Erkek İnfertilitesi Sperm dna hasarı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Merhaba arkadaşlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Dna hasarı için Ankaraya Kaan aydosa gitmeyi düşünüyoruz. Tahlilleri kendi kliniğinde mi yaptırıyor yoksa farklı bir hastaneye mi gönderiyor.

Bizde gittik canim ilk olarak y gen diye bi labaratuvara gönderdi 800 tl ye test yapilfi 1 ay kadar bi zaman sonra sonuclar cikti ama yüzde olarak bisey yazmiyodu doktor sadece hasar var dedi 3 aylik ilaclardan sonra düzen labaratuvara gonderdi tekrar test yaptirdik şuan sonuclarin çıkmasını bekliyoruz acikcasi ilk gönderdiği labaratuvar bana sacma geldi sonuclari ne tahlili olduğu yüzde hasarı falan hicbirsey yazmıyo bakalim diger sonuclar nasil gelecek

Geçmiş olsun canım hayırlı sonuçlar almanızı dilerim. Ben düzen laboratuvarı ile görüştüm test ücreti 349 lira yanlış hatırlamıyorsam. Önce test vericez. Belki sonuç normal çıkar diye duruma göre Kaan hoca ile görüşürüz. Muayene ücreti de baya yüksek geldi bana. . Size hangi ilacı önerdi canım

Siz ilk olarak düzen labaratuvar a mi gideceksiniz canım? Supralife takviye edici gida verdi sadece

Merhaba yardımcı olmak adına yazıyorum. Benim eşimin de dna hasarı %63 lerdeydi. Kaan aydos klomen ve imprly verdi. Bi sonraki testte %50 lere ancak düşmüştü. Biz bu ilaçlara ek olarak zeytinyağında incir kürü yapmya başladık ve tekrar test verdik bir ay sonra ve %6 ya düşmüştü. Zeytinyağında bekletilmiş incir mucize.

Ne kadar süre zeytinyağında incir tüketti eşiniz? Ayrıca tok karnına mı yiyorsunuz?

Eklentiler

• Screenshot_20210412_221112.jpg
    30,5 KB · Görüntüleme: 379
  • Screenshot_20210412_221043.jpg
    27,9 KB · Görüntüleme: 315
Kızlar eşimin morfolojisi %2 çıktı. Sperm dna hasarının bu kadar düşük çıkması normal mi?

Eklentiler

• 7A101DDB-5B87-4F38-9604-77D05C8A28D2.jpeg
    71,4 KB · Görüntüleme: 334
Son düzenleme:
Merhaba hanımlar, bizde Kaan Aydosa tedavi oluyoruz ilk tahlilde bize oksidadif stres ve DNA hasarı olduğunu söyledi ve ilaç verdi eşim 2 ay kullandı bu ay düzen laboratuvar da test verdik yine bu sefer faklı bir test anlayan varsa acaba hasar kaç burada yardımcı olur musunuz? Bu arada bizim değerlerde kötü sperm sayısı 10 milyon, morfoloji 2 , hız yüzde 5

Eklentiler

• FA477B04-8F68-4D83-910F-9DC409417AAC.png
    447 KB · Görüntüleme: 312
Arkadaşlar merhaba biz de Kaan hocada tedavi gördük. Öncelikle oksidatif stres testi normal çıkmadı. Bikaç ay ilaç tedavisinden sonra dna hasar testi istedi %5.33 lük bir sonuç aldık. Ama Morfoloji %2 bu şartlarda isterseniz 6 ay bekleyin isterseniz tüp bebek yapın tutar dedi. Ama bana göre sonuçlar iyi değil gibi. Sadece dna hasarın normal olması yeterli mi.

Eklentiler

• Screenshot_20210815-085359.jpg
    64,6 KB · Görüntüleme: 217
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…