Arkadaşlar merhaba
3 ay önce büyük umutsuzluklarla açtığım forumu okudum. Hastane hastane dolaşmıştık ve çoğu kişi bize bu rahatsızlığın çaresi yok demişti. Özellikle amerikan hastanesindeki doktor bizi olumsuz konuşmasıyla mahvetmişti. Ama şuan bu mesajı size 1 aylık hamile bir şekilde gözlerim mutluluktan dolu dolu yazıyorum Gerçekten Allahtan asla ümidi kesmemek gerek. Nasıl tedavi olduk bu süre zarfında neler yaptık hepsini anlatacağım.
ilk Kaan Aydos hocaya gittik. Eşimin sperm morfolojisi 0 gelmişti. Dna hasar testi istedi bizden onunda sonucu çok kötü çıktı. Eşime vitamin tedavisi uyguladı birkaç vitamin verdi. Ve beslenme şeklini düzeltmesini istedi. Bu süre zarfında 10yıllık sigara içen eşim sigarayı bıraktı, ilaçlarını harfiyen kullandı. Hergün ısırgan otu çağı içti hergün inciryedi. Propolis ve birkaç çeşit bal yedi ( balın içeriğini bilmiyoruz kayınpederim bu sıkınrıtı öğrenince getirtmişti. Keçiboynuzu pekmezi yedi bazende keçiboynuzu kürü uygyladı. Kaan hoca ne derse yaptı ve bence çok iyi vir doktor ekstra bu dediklerimş uyguladı. Ve çok şükür 3 ay sonra tekrar dna hasar testi yaptırdıktan sonra çok güzel tamamen iyileşmiş bir sonuç aldık. Hasarsızlık oranı %99.6 ydı . Haberi aldıktan3 hafta sonra ben hamile kaldım. (Morfoloji maksimum 2 oldu ama her zaman morfolojinin önemsiz olduğunu söylediler) Arkadaşlar gerçekten kötü günler geçirdik gittiğimiz bi çok doktor çocuk sahibi olmamız zor gibi konuştu. ama Allahtan ümidi kesmedim asla. Bu süre zarfında eşim tedavi olurken bende tüm kontrollerimi yaptrdım çpk şükür bende bişey çıkmadı. Ama duayı asla eksik etmedik çook ama çook dua ettik. Maddi durumu kötü insanlara çok yardım ettik. Aç doyurduk sokak köpeklerine bile çok yardım ettim. Namaz kıldık çok şükrettik gece gündüz dua ettik. Sizde doktorlar yzmanlar ne derse desin lütfen ümidi kesmeyin. Bol dua bol yardım ve bol şükredin. İyi bir insan olun düşmanınızın bile kötülüğünü istemeyin.Allah her yardıma ihtiyacınız olduğunda size koşuyor...