Sen Sperm DNA hasarı

Benim eşiminde DNa fragmantasyonu kötü çıkmıştı 6 ay boyunca kloman propolis ve bir tane de suya karıştığı ilaç vardı genoman diye onu kullandı . Ama %2 geri geldi sadece . Doktorum da hani erkek faktörünü iyileştirirken senin yumurta rezervin düşebilir bence deneyelim dedi . Güvendik doktorumuza bir yoka çıktık . Benden 18 yumurta toplamdı 10 u döllendi 8 i 3. Güne geldi 5i 5. Güne geldi . Sonra 3 adet dönemi rahim dinlendi 1 kasımda transfer oldum çok şükür değerlerime bakıldığında hamileyim kese kontrolüm yarın 🤲🏻
Çok sevindim hayırlısı olsun darısı başımıza inşallah 🙏🏼 yaşınız kaçtı ve tüp bebeği nerede yaptırmıştınız?

DNA hasarı için ne ilaç yazdı Kaan Aydos hoca? Bende o hocaya gittim takviye Pharmaton vermiş sadece. Anlamadım DNA hasarini takviye mi giderecek umudum kırıldı biraz. İlaç yazar diye düşünmüştüm
Bize letaseed verdi 2 ay kullandık ancak hiç düşmedi şimdi pharmo ilacına başladık Ocak ayında tekrar test istedi sonuca bakacak. İnşallah doğal yolla gebelik olmasını istiyoruz ama yorumlara baktıkça çok canım sıkılıyor

Bize letaseed verdi 2 ay kullandık ancak hiç düşmedi şimdi pharmo ilacına başladık Ocak ayında tekrar test istedi sonuca bakacak. İnşallah doğal yolla gebelik olmasını istiyoruz ama yorumlara baktıkça çok canım sıkılıyor
Neden düşmemiş olabilir bir şey dedi mi Kaan hoca? Bende bu takviye vitaminlerin DNA hasarı gibi büyük birşeyi nasıl düşürecek anlayamadım keşke düşürse. Sayı hareket sorunu da var bizde. Sizde var mıydı? Varsa bunlarda bir gelişme oldu mu Kaan hocanın takviyesi ile

Neden düşmemiş olabilir bir şey dedi mi Kaan hoca? Bende bu takviye vitaminlerin DNA hasarı gibi büyük birşeyi nasıl düşürecek anlayamadım keşke düşürse. Sayı hareket sorunu da var bizde. Sizde var mıydı? Varsa bunlarda bir gelişme oldu mu Kaan hocanın takviyesi ile
Evet sayıda da vardı en başta yazdığım gibi orada bir düzelme oldu ama hasar düşmedi

X