- 13 Şubat 2014
- 303
- 208
-
- Konu Sahibi LuckyCharm
Sabah akşam mi içiyor benimki günde bir içiyorİlk 1 hafta
ilk hafta sabah akşam diyordu o yüzden sabah akşam vericem 1 hafta dolana kadar. Proxeed i de portakal suyu ile veriyorumSabah akşam mi içiyor benimki günde bir içiyor
Daha mi etli portakal suyu ile içerseilk hafta sabah akşam diyordu o yüzden sabah akşam vericem 1 hafta dolana kadar. Proxeed i de portakal suyu ile veriyorum
27 milyon sabah akşam bir tane alıyor forthe mens diye bi ilacSabah akşam mi içiyor benimki günde bir içiyor
eşim tadını sevmiyor o yüzden ama bence dha iyidir fazladan c vitaminiDaha mi etli portakal suyu ile içerse
27 milyon eğer ml de ise düşük değil aslında hamile kalmanız için. Ml deki sayı mı bu yoksa total sayı mı?27 milyon sabah akşam bir tane alıyor forthe mens diye bi ilac
ml deki27 milyon eğer ml de ise düşük değil aslında hamile kalmanız için. Ml deki sayı mı bu yoksa total sayı mı?
ml deki
bir ml deki sürekli uğraşıyoruz 8 aydır doktor catlatma iğnesi verdi o bile ise yaramadı eşime ilaç verdi yolladı hareketliligi 33 olmasına ragman27 milyon eğer ml de ise düşük değil aslında hamile kalmanız için. Ml deki sayı mı bu yoksa total sayı mı?
Anladım canım vardır bir sebebi insallah olur yakındabir ml deki sürekli uğraşıyoruz 8 aydır doktor catlatma iğnesi verdi o bile ise yaramadı eşime ilaç verdi yolladı hareketliligi 33 olmasına ragman
sana sormak istedim şu sence normalmi bu kadar sayıyla olurmu yoksa bendemi sıkıntı var anlamadimAnladım canım vardır bir sebebi insallah olur yakında
Bence başka bir doktora daha muayene olmalısın tüplerde belki sıkıntı vardırsana sormak istedim şu sence normalmi bu kadar sayıyla olurmu yoksa bendemi sıkıntı var anlamadim
bende ole düşündüm ama direk yaptığı yumurta buyutme yapmaBence başka bir doktora daha muayene olmalısın tüplerde belki sıkıntı vardır
hsg çekildin mi çekilmediysen çektirbende ole düşündüm ama direk yaptığı yumurta buyutme yapma
hayır doktor denetimi sper düşük dedi ki 27 milyon bir ml deki direk yumurta tedavisine başladıhsg çekildin mi çekilmediysen çektir
normalmi sence sperm sayısı yoksa bendemi varhsg çekildin mi çekilmediysen çektir
normal ama hız düşük gibi 33 düşük sanki sen de baktır tüplerde sorun olabilir hsg çektir bu sperm sayısı ile hamile kalan da var çünkünormalmi sence sperm sayısı yoksa bendemi var
anladım canim kucuken intihap akardı belki ondan olmuştur kapanmıştır ramazan çıksında gidip baktircamnormal ama hız düşük gibi 33 düşük sanki sen de baktır tüplerde sorun olabilir hsg çektir bu sperm sayısı ile hamile kalan da var çünkü
devlette yaptıracaksan hemen git sırayı geçe veriyorlar zaten özelde yaptıracaksan bekleyebilirsin tabianladım canim kucuken intihap akardı belki ondan olmuştur kapanmıştır ramazan çıksında gidip baktircam
özelde ne kadar tutuyo bilgin varmidevlette yaptıracaksan hemen git sırayı geçe veriyorlar zaten özelde yaptıracaksan bekleyebilirsin tabi