk geldi.
Ml sperm sayısı 18milyondan 44 milyona yükselmiş
İlk testte 4 ml örnek vermişiz bu sefer 5,5ml 🧿🧿🙈 yani önceki testteki total sperm sayısı 72milyonken bu testte 242milyona yükselmiş 🧿🧿🧿🧿
İleri hareketlilik %30dan %45e yükselmiş
Toplam hareketlilik %50den %65e yükselmiş
Hareketsiz %50den %35e düşmüş
Morfoloji %9dan %15e yükselmiş
Baş anomalisi %86dan %80e düşmüş.
İki test örneği arasında tam 4 ay var. 20 Ağustos-20 Aralık. Gelelim bu sürede ben neler yaptım. İlk sonucu alınca çok üzüldük, eşim doktora gitmek istemedi. Oturdum günlerce araştırdım. Doğal keçiboynuzu pekmezi satın aldım köylü bi teyzeden. Her gün 1 yemek kaşığı onu verdim. Eşim cipse bayılır cips yaklaşık 4 aydır hayatımızda yok. Dar iç çamaşırı ve dar jean giymeyi bıraktı. Yaklaşık 2 aydır nar suyu içiyor düzenli olarak. Akşamları muhakkak fındık, ceviz, incir kurusu tüketiyoruz. Salatalarda havucu eksik etmiyoruz. Çok sık yapmasamda bu süreçte nohut yemeğini en azından 2 haftada 1 yapmaya gayret ettim. Bol bol domates çorbası tükettik yazdan yapılan domates konservelerinden. Bizde böyle güzel etkileri oldu çok şükür 😌 Daha da iyi olması için bu şekilde beslenmeye devam edeceğiz inşallah. İnşallah size de şifa olur 🧿
Yaaaaaa aşırı aşır mutlu oldum bu mesaja inanılmaz sevindim sizin için soru sormak bile aklıma gelmiyor şuan harika haber ya maşallah ne kadar güzel sonuç almışsınız :)

Yaaaaaa aşırı aşır mutlu oldum bu mesaja inanılmaz sevindim sizin için soru sormak bile aklıma gelmiyor şuan harika haber ya maşallah ne kadar güzel sonuç almışsınız :)
Allah razı olsun 😌 Çok şükür, güzel haberi almamızda yakındır inşallah 😌🧿

Maxigo erkekler için vitamin takviyesi 2 aydır kullanıyordu eşim bide keçiboynuzu özü kullandı. Bende maxijuno kullandım. Kasım ayından beri çok dikkat ettik gebelik oldu. Ayrıca ben omega da kullandım. Eşiniz çinko da kullanabilir spremler için iyşyşmiş. Ama spor yada yürüş de çok önemli. Hareketsiz kaldıkça sperm de haraktsixlik oluyor. Eşimin haraket problem i vardı. Sürekli yürüyüş de yaptı eşim kilo da verdi

X