Arkadaşlar merhaba biz de Kaan hocada tedavi gördük. Öncelikle oksidatif stres testi normal çıkmadı. Bikaç ay ilaç tedavisinden sonra dna hasar testi istedi %5.33 lük bir sonuç aldık. Ama Morfoloji %2 bu şartlarda isterseniz 6 ay bekleyin isterseniz tüp bebek yapın tutar dedi. Ama bana göre sonuçlar iyi değil gibi. Sadece dna hasarın normal olması yeterli mi.
Bizimde o şekilde çıktı Morfoloji düşük ama dna %5%0,61 yani %1 bile değil sonuç çok iyi. Bizim de öyle çıktı düzen labda yaptırdı ama çok şaşkınım çünkü hız ve morfolojide problem vardı. Dna nın bu kadar iyi olması mümkün mü bilemiyorum.
Bizim de morfoloji %2 sperm dna hasarı yok ama 5 yıldır gebelik olmadı 3 tüp bebek denemesi de buna dahil.Bizimde o şekilde çıktı Morfoloji düşük ama dna %5
Hız ve sayı yüksek değil. Morfoloji de ektedir yazıyor ama gözükmüyor kaç olduğu. Hasarınız düşükmüş, tüp bebek için uygun şuan şartlar.Anlayan arkadaşlar varsa Bi bakabilir mi
Hız ve sayı yüksek değil. Morfoloji de ektedir yazıyor ama gözükmüyor kaç olduğu. Hasarınız düşükmüş, tüp bebek için uygun şuan şartlar.
İmkansız değil ama genelde zor. Bizim 3 sene 2di morfoloji hiç gebelik oluşmadı. Şuan 3 ve hala oluşmadı. Yani tüp bebek için uygun zaman sizin için.Morfoloji %2 dna hasarı %5 çıktı. Ama öncesinde oksidatif stres testi yaptırdık yüksek çıkmıştı. İki ay sonra dna testi normal çıktı. DOktor tekrar oksidatif stres testini yaptırmamızı istemedi. DNA normal gelirse diğerleri de düzeliyor düşüncesinde mi acaba? Soramadık. Bir De baş anomalisi %98 diyor bu nedir ben biraz araştırdım normal değil sanırım. Normal şartlarda doğal yoldan olmaz diye düşünüyorum
Embriyolara genetik tanı yaptırdınız mı hiçBizim de morfoloji %2 sperm dna hasarı yok ama 5 yıldır gebelik olmadı 3 tüp bebek denemesi de buna dahil.
Son tüp bebek denememizde yaptırdık ve oluşan 2 embriyomuz da sağlıksız geldi malesef. Hiç transfer dahi olamadı. Malesef çok üzücü bir durumdayız.Embriyolara genetik tanı yaptırdınız mı hiç
Son tüp bebek denememizde yaptırdık ve oluşan 2 embriyomuz da sağlıksız geldi malesef. Hiç transfer dahi olamadı. Malesef çok üzücü bir durumdayız.
Karyotip analizi ve trambofili testi yaptırın. Genetikte problem varsa da tutmuyor olabilir. Devlet hastaneleri tıbbi genetik bölümünden yaptırabilirsiniz. Geçmiş olsun.Son tüp bebek denememizde yaptırdık ve oluşan 2 embriyomuz da sağlıksız geldi malesef. Hiç transfer dahi olamadı. Malesef çok üzücü bir durumdayız.
Teşekkür ederim bilgilendirme için. Dediğiniz testleri yaptırdık, sonuçlarını bekliyoruzKaryotip analizi ve trambofili testi yaptırın. Genetikte problem varsa da tutmuyor olabilir. Devlet hastaneleri tıbbi genetik bölümünden yaptırabilirsiniz. Geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için. Bizim de 3 denememiz olduÇok üzüldüm Allah yardımcımız olsun. Bizim de 3 tüp bebek oldu. Sizin dna hasar yok acaba neden sağlıksız geldi. Kromozom testi yaptırdınız mı peki? Bizim yaptırdığımız tahlilleri söylüyorum belki yardımcı olur. Kromozom normal geldi oksidatif stres yaptırdık o yüksek çıktı son olarak dna yapıldı normal. Kaan hoca sperm dna içeriği sağlıklı olduğu için Morfoloji ve hareketteki düşmelerden kaygılanmayın dedi.
Varikosel için ameliyat demediler mi?Çok teşekkür ederim bilgilendirme için. Bizim de 3 denememiz oldudna hasar testinde sıkıntı çıkmadı ama eşimde varikosel var muhtemelen oksidatif stres yüksektir ama onu istemedi doktor. Şimdi bizden kartotip analizi gibi genetik testler için kan alındı onun sonucunu bekliyoruz. Genetik doktoru bu tarz embriyo bozulmaları genetik kaynaklı değil kalitesiz sperm veya yumurta kaynaklı oluyor dedi
Görüştüğümüz hiçbir doktor varikosel ameliyatı önermedi. Değerlerde anlamlı bir değişim olmuyor eğer ki bir ağrı veya rahatsızlık hissi yoksa yapmaya gerek yok dendi.Varikosel için ameliyat demediler mi?
Varikoselde reflü varsa muhtemelen morfoloji düşüyor ve gebelik de oluşmuyor sağlıklı sperm olmadığı için. Varikosele bir daha eğilseniz iyi olur. Bu kadar tüp bebek tutmaması için genetik ve varikosel dışında çok seçenek yok gibi. Üzülmeyin devasız dert yok. Elbet olacaktır.Görüştüğümüz hiçbir doktor varikosel ameliyatı önermedi. Değerlerde anlamlı bir değişim olmuyor eğer ki bir ağrı veya rahatsızlık hissi yoksa yapmaya gerek yok dendi.
Merhaba ben Ankara’da değilim burda kendimiz yaptırmak istiyoruz bu DNA hasar testini.tunel testi dedikleri demi bu ayrıca bi de fish testi var ikisini de mi yaptırmak gerekiyor bilginiz var mı hiç .hız morfoloji durumu nasıldı sizin .bu arada olumlu gelişmeler almışsınızdır inşMerhaba yardımcı olmak adına yazıyorum. Benim eşimin de dna hasarı %63 lerdeydi. Kaan aydos klomen ve imprly verdi. Bi sonraki testte %50 lere ancak düşmüştü. Biz bu ilaçlara ek olarak zeytinyağında incir kürü yapmya başladık ve tekrar test verdik bir ay sonra ve %6 ya düşmüştü. Zeytinyağında bekletilmiş incir mucize.
Çok teşekkür ederim mesajınız için. Mesajınızı şimdi gördüm. Reflü olup olmadığını anlamamız için ürolojik muayene gerekiyor sanırım değil mi? En iyi yine bir doktora görünmek sanıyorumVarikoselde reflü varsa muhtemelen morfoloji düşüyor ve gebelik de oluşmuyor sağlıklı sperm olmadığı için. Varikosele bir daha eğilseniz iyi olur. Bu kadar tüp bebek tutmaması için genetik ve varikosel dışında çok seçenek yok gibi. Üzülmeyin devasız dert yok. Elbet olacaktır.
Üroloji Dr + ultrason gerekiyor. Geçmiş olsun.Çok teşekkür ederim mesajınız için. Mesajınızı şimdi gördüm. Reflü olup olmadığını anlamamız için ürolojik muayene gerekiyor sanırım değil mi? En iyi yine bir doktora görünmek sanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?